mam 15 rokov a posilujem uz pol roka.zacal som mesiac po 15tich narodeninach.
chcel by som vediet vas nazor na tento protein a ci to je pre mna dobre ho uzivat v 15 rokoch a ci mi nemoze nejak poskodit... dakujem
@cingular1 Tomu ver že može poskodit , nechcem strasit ale može ti to donicit oblicky a sposobit problemy so srdcom .
Stoji ti to za to riziko ?
Vsak nabrat hmotu sa da aj bez takychto umelych proteinov .
Sračky to ako by si pisal že jedlo ti niči obličky prečitaj si zloženie kvalitneho proteinu ak mas skusnosti s činskimi proteinami 20 kg za 1 euro to je tvoja vec
tam su iba 2kg... je to zle oznacene v linku... a stoji 54€
najpr skus otvorit link...
a chcem to iba ako doplnok stravy co by som bral v den treningu 2 odmerky... 1 po treningu a druhu vecer cize by som si zvysil prijem o 40g lebo uz sa mi nechce jest 250g tvarohu s vajickom
To ze mas 15 rokov je uplne jedno. Aj to ze si zacal cvicit mesiac po narodeninach. Protein pohode ale drahy. Ja by som ho nekupil, ked mas peniaze kup. Aj tak neviem co od proteinu ocakavas a ci vobec vies ako by si sa mal stravovat. Keby mam tolko penazi kupim napr od stillmasu 6:3:1 a za ostatne si mozes kupit ryzu/maso atd. Pozri posilnovanie.sk , precitaj si zakladne temy a ked sa do toho bdues aspon trochu rozumiet nebudes zakladat taketo temy.
@cingular1
Radšej kup Mass ktory stoji 20 eur a je porovnatelne kvalitny dalej nestači jesť len tvaroh a vajičko ide o celodennu upravu stravy ranaky a podobne.A ak už kupiš protein tak ho použivaj tak ako maš 3 odmerky denne inak to nema žiaden zmysel čo chceš mať 1 protein na pol roka za 2 tyždne už musi byt prazdny
Nie nie je dobrý , pretože stojí 54eur.
Na stillmase nájdeš srvátkový izolát za 42 tuším a má okolo 90%.
Na stránky ako protein.sk by som ani nechodil na tvojom mieste , strata času.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Stoji ti to za to riziko ?
Vsak nabrat hmotu sa da aj bez takychto umelych proteinov .
najpr skus otvorit link...
a chcem to iba ako doplnok stravy co by som bral v den treningu 2 odmerky... 1 po treningu a druhu vecer cize by som si zvysil prijem o 40g lebo uz sa mi nechce jest 250g tvarohu s vajickom
Ak si reagoval namna tak ja som vo svojom prispevku nereagoval na teba ale na toho druheho
Radšej kup Mass ktory stoji 20 eur a je porovnatelne kvalitny dalej nestači jesť len tvaroh a vajičko ide o celodennu upravu stravy ranaky a podobne.A ak už kupiš protein tak ho použivaj tak ako maš 3 odmerky denne inak to nema žiaden zmysel čo chceš mať 1 protein na pol roka za 2 tyždne už musi byt prazdny
Na stillmase nájdeš srvátkový izolát za 42 tuším a má okolo 90%.
Na stránky ako protein.sk by som ani nechodil na tvojom mieste , strata času.