O Parkoure je tu aj spolu s touto temou zalozenych uz 7 tem. Moree, zeby som si este aj ja zalozil jednu o Parkoure? Alebo este lepsie by bolo, keby si kazdy zalozil vlastnu temu o Parkoure? Marek ma pravdu, ze to sem furt pisete. Ale zas na druhej strane, ked chces Marek aby tu niekto pisal o freeskiingu ta sak ked sa tomu venujes tak si zaloz temu. Ale len jednu
a ja mam v pi.. pretoze sa mi to nechce pisat a malo ludi by mi na odpisovalo pretoze tato stranka je robena pre ludi s problemami a somarinami a nie pre ludi ktori ziju svoj freelife. tot sjo.
takze poviem vam , ked skacete po meste tak to je uplne normalne . teda aspon mne to nevadi ked mi tam skacu pred oknami je to skor zabava sa na to pozerat . a je to skvely sport chvilu som sa tomu venovala aj ja ale potom som prestala lebo my to neako nevychdzalo .. velmi sa mi to paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Niečo like Yamakasi?