pre mna suboj medzi m. safrankovou a ornella muti.
safrankova je pre mna neuveritelne subtilna na prvy pohlad, zaujimavejsia nez jej sestra. stelesnenie malej morskej vily to bola genialna volba ju do tej role dat. velmi zaujimava vzhladom a svojim espiritom
ornellu muti mam zafixovanu z flasha gordona ako zlu princeznu ale zaujimava svojim vzhladom urcite taktiez
z toho len sa mi utvrdzuje ze som na starsiu az staru skolu ked zeny boli skutocne zenami a neboli to tupe boty. nic proti ostatnym ale pre mna su nezaujimave az odpudive (sexualne na pojebanie je snad kazda z nich ale tu hovorim o niecom vyssom nez je sexualita)
Neviem, celebrity schválne nevnímam a mená mi absolútne nič nehovoria(len minimum poznám) a schválne ignorujem ich "krásu" pretože môžu byť akokoľvek krásne, tak mi to príde proste ako imaginárne, nereálne, pretože je to iba v TV a vo filmoch. Za to vídeš von do mesta alebo vlezieš do školy a uvidíš za deň aj 100 čo sú rovnako alebo omnohokrajšie ako nejaká Britney Spears. Minimálne sa tebe viac páčia. Ale neviem, možno to vnímam takto iba ja...
@antifunebracka to som si už všimla podľa tvojho výberu missiek @forte no mne sa práveže na tejto fotke páčila najviac, alebo aspoň teda jedna z najkrajších @hoperpohroma práveže ja som vyberala fotky dosť dlho, také na ktorých sa mi každá z nich najviac páčila čo už, nie každému sa páči rovnaká @morningcoffe@mobscene_69 no takisto, mne sa Kaya najviac páčila keď bola nenamaľovaná a "uplakaná", a táto fotka bola pre mňa jedna z top čo už no, nevnímajte teda fotky, iba ony ako ich poznáte, sú tam hlavne pre tých ktorí by ich nepoznali po mene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. Cara Delevingne
3. Ástrid Berges Frisbey
4. Ornella Muti
5. Liv Tyler
6. Johanna Herrstedt
7. Miroslava Šafránková
Toť podľa mňa najkrajšie ženy zo „showbiznisu“, tak ktorá je podľa vás naj?
safrankova je pre mna neuveritelne subtilna na prvy pohlad, zaujimavejsia nez jej sestra. stelesnenie malej morskej vily to bola genialna volba ju do tej role dat. velmi zaujimava vzhladom a svojim espiritom
ornellu muti mam zafixovanu z flasha gordona ako zlu princeznu ale zaujimava svojim vzhladom urcite taktiez
z toho len sa mi utvrdzuje ze som na starsiu az staru skolu ked zeny boli skutocne zenami a neboli to tupe boty. nic proti ostatnym ale pre mna su nezaujimave az odpudive (sexualne na pojebanie je snad kazda z nich ale tu hovorim o niecom vyssom nez je sexualita)
Ale mám slabosť aj pre Lily Collins, Jessicu Albu a Adrianu Limu :3 A Selenu Gomez. Krásne ženy.
mam rada 3, 5, 6
neviem jak sa pridáva fotka, neviem či mi to pojde
To tiez pravda...
@forte no mne sa práveže na tejto fotke páčila najviac, alebo aspoň teda jedna z najkrajších
@hoperpohroma práveže ja som vyberala fotky dosť dlho, také na ktorých sa mi každá z nich najviac páčila čo už, nie každému sa páči rovnaká
@morningcoffe @mobscene_69 no takisto, mne sa Kaya najviac páčila keď bola nenamaľovaná a "uplakaná", a táto fotka bola pre mňa jedna z top čo už no, nevnímajte teda fotky, iba ony ako ich poznáte, sú tam hlavne pre tých ktorí by ich nepoznali po mene
a Kaya, bez debaty, to je dlhoročná srdcovka