Ahojte, pred časom som tu pridal koment o mojom rozchode a dôvodoch, ktoré ku nemu viedli. Niektorí možno vedia o čo sa jedná...Ale o to nejde. Písal som tam, že mi chýba teraz človek, s ktorým by som mohol tráviť voľný čas (najmä teraz v lete). Ona bola
co si gay? inak tu aspon vidis, ze dievcata nechcu byt len kamosky...ja mam proste teoriu, ze vsetky kamosky, co ma chlap su vlastne len jeho potencialne partnerky, a on sa i podla toho i k nim sprava - stale skusa nieco viac, rovnako je o i pri zenach, kde vsetci jej velmi dobri kamosi su potencialni partneri...tam nepocitam takych "kamosov", ze ich zoberes k moru, alebo zakrutis ziadorvku a pod...ale kamosov, s ktorymi chodi von do kina, na tenis a pod....Zena ani muz nikdy nebude stracat cas s opacnym pohlavim, ak by tam neslo o nieco viac
@echoechoecho mňa nie, lebo ju stále milujem a verím, že čas všetko vyrieši...ale s inou by som v pohode dokázal byť kamarát bez toho, aby som si myslel niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov