@lucia199513 tak si daj 40... aspoň to môžeš pripisovať prechodu a zachladenej puberte, to čo práve predvádzaš
a ja som kľudná, ja fakt neviem, kto tu bľačí, má potrebu používať caps lock a neviem čo všetko... stovky interpukčných znamienok... tak ako fakt trochu sebakritiky...
mimochodom... to, ako píšeš som spomenula raz a ako vidím, máš z toho doživotnú traumu... prijmi teda prosím ťa moje úprimné ospravedlnenie, nemienila som tým spôsobiť degeneráciu tvojej mladej vyvíjajúcej sa osobnosti
asi si teraz pripadáš strašne výnimočne, ale musím ťa sklamať, si už minimálne štvrtá, ktorej anketu o najtrápnejšom birdzákovi zrušili. a áno, mala byť, tomáš to vyššie napísal dosť jasne.
Chod si radšej prečítať nejakú knižku.Vieš si predstaviť aká by si bola inteligentná keby si ju prečítala namiesto založenia tejto stupídnej diskusie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
1. naozaj ma byt zruena?
2.ste si isti, ze ma byt zrusena?
3. uraza vas?
4. preco ma byt zrusena?
a 500 dalsich podobnych
to uz co ma byt????
a seno si podstieľaj sama pod seba ty malé urážajúce hovädo, keď nevieš, čo sú to vložky!
ked ma niekto 20rokov, neznamena to, ze mu uz vliali rozum do hlavy...
...a vlastne, aj ja som si tu mohla narubat vek hoc aj 40 rokov, madam múdra
k veci:v jednom kuse máš narážky na to, ako píšem, tak s tým láskave prestaň!!!nikto nemá chuť čítať príspevky od povýšeneckej...sarah_whiteflower
tu sa komunikácia DÚFAM končí, a snáď sa už UKľUDNíŠ!!!(to je len moje zbožné prianie)
a ja som kľudná, ja fakt neviem, kto tu bľačí, má potrebu používať caps lock a neviem čo všetko... stovky interpukčných znamienok... tak ako fakt trochu sebakritiky...
mimochodom... to, ako píšeš som spomenula raz a ako vidím, máš z toho doživotnú traumu... prijmi teda prosím ťa moje úprimné ospravedlnenie, nemienila som tým spôsobiť degeneráciu tvojej mladej vyvíjajúcej sa osobnosti
A ešte jedna vec. Nerieš kraviny!