Na ktore hodiny chodite do skoly?ktorou vycovaciou hodinou sa vam zacina vyucovanie?no ja mám 2x na druhu 2xkrat na nultu a 1x na prvu.a cez vikend nechodím (to x je krat)
nenávidím posledné hodiny,čiže šieste alebo siedme hodiny..blee ..vtedy ide čas najpomalšie..a hlavne ak je,Dejepis,NOS-ka,Angličtina a Bilógia..fujtajbl!
chvalabohu na strednej už nulté nemávame...to iba na zš keď sme mali fyziku a chémiu...každú chvílu nám ajtak menia tento rok rozvrh, teraz to mám tak že každý deň na prvú...ale radšej by som ajtak bola kebyže stále začíname tou druhou hodinou, aspoň by som ráno mohla o hodinu dlhšie spať a hodina navyše poobede by ma nezabila
pondelok a stvrtok idem na druhu, utorok stredu na prvu a piatok na nultu..ale patek koncime o pol 12 tak to sa este da a nenavidim ked mame 8 hodin to sa neda vydrzat nuda jak neviemco.....
Naštastie už som za prvým ročníkom kde som mal 3 alebo 4 nulté za týždeň (zaléžalo od toho či je týžden párny alebo nepárny ) Teraz mám nulté iba 3 za dva týždne takže pohoda
A na nulté chodím lebo potom by som si ich aj tak musel dorábať hrabaním lístia po škole alebo presádzaním kvietkov Ovšem ak by som nechcel mať zo správania zhoršené niečo
prvá 8:00... až nato, že vstávať musím o šiestej, ale newadí... no od ďalšieho roka mi skončia zlaté časy, keďže nemám nultú zatiaľ, potom bude nultá, tri dni v týždni, teda prax, kde sa ubehám ako idiot v nemocnici atd... no... tak nejak a ani si nechcem predstaviť kedy budem vstávať... aamen so mnou bude o 7:00 byť niekde na druhom konci mesta, ehm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a akože ........ hodiny sa mi začínajú stále rovnako......prvou......
No...ja chodim na 8:10, 7:20, 9:00 a znova 7:20 dost blby rozvrh...a to byvam vacsinou do vecera v skole.
utorok: prva 7 45, druha volna tretia etc.
streda: prva 7 45 - 12 05 ( 5h ) kazdy druhy tyzden +tri hodiny navyse
stvrtok: prva zabijak az do 14 45 v skole 7hodin + jedna volna
piatok: krasny den v celu casovo predmetovo vobec 7 45 - 12 05 ( kazdy tyzden )
viac na » fajnorka.sk/?Rozvrhy_vyu%E8...
Naštastie už som za prvým ročníkom kde som mal 3 alebo 4 nulté za týždeň (zaléžalo od toho či je týžden párny alebo nepárny ) Teraz mám nulté iba 3 za dva týždne takže pohoda
A na nulté chodím lebo potom by som si ich aj tak musel dorábať hrabaním lístia po škole alebo presádzaním kvietkov Ovšem ak by som nechcel mať zo správania zhoršené niečo