brutalne nenavidim jazdy ale to je nieco neopisatelne neznasam ich rposte fakt neviem ako sa tomu branit skuste mi nejak poradit ako by som sa tomu mala branit setkym zlym myslienkam na jazde a tak ja ich nenavidim tie jazdy a este ich mam 12 pred sebou :
ved nerobte mi stresy.... uz som si ho zaplatila tak uz ho musim dorobit nei? .. ale proste myslim na to co ten instruktor robi ako sa pozera a riadne stresujem na setko ja nvm som psycho ... som myslela ze ich budem mat rada ti jazdy la eich NENAVIDIM brutalne neznasam!
ved nejde oto ze stresujem na jazde to ako nie len stresujem ze neznasam ked je tam ten instruktor a vzdy ked nieco zle sporavim tak nad tym rozmylam aka som trapna ze preco a taketo jezis .. psycho .. hej to vnimam ja sa akokeby jednou stranou mozgu susstredujem na jazdu a druhou odpocitavam sekundy kedy to uz skonci :
jasne ze niekedy spravis nieco zle, ved kvoli tomu tam chodis, aby si sa to naucila mna jazdy strasne bavia, vzdy sa na ne tesim. ide mi to sice len priemerne, ale pre mna je dolezite, ze mam z toho radost a mam chut pracovat na sebe. nervozna podla mna nemusis byt, ved maximalne na teba zatrubi niekto neohladuplny, kto zabudol, ze aj on raz zacinal... alebo ta budu vsetci obiehat, ale ved sa nemusis nikam ponahlat... a instruktor je tam na to, aby ta usmernil, tak ziadny strach, skus prekonat odpor a sustred sa na to, aby si isla pekne a plynule. nemas co pokazit, ved sedi vedla teba a pripadne ti pribrzdi alebo potoci volantom ak treba, nie? este mas dost casu aby si sa zlepsila, snaz sa a uvidis, ze to pojde cim dalej tym lepsie a mozno ziskas k tomu iny postoj alebo zacnes brat jazdenie ako svoje hobby a nie ako nutne zlo
treba to brat s kludom, nikto uceny z neba nespadol a vsetci profesionalny jazdci tiez chodili do autoskoly, takze z nejakych preklepov si nerob starosti.. ako vsetci pisali skola je od toho, aby si sa tam nieco naucila a inak to nie je ani pri AUTO-skole
nejde oto ze ma nebavi .. ale rposte nesom zvyknuta byt ticho a je to take trapne ze on mi len vravi ze doprava prerad si trojku alebo co.. a ani radio neni pustene.. ja sa proste nudim tu hodinu a pol .... ale neska to bolo celkom v pohode bol iny instruktor tak sme kecali o šalate a ogurkach
nahodou,ja si tiez teraz robim AS a mam jazdy moc rada...urcite lepsie ako teoria,ved zivot sofera je urcite viac o praxy ako o cestnom zakone ci ky fras ...a chyby robi kazdy,hlavne zaciatocnici..ja som uz tolkokrat bola v protismere alebo som nedala prednost..ale uz sa tym chybam pomaly vyvarovavam a mozu zato jednine JAZDY
a ak sa nudis,tak sa s nim zahraj meno mesto zviera vec je to nenormalna prdel
mna to nebavilo tiez...len s majitelom sa mi chodilo dobre lebo ten jediny bol v pohode a kecal o vselicom celu cestu tak mi to fajn ubehlo...najviac sa mi lubilo ked mi povedal ze no chod uz domov kadial chces vtedy som z toho mala ozaj radost lebo som si isla kade som ja chcela
a mna hlavne nebavilo chodit peso cez pol mesta aby som sa vyse hodiny vozila po meste...take onicom mi to pripadalo...ked som ho vozila kam potreboval aspon to malo nejaky zmysel
tak ja som si hned od prvej jazdy soferovanie zamiloval.....a ked tak rozmyslam, tak aj pocaj mojich jazdach bolo ticho, ale to je tak...s cudzimi velmi nekecam. Neskor to bolo trosku lepsie, bud sme komentovali spravy v radiu, alebo ohladom jazdenia som sa vypytaval, co ako......ale ako hovorim, mne ticho neprekazalo.....
...a on asi narocky je ticho, aby si sa mohla sustredit....a aj radio je asi z takeho isteho dovodu vypnute...podla mna mu staci povedat, ze by si mala radsej zapnute radio, ke dti to aspon trochu pomoze....alebo sa s nim bav o motoristickych zalezitostiach....
ja som mala rada jazdy..az na jednoho instruktora... ale inak som bola rada.. aj som si zapistala ked islo oproti mne auto.. vety typu "a co mam robit?? co mam robit???" boli u mna zo zaciatku normalne
autoskolu som spravila bez problemov, jazdu som mala bez chybicky.. si tam na to, aby si sa ucila
omg, ked si za volantom mas mysliet len na to ty trubka a ne na to ako sa strapnujes pred instruktorom alebo jak stresujes. keby bolo na mne tak mas po vodicaku
naco robis vodicak ked sa bojis jazdy... nahodou pojdes dakedy sama do mesta a co spravis? doseres sa na prvej krizuvatke? alebo to jebnes do protismeru ?
ako nehovorim ze kazdy padol z neba uceny a hned za volant a spojka brzda plyn... ale tak treba sa sustredit a nemyslet na pičoviny... treba si uvedomit par veci ze auto mas ako zbran... a zbran do ruk oplašenim nepatri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a keď spravíš dačo zle tak sa tím dáko netráp veď preto tam chodíš aby si sa dačo naučila
a ak sa nudis,tak sa s nim zahraj meno mesto zviera vec je to nenormalna prdel
a mna hlavne nebavilo chodit peso cez pol mesta aby som sa vyse hodiny vozila po meste...take onicom mi to pripadalo...ked som ho vozila kam potreboval aspon to malo nejaky zmysel
...a on asi narocky je ticho, aby si sa mohla sustredit....a aj radio je asi z takeho isteho dovodu vypnute...podla mna mu staci povedat, ze by si mala radsej zapnute radio, ke dti to aspon trochu pomoze....alebo sa s nim bav o motoristickych zalezitostiach....
autoskolu som spravila bez problemov, jazdu som mala bez chybicky.. si tam na to, aby si sa ucila
no stress
ako nehovorim ze kazdy padol z neba uceny a hned za volant a spojka brzda plyn... ale tak treba sa sustredit a nemyslet na pičoviny... treba si uvedomit par veci ze auto mas ako zbran... a zbran do ruk oplašenim nepatri