@qirqi viem, blbá som a toto je už fakt posledný koment čo sem píšem zvyčajne takéto diskusie nekomentujem, ale toto mi jednoducho nedalo... a ešte ten nick
Hannah Montanu už nemám rada ale ked ju musím počúvať tak As i am,Gril night out,i learned from you,i miss you,one in milion,true friensd,we got the party ale viac sa my páčia pesničky od "miley"
dobre, nick je zrejme fake, ale nechápem komenty typu "počúvajú ju 12-ročné nevyvinuté deti" chcela by som vedieť, kto bol v dvanástich rokoch vyvinutý.... nepočúvali sme my ako deti Mišku Paštékovú, či ako sa to volala? nepočúvali sme Britney Spears? veď to je to isté - proste, hudba pre decