záleží či všeobecné alebo stomatológia...všeobecné dokáže krásne klesnúť-pred dvoma rokmi na okolo 590 kleslo-hlavne začiatkom roka-septembra..a stomatológia málokedy padne
fuuuuuu 590 !!! to by bolo velmi fajn aj kebyze v septembri.. i ked pochybujem. zevraj je vela uchadzacov. stomatologiu uz ani nedufam aj ked lepsie som napisala ako na vseobecne
@hendrixova minuly rok bolo myslim 709 a tento rok je to 680 ale uz definitivne...v tych 680tich su uz totiz zahrnuti aj ludia ktori by isli na odvolanie....teda prijali 259 (aj ked mali 200-220) ...a teraz pocitaju s tym ze niekolko desiatok odide-cesko,BA,MT,zubarina atd...bohuzial aj keby odislo viac nez 59 ludi,hranica sa uz neposuva...lebo naozaj kto neda aspon na tych 680 tak na medinu jednoducho nepatri,a uz vobec ne do KE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Si robila vcera/predvcerom prijimacky?
ked som ja robil prijimacky tak hranicu posunuli az na nejakych 660.Zalezi od toho ake su vysledky...