Hladám jednu hru kde pointa bola asi taká, že bol určitý priestor na ktorom pobehoval pavuk a ja som musela s myšou označiť čo najvačši priestor ale tak, aby mi to ten pavuk nepokazil a až dovtedy kym pavuk nemal uplne malinký priestor.. hladam ju už hroz
@trishe Obyčajný emulátor, ktorý je prispôsobený nato, aby sa dali cez neho púšťať staré klasiky 90 rokov, ktoré sa veselo hrávali na starých dobrých 486tkých. Je to veľmi jednoduché. Skrátka stiahni DosBox a následne vždy pretiahni ikonku hry, ktorú chceš hrať (v tomto prípade Mamba) na ikonu DosBoxu...automaticky ti to spustí a malo by to fungovať.
@trishe Ten DosBox tam má viac ikon...skús to pretiahnuť na inú. Mala by to byť tá hlavá (so žltou farbou) skús zopár tých ikón...myslím, že by to malo ísť. Zajtra to môžem keď tak skúsiť, ale teraz sa mi už naozaj nechce...neskoro je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ako hovorí @firestorm , Mamba