viem ,ze je to individualne ale celkom by ma zaujimali dajae pribehy poprvykrat..kedy,ako,kde s kym?.. a nazor na to.. ...ja v triede pocuvam len same..."dnes som poriesil dajaku holku..".
s kym nie je podstatne hahha a ver tomu že väčšina rovesníkov, ktorí akože niečo riešia s babou, v skutočnosti maximálne riešia niečo s rukou pár sa ich môže nájsť, ktorí už skutočne niečo s nejakou mali... ale určite ich nie je veľa
Noa čoje natom ? ked niekdo hovory že poriešil nejaku holku .. sa chvalime nie boha keby ste racej vonku chodili a nesedeli tuna nad kktinami rozmyslate
S kým? S jedným chalanom, s ktorým som sa zoznámila cez net a v ten deň som ho videla prvýkrát (dodnes sme kamarátmi a stretávame sa)
Kde? Na zrúcanine jedného letohrádku v hore.
Ako? Dosť zaujímavo, bolo to zvláštne, ale nie nepríjemné.
Kedy? Okolo 28.8.2008 (skrátka ku koncu prázdnin )
A čo sa svalovice týka- @freedomko@mezomus - ja mám svalovicu skoro za každým po sexe, nehovoriac o prvom raze. Som myslela, že sa budem plaziť po štyroch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
kde ? u nej
a prvy prvy krat to bolo onicom ani sa mi to napacilo rposte to bol vztah na sex len...
a s drohou poprvy krat to bolo uzasne a milujem ju nadovsetko a tiez to bolo snou u nej
kde? u mňa.
aké to bolo? ako prvý krát... človek vlastne ani nevie čo robí, ale robí, nakoniec aj tak nieje spokojný s výsledkom a tá svalovica na druhý deň
Kde? V snoch
Aké to bolo? Ani neviem
ako zo zadu
kde pri strome v parku
s kym nie je podstatne hahha a ver tomu že väčšina rovesníkov, ktorí akože niečo riešia s babou, v skutočnosti maximálne riešia niečo s rukou pár sa ich môže nájsť, ktorí už skutočne niečo s nejakou mali... ale určite ich nie je veľa
@mezomus aj ja som mal ale az po tretom raze za sebou cca 4h
@zuzushiq ak budes potrebovat instruktora tak podla mna staci zalozit anketu ze kto mi pomoze mozno staci aj stav a ozvu sa 20ti
Kde? Na zrúcanine jedného letohrádku v hore.
Ako? Dosť zaujímavo, bolo to zvláštne, ale nie nepríjemné.
Kedy? Okolo 28.8.2008 (skrátka ku koncu prázdnin )
A čo sa svalovice týka- @freedomko @mezomus - ja mám svalovicu skoro za každým po sexe, nehovoriac o prvom raze. Som myslela, že sa budem plaziť po štyroch