do prcic zalozim na warcrafte clan a po troch dnoch mi na icq napise niaky typek ze ak ten clan nezrusim uda ma za ukradnutie nazvu ? to je akoze fest traposina nevedel som ze niaky s rovnakym znakom uz existuje (DFS) a teraz ma stve ze ho asi budem musie
lol, a ako ta uda? v zmluve nie je tento priklad ani spomenuty, cize pokial mu ty nedas vlastne udaje tak nemoze ani hovno, plus aj keby ich mal, tak nema ten nazov klanu zaregistrovany pokial to nie je pro tym, co ocividne nie je... pouzi hlavu chlape!
Nech ta uda bude mu to na velky k*** , nema ten nazov registrovany , ako ze je to jeho a nik iny to nemoze mat .. takze kludne ho ignoruj a nechaj si ho tak ako ho mas ..
Ty kokoos,ludia Kluuuud...sak ho lutujete,jak ekby mu niekto zomrel!...aach..no tak bude o trchu menej gamblovat a pojde von..a bude vidiet ze listy su este na stromoch a motyle este nevyhynuli..hmm...a nebude o lete vediet len z google..aaach sa upokooj...
v CSku ? aha tak tym sa to vysvetluje ja som vzdy hral len strategie a rpgcka hlavne od Blizzardu dik tommyhot konecne uzitocna informacia hmm ale ten kkt mi nemusel hned hrozit udanim
It - a ako mu dokazu ze ho zalozil, a najdi mi prosim ta v zmluve ten dodatok o tom, ze nemozes pouzit INICIALKY, ktore boli uz pouzite V INEJ HRE alebo na inom serveri...
MICUS DFS, DEFEATERS, a LOGO CLANU JE REGISTROVANE A CHRANENE ATUORSKYM ZAKONOM. TJ nemozu pouzivat nazov klanu ktory uz je, a hra celosvetovy progaming, pretoze im robis len zle meno.
A ako mu dokazu ? No kedze staci aby hral na nejakom publicu ktory sa pouziva na clanwary, alebo na nejakom slovenskom progamingovom publicu a mas ho. Admini uzko spolupracuju so sponzormi tychto tymov. Ipecky dostat neni problem. Podla ipecky sa uz da zistit jednoznacne adresa bydliska s ktoreho sa dotycny pripajal.
Ak tam prideme, bude tam komp, s rovnakou IPECKOU, a v dome bude byvat mama, tato a typek, tak velice lahko sa dovtipime kto to hral. HOTOVO.
Pozri IPECKY SA ZISTUJU TAZKO, pokial je na cudzom serveri. Ak vsak je na nejakom s domacich serverov, tak sa to zisitt da velmi lahko.
Potom sa uz lenk ukaze zmluva o registrovany nazvu, poda sa to na flojdov, ty mu vystavia obycajny papier ze prebieha vysetrovanie. NA zaklade tej zmluvy o tom autorsky chranenom mene, a o tom ze sa vysetruje mu musi internetovy provider dat adresu.
Inac len tak pre zaujimavost, vysetruje to softwarova policia, ktora je priamo v BA v CENEGE. ALebo tak nejak sa to vola, tusim CENEGA. Oni rpedavaju originali, a su strojcom vysielania softwarovej policie. A aby som ty upresnil, CENEGA je sponzor slovenskeho progamingu a podporuje ich Uz by ty to mohlo byt jasne
It podla IP sa da zistit adresa to mas pravdu, ale len ked ti ju povie ISP, policia tiez nebude behat za ISP hned ked ty podas tresne oznamenie, zatedy si 10 krat naformatujem disk, nainstalujem nan OS a programamy na bezpecne vymazavanie premazem niekolko krat cely disk, potom znova naformatujem disk, ale niekolko krat na nom zmenim filesystem, nakoniec tam nainstalujem nejaky linux bez GUI a ti "softwarovi" policajti, si tak akurat mozu honit nad tym ze nevedia ani ako sa do neho lognut..
