Je jeden chalan, on hovori ze ma pozna uz dlhsie, ja som si ho nepamätala. Pred troma tyzdnami sme sa stretli na jednej akcii, potom na druhy den na diskoteke, dalsi den za mnou zase prisiel a tak sme sa stretavali cely tyzden a mne s nim bolo celkom dobr
mozno aj ma, ale urcite si myslim, ze po tyzdni znamosti je to aj tak len take pobluznenie...proste si zalubena do toho, ze by si mohla byt zalubena...ale pochybujem, ze ho poznas tak dobre, aby si mohla povedat, ze lubis jeho...takisto aj on teba...tym nechcem povedat, ze s tym mate seknut, ale skus sa nejak kontrolovat (aj on by sa mohol) a brat to opatrne a realisticky a casom uvidis..
@bludiacisvetom a to, ze clovek odola a nevhupne do vztahu, o ktorom mozu byt vazne pochybnosti, ze fakt nevydrzi dlho a bude len na chvilu, to nie je skusenost?
súhlasím so @sprejerka01 - nechaj tomu voľný priebeh. Možno to vyznie hnusne - ale ak sa niekto pritrafí, kto ťa osloví medzičasom, neváhaj...
Ak však budú tvoje pocity stále takéto, počkaj si tie dva mesiace, ten mesiac, čo tu bude, s ním preži čo najintenzívnejšie, aby si zistila, či to je ono, a či sa ti oplatí čakať aj naďalej. Prípadne si môžeš potom vyskúšať odísť s ním....si mladá a viac-menej, nič ťa tu ešte nedrží..(vynímajúc školu :/).
Druhá možnosť je, že ak ťa naozaj tak veľmi ľúbi, ne je problém si nájsť prácu aj na Slovensku, aby mohol byť s tebou. Prípadne mu to po nejakom čase, čo budete spolu navrhni a preberte to spolu. Ak by nechcel, aby si ty šla do zahraničia (opakujem v rámci tvojich možností a priorít), alebo by ani nezvážil, či by si nenašiel prácu tu, aby ste mohli byť spolu, asi to na teba iba hrá a tiež ťa chce len dostať, ako tie pred tebou...
Ak ti ľudia v okolí hovoria, že je taký - že si rád užíva a doteraz sa neviazal...určite buď obozretná a dávaj si pozor. Aby si nakoniec z toho nevyšla so zlomeným srdcom a ako ďalší zárez na zárubni...
ked ti bude najblizsie volat, povedz mu o tychto pocitoch. bo si mlada a cakat najlepsie roky zivota na niekoho, koho ani nepoznas a malokedy je doma...
@fleur1301 Ja neviem čo by som jej ešte iné poradila...ale ak by to bolo dlhšie ako tých pár týždňov,tak by som sa asi trápila...bolo by ťažké sa rozhodnuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ak však budú tvoje pocity stále takéto, počkaj si tie dva mesiace, ten mesiac, čo tu bude, s ním preži čo najintenzívnejšie, aby si zistila, či to je ono, a či sa ti oplatí čakať aj naďalej. Prípadne si môžeš potom vyskúšať odísť s ním....si mladá a viac-menej, nič ťa tu ešte nedrží..(vynímajúc školu :/).
Druhá možnosť je, že ak ťa naozaj tak veľmi ľúbi, ne je problém si nájsť prácu aj na Slovensku, aby mohol byť s tebou. Prípadne mu to po nejakom čase, čo budete spolu navrhni a preberte to spolu. Ak by nechcel, aby si ty šla do zahraničia (opakujem v rámci tvojich možností a priorít), alebo by ani nezvážil, či by si nenašiel prácu tu, aby ste mohli byť spolu, asi to na teba iba hrá a tiež ťa chce len dostať, ako tie pred tebou...
Ak ti ľudia v okolí hovoria, že je taký - že si rád užíva a doteraz sa neviazal...určite buď obozretná a dávaj si pozor. Aby si nakoniec z toho nevyšla so zlomeným srdcom a ako ďalší zárez na zárubni...