čo ja viem ... v ČR mám rodinu ... ale zas... neviem .. v Poľsku majú nekvalitný tovar čiže ee, v mojej dedine takmer samí maďari .. a sú v poho , takže niečo taaam je .. a majú dobré rockové kapely , Ukrajina ... to je taký ´živý´ štát čo sa týka ľudí .... a s Rakúskom sa mi nespája nič ... neznam .. aj tak mám rada SR a Fínsko , takže nič asi ...dobre tak ČR
v Česku som bola tam sú ľudia ako u nás ale vedia pekne čakať do radu na autobus
v Rakúsku som nebola ale tak asi od Nemcov sa veľmi nelíšia či?
Ukrajina tak o nej ani nepočuť beriem to tak že rusi ako rusi
Poľsko tiež neviem príliš ďaleko odo mňa
Maďari sú niektorý mám pocit trocha povýšeneckí aj keď možno že len nie som zvyknutá na ten typický maďarský prízvuk ktorý je u slovenských maďarov trocha iný
takže neviem -_o keď navštívim všetky štáty tak sa rozhodnem
ako nechcem byt nacionalista ale co som stretla cechov to boli kokoti (medzinarodny tabor napr.).. nehovorim ze vsetci, len na zaklade toho mi nie su sympaticki..
Ukrajina neviem, v Poľsku majú nechutnú čokoládu (aj keď ľudia celkom fajn), Maďarov nemusím zrovna veľmi, Česko je fajn, ale Rakúsko je najlepšie Tam majú vysoké platy a lacné veci, dokonalú zmrzlinu a ľudia sú tiež v pohode.
nikdo nepoznam tak uplne osobne asi nikoho takze mi nemozu byt sympaticky ale zas mne nejsu sympaticky ani slovaci nejde o narodnost , rasu atď. ide o cloveka
okrem Rakuska som bol vo vsetkych tychto krajinach(vlastne aj v Rakusku, ale to som len prechadzal), v Cesku dokonca trochu dlhsie..Moravaci su super ludia, len tazko povedat, ci to spada pod Cesko, lebo Morava a Slezsko, neni zadni Cesko..Ukrajinci su tiez super, len su trochu viac na peniaze, ale inak som s nimi problemy nemal..Poliakov vacsinou stretavam na turistike a moc ich vlastne nepoznam..
Českô , májú jednu našupy vyhodu ... možu sadzít si doma medicinu , komu ľepše? .... dekriminalizácia urobila z nich ľud rozumny mierumilovny , neegoisticky a prispôsobivy .... zdar medicine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale inak presne tak ako @camilla
tak v tom prípade neviem, nič moc, výber na hovno... ani jeden
v Česku som bola tam sú ľudia ako u nás ale vedia pekne čakať do radu na autobus
v Rakúsku som nebola ale tak asi od Nemcov sa veľmi nelíšia či?
Ukrajina tak o nej ani nepočuť beriem to tak že rusi ako rusi
Poľsko tiež neviem príliš ďaleko odo mňa
Maďari sú niektorý mám pocit trocha povýšeneckí aj keď možno že len nie som zvyknutá na ten typický maďarský prízvuk ktorý je u slovenských maďarov trocha iný
takže neviem -_o keď navštívim všetky štáty tak sa rozhodnem
@greendgirl seba nepočítam..