TOMMYHOT S PREPACENIM ALE JEBE TY MI NEHOVORIME O IT PROFESIONALOCH ALe o beznych PC Useroch. Takze sa rozpravame o typkovi, ktory by si to urcite ani len nenaformatoval.
A nebojsa, ver ze taka cenega dokaze zatlacit na spravnych miestach, tak isto ako sponzori ktory nechcu kazit zle meno svojej nadejnej reklamy Takze asi tolko.
A inac, robis to moc zlizite, staci na to jeden LOW FORMAT. Stiahnes ho lahko z netu, a staci ho prihodit na bootvaciu disketu ci cd. Disk po nom bude ako s vyroby, bez particii, bez filesystemu, bez vsetkeho
Mno proti low end formatom som uz davnejsie videl par programcekov, ktore su sice shareware ale funkcne s minimalnymi obmedzeniami, sice aka je ich funkcnost to neviem, ale vraj funguju. Myslim si ze vymazanie dat programami na to sluziacimi a nasledne viacnasobne preformatovanie disku s roznymni filesystemami je bezpecnejsie a neviem preco by si na to potreboval IT profesionala? Nabootovat nejake linux distro (*buntu) a niekolko krat spustit progra na formatovanie disku dokaze aj ten javacsi PC analfabet..
CI jebe Ci garantujem ze ani jeden s normalnzch lajikov na tomto fore, ani nikde inde ani len nevie co je linux distro
A grantujem ty ze keby si ten nazov nechali, a defeateri by aj zacali proti nemu konat, tak verim , ze maximalne ho napadne odinstalovat warcrafta. To je asi tak vsetko.
A najvacsi lajici, si nevedia preinstalovat windows, na to nezabudej, a uz duplom nie instalovat drivery.
To viem velmi dobre, keby takych nebolo, nemam zamestnanie.
Ale stale sa vyhybas otazke IT... AKO TO JE PROTIZAKONNE ?! tvrdis tu ze to maju zaregistrovane, fajn, ale klan tohoto chlapika urcite nie je profesionalny a preto sa ho to netyka...
P.S.> a ako by zistili jeho adresu podla IP keby mal sharovanu IPcku ako mam napriklad aj ja (T-mobile internet)
Nuz hovoeril som aj to ze by to bolo tazsie kebyze mas dynamicku IP.
Ale to je fuk, provider si musi zo zakona taketo udaje o ip odkladat. Tak isto ako pri dynamickej. Ja neviem v tu dobu si mala ip 247.224.12.185 tak oni nabehnu napriklad do tcomu a povedia piatok o 15 35 min potrebujeme zistit kto mal pridelenu v tento cas tuto ipecku.
Pokial o tom nevies, tak musia taketo udaje uchovavat.
A za dalsie, ak mas sharovanu ipecku, tj ze seci vlastne co ficite na tom nete mate rovnaku ip, tak existuje este take nieco ako MAC ADRESA ? Pocula si o tom ?
Vysvetlim ty ako to funguje. Napriklad trnavska spolocnost, ktora providuje internet cez optiku, s nazvom peem to ma normalne vymyslene. Natiahnu ty kabel do bytu. zapoja ty ho do pc napriklad rovno alebo do routeru, to je fuk. Teraz ty si zapnes pc, ficis si , a keby si chcela tahat s rapidsharu tak ty to nejde, pretoze cele sidlisko ma rovnaku sharovanu IP adresu. Lenze co cert nechce, kupis si ini pc, alebo router (staci ked vymenis sietovku) a zrazu co to. Internet nejde. Totizto server zisti rozlysnu MAC adresu pc alebo routru.
Tj ro znamena len jedno, ze kedze mas sharovanu ip adresu dokazeme ta urcit ovela lepsie. Tj s takeho tytulu, ze uz vieme presne povedat aj ktore zariadenie to bolo . Teda aj keby si mala ten net napojeny co ja viem cez kabel na notebook, a mali by ste doma 100 notebookov, len jeden bude mat tvoju mac adresu.
A aby som ty mohol poznamenat. Keby s tym nazvom hraval doma, nikto mu nic nemoze. Lenze ked s nim hrava na verejnych serveroch, kde sa mozu prihlasovat ludia odvvsadial, uz to je trestne. To ako keby si si postavila stanok na burze , a predavala by si tam znacku sony. Pritom by si tu znacku lepila na uplne ine produkty co oni nevyrobili, a predavala by si to pod tou znackou. Myslis ze to by proti tebe nezakrocili ?
Proste oni im robia hanbu otvorene to poviem. Nie je lahke vybudovat si v danych hrach meno, ak si ho vybudujes, aj teba by sralo keby sa nejaky lojko hral pod nazvom tvojho uspesneho klanu na nete, a robil by ty hambu.
It na verejnych serveroch to nemoze byt trestne uz len koli tomu ze ide o non-steam, ktory je sam o sebe nelegalny.. Ved ide o cracknute CSko s roznymi patchmi od tretich stran a podobne.. Ovsem ina vec je na steam serveroch..
A tych co vedia co je linux distro (len to nevolaju distro, ale jednoducho linux) je tu urcite velmi vela..
A za dalsie, tommyhot pochybujem ze by oni hravali na non-steam serveroch.
Oni hraju normal na legalnych steamackych serveroch. Vsetko to maju cvaknute od sponzorov, i ked priznajme si originalka halfika sa pohybovala okolo 500 - 600SK.
Takze ja som mohol jebat non steam serveri, sme chosdili na normalne serveri ako bol BAHNO/SWAMP alebo podobene ako UNITEDGAMING a rozne ine, nazvy si uz nepamatam, ale bahno bolo take najrozchyrenejsie.
Neviem, nespavam s nimi aby som to vedel Ale garantujem ty ze kazdy z nich ma doma originaly, aj steamu. To je zaklad co musia mat, pretoze na tom hravaju secky CWcka, respektive treningy s domu.
Takze nevidim logiku v tom ze by sa pripajal na nelegalny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Navyse ten klan hra aj warcrafta, aj cs source, aj csko. A nevim co este
Micus 777, ked nevies, neries, klan je plne sponzorovany, a je zaregistrovany vsade mozne, az po EAGAMES. Takze asi tak.
Zazalovat kludne mozu, ak nema typek alebo jeden s jeho hracov dynamicku IP tak sa da vsetko
A ako mu dokazu ? No kedze staci aby hral na nejakom publicu ktory sa pouziva na clanwary, alebo na nejakom slovenskom progamingovom publicu a mas ho. Admini uzko spolupracuju so sponzormi tychto tymov. Ipecky dostat neni problem. Podla ipecky sa uz da zistit jednoznacne adresa bydliska s ktoreho sa dotycny pripajal.
Ak tam prideme, bude tam komp, s rovnakou IPECKOU, a v dome bude byvat mama, tato a typek, tak velice lahko sa dovtipime kto to hral. HOTOVO.
Pozri IPECKY SA ZISTUJU TAZKO, pokial je na cudzom serveri. Ak vsak je na nejakom s domacich serverov, tak sa to zisitt da velmi lahko.
Potom sa uz lenk ukaze zmluva o registrovany nazvu, poda sa to na flojdov, ty mu vystavia obycajny papier ze prebieha vysetrovanie. NA zaklade tej zmluvy o tom autorsky chranenom mene, a o tom ze sa vysetruje mu musi internetovy provider dat adresu.
Inac len tak pre zaujimavost, vysetruje to softwarova policia, ktora je priamo v BA v CENEGE. ALebo tak nejak sa to vola, tusim CENEGA. Oni rpedavaju originali, a su strojcom vysielania softwarovej policie. A aby som ty upresnil, CENEGA je sponzor slovenskeho progamingu a podporuje ich Uz by ty to mohlo byt jasne
A nebojsa, ver ze taka cenega dokaze zatlacit na spravnych miestach, tak isto ako sponzori ktory nechcu kazit zle meno svojej nadejnej reklamy Takze asi tolko.
A inac, robis to moc zlizite, staci na to jeden LOW FORMAT. Stiahnes ho lahko z netu, a staci ho prihodit na bootvaciu disketu ci cd. Disk po nom bude ako s vyroby, bez particii, bez filesystemu, bez vsetkeho
A nemusis to robit x krat
A grantujem ty ze keby si ten nazov nechali, a defeateri by aj zacali proti nemu konat, tak verim , ze maximalne ho napadne odinstalovat warcrafta. To je asi tak vsetko.
A najvacsi lajici, si nevedia preinstalovat windows, na to nezabudej, a uz duplom nie instalovat drivery.
To viem velmi dobre, keby takych nebolo, nemam zamestnanie.
P.S.> a ako by zistili jeho adresu podla IP keby mal sharovanu IPcku ako mam napriklad aj ja (T-mobile internet)
Ale to je fuk, provider si musi zo zakona taketo udaje o ip odkladat. Tak isto ako pri dynamickej. Ja neviem v tu dobu si mala ip 247.224.12.185 tak oni nabehnu napriklad do tcomu a povedia piatok o 15 35 min potrebujeme zistit kto mal pridelenu v tento cas tuto ipecku.
Pokial o tom nevies, tak musia taketo udaje uchovavat.
A za dalsie, ak mas sharovanu ipecku, tj ze seci vlastne co ficite na tom nete mate rovnaku ip, tak existuje este take nieco ako MAC ADRESA ? Pocula si o tom ?
Vysvetlim ty ako to funguje. Napriklad trnavska spolocnost, ktora providuje internet cez optiku, s nazvom peem to ma normalne vymyslene. Natiahnu ty kabel do bytu. zapoja ty ho do pc napriklad rovno alebo do routeru, to je fuk. Teraz ty si zapnes pc, ficis si , a keby si chcela tahat s rapidsharu tak ty to nejde, pretoze cele sidlisko ma rovnaku sharovanu IP adresu. Lenze co cert nechce, kupis si ini pc, alebo router (staci ked vymenis sietovku) a zrazu co to. Internet nejde. Totizto server zisti rozlysnu MAC adresu pc alebo routru.
Tj ro znamena len jedno, ze kedze mas sharovanu ip adresu dokazeme ta urcit ovela lepsie. Tj s takeho tytulu, ze uz vieme presne povedat aj ktore zariadenie to bolo . Teda aj keby si mala ten net napojeny co ja viem cez kabel na notebook, a mali by ste doma 100 notebookov, len jeden bude mat tvoju mac adresu.
Proste oni im robia hanbu otvorene to poviem. Nie je lahke vybudovat si v danych hrach meno, ak si ho vybudujes, aj teba by sralo keby sa nejaky lojko hral pod nazvom tvojho uspesneho klanu na nete, a robil by ty hambu.
A tych co vedia co je linux distro (len to nevolaju distro, ale jednoducho linux) je tu urcite velmi vela..
A za dalsie, tommyhot pochybujem ze by oni hravali na non-steam serveroch.
Oni hraju normal na legalnych steamackych serveroch. Vsetko to maju cvaknute od sponzorov, i ked priznajme si originalka halfika sa pohybovala okolo 500 - 600SK.
Takze ja som mohol jebat non steam serveri, sme chosdili na normalne serveri ako bol BAHNO/SWAMP alebo podobene ako UNITEDGAMING a rozne ine, nazvy si uz nepamatam, ale bahno bolo take najrozchyrenejsie.
Bud to teda naozaj bol on, alebo islo o niekoho kto sa nudil, ale tak bol dost dobry, takze je mozne ze to bol niekto z DFS
Takze nevidim logiku v tom ze by sa pripajal na nelegalny.