záleží od toho, či si schopná ísť oblečená niekoľko dní po sebe v tom istom, či si denne meníš spodné prádlo, či nosíš ponožky alebo chodíš bosá a koľkokrát denne sa plánuješ prezliekať
keďže mám školu len 2 dni, na inták chodím len s rupsakom, kde polovicu miesta zaberá notebook Na intráku mám len tepláky, 2-3 tričká, náhradné spodné prádlo (v prípade potreby), náhradné ponožky. A týždenne si nosím akurát nejaké to tričko, spodné prádlo... a neviem nejako to neriešim...
Ja mám na internáte viac vecí ako doma, vždy si sem toho veľa pozvlákam a potom na koci roku nachádzam v skryni veci, ktoré som celý rok nemal na sebe a musím ich vláčiť všetky naspäť domov
tak aby sa mi to zmestilo do malej cestovky. ale ja zbyčajne brávam to čo mám na sebe plus jedny nohavice, 4 tričká /2 do školy, 1 čo nosím na izbe a 1 do posilky/, legíny, tepláky a samozrejme spodné prádlo a ponožky plus teraz aj druhý sveter a ja si musím každý druhý týždeň nosiť sukňu, košelu a vestu kôli praxi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
lebo ja som nebrala veľa z domu, ale strašne veľa som si podokupovala
inač stačí to v čom si prišla.
cca 8 tričiek
cca 2-3 svetríky/mikiny
2 rifle
1 legíny
veľa spodného prádla...