caute chcela by som sa spytat ci je podla vas normalne ked mam s partnerom s ktorym chodim 9 mesiacov raz za tyzden sex , lebo podla mna nie.. ja mam 16 on 19..
No tak ide oto ci mate priestory a tak ak mate tak je to hm tak dako malo no ..... ale zase zalezi od neho alebo od teba a to si pokecaj snim ak nemate priestory sa necuduj
No pokial tipek maka a nema naladu bo je s prace vystaveny a nasrany tak zase sa nediv skus ho uvolnit nie????......to nevies ako na svojho chalana??..problem je jednoznacne v tebe dievca ved kazda moja bivala vedela ked som bol fakt death ako namna aby som vidal aj poslednu stipku energiu na sex
Hm vlastna izba jasne ale zase vies mne by sa tiez moc nelubilo robit to stale a vedet ze niekto moze v trhnut po chvilke by ma to aj stvalo mna osobne ....ked tak sukromie a ked tak uz tak ved on je starsi ved nech to poriesi poriadne
Hm no tak pusinky no nevem to nieje vsetko rob to co ho vazne vie uplne priviest do sialenstva neviem co je to uneho to by si mala vedet ty a potom vermi aj unava sa zlakne a bude chciet ako nikdy
No a mozno je to vtom ze neni unaveny ale nepotrewbuje to tak casto to mam dojem ze bude tento pripad pokecaj snim a ak to je ze nema tak casto chut tak to uz je na tebe co stym urobis
No pozri poznam baby co to chcu ras za dva tyzdne a poznam take co to chcu aj trikrat do dna takze nimfa niesi a niesi ani frigidna takze neboj si normalna ........a unho to moze byt len frustracia s prace alebo proste to nepotrebuje rad som pomohol aj ked som nepomohol
chavez on nechodi do skoly...a ked skonci v robote nema nic ine na praci...a ja som nepovedala ze to chcem kazdy druhy den !! tak sa uvedom a ked nevies poradit tak radsej nepis nie som na teba zvedava!
tu ti nepomôže nič iné, len sa porozprávať so svojím chlapíkom... my to za teba vyriešiť nevieme, a keď budeš čušať ako ryba, ani on nezvýši kvantitu tvojich potrieb... a keď si s ním už o tom kecala, kecaj ďalej, kým nepochopí, že tebe raz nestačí... zase nútiť ho nemusíš, ale ak sa k nemu pritúliš, pomojkáš si ho, šepneš do uška ľúbezné slová, prekvapíš ho niečím nečakaným, bla bla bla... isto nezostane chladný... veľa šťastia!
heh ja mam so svojou kazdy druhy den a je o rok starsia,nesexujeme len cez kramy...musim na brigadu aby som mal zaco gumy kupovat lebo mam vydrz a ona sa tak lahko nezlozi
To ma podrž. A nebojuje chlapec na viacerých frontoch? A vieš, že vzťah nie je len o sexe, že? A že by sa malo rešpektovať aj to, čo chce druhá strana? A keď ti ide len o sex, prečo si ešte s ním?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
pozn.: Prečo máš v profile 21 rokov ??
my to nevyriesime za teba..ty a na to musis citit..
Nehovoriac o tom, ze mas usta tak sa s nim porozpravaj co my ti tu budeme hovorit? Nikto z nas tvoj frajer nie je tak si to ries s nim.
uvedom si že práca aj sex je fyzická záťaž...a je v tomto prípade dosť nepodstatné že tá druhá menovaná činnosť je príjemnejšia...
veď ho nechaj vydýchnuť...
a nechapem vobec nadpisu..z coho ti je zle?
To ma podrž. A nebojuje chlapec na viacerých frontoch? A vieš, že vzťah nie je len o sexe, že? A že by sa malo rešpektovať aj to, čo chce druhá strana? A keď ti ide len o sex, prečo si ešte s ním?
BTW-ja mam chalana 2 a pol roka a teda nech je akokolvek unaveny/pracuje mam par osvedcenych veci,ktore ho absolutne vzdy dostanuu.
takze bud je problem v jeho nechuti alebo v tebe,ze este presne nevies ako nanho/ale tak teda vyrieste sami najlepsie
a sme spolu uz cochvila 10 mesiacov