mam chalana, ktoreho mam ozaj velmi rada...ale nedokazem mu povedat, ze ho lubim.. je to preto, ze si nie som ista, ze ho lubim alebo mi uz vazne sibe, ze nedokazem to povedat, lebo on mi povedal, ze ma lubi a asi caka,ze aj ja mu to poviem...ja chcem, al
no girl...tiez som s tym mala velky problem..nebola som ten typ,ktory by lietal vzdy zalaskovany..skor som chcela mat od citovych zvazkov odstup..no prisiel chalan..ktory uplne pochopil moj svet.. a..mal so mnou velku trpezlivost v mnohych veciach..a aj ked som si nechcela priznat, ze ho mam rada..stale som nad tym rozmyslala...a stale viac som mala nutkanie povedat mu to..raz sme sa vybrali na chatu..trosku sme si vypili...a boom...vyznanie bolo na svete.aa...ale ak nevies, ci to citis, zrejme este nenastala vhodna chvila..smiem vediet, ako dlho ste spolu?
@0 mojej prvej som to skoro nepovedal 40min som to tlacil cez otvorenu hubu ani zanic to neslo von a ked som to povedal bolo mi uplne krasne a som to mal potrebu opakovat neustale a teraz ak to mojej milej ( terajsej ) nepoviem aspon raz za den citim sa divne este nebol den ktori by som jej nepovedal ze ju milujem alebo lubim a proste ja ani neviem ak to nepocujem od nej spat citim sa divne ze ci ona mna nie... a maval som pochyby ale verim uz ze je to vzdy tak ako je a niekedy nie je nalada na to povedat to tomu druhemu a ked ta nalada nieje vtedy sa deje daco vazne a treba druhemu pomoct
ja som to tiez nikdy nikomu nepovedal lebo som nemal nikdy dlhy vztah ale aj za ten kratky cas som sa stihol zamilovat..ale neviem nemam na to povahu asi to niekomu povedat..ja to nehovorim nikomu nie to este frajerke
ak si si na 100% istá že vieš čo cítiš tak by si nemala mať problém povedať mu že ho lúbiš...je pre mňa nejak nepochopitelné že mu to nechceš povedať ak on to tebe už povedal skôr by som ťa chápala ak by si sa bála jeho reakcie čo na to povie on kebyže nevie že ho lúbiš navyše 19 ročné dievča
Viem že odveci ale nevolá sa náhodou Ľubo? Totižto včera tu bola diskusia o vhalanovi ktorý povedal jednej babe žeju ľúbi, ona mu to neopätovala a myslí si že asi pre to lebo je mladší, ty máš 19 on 17
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pokial budes zit v sebaklame a v nejakych snoch tak potom raz nepekne padnes na zem a zivot ti dopraje super skusenost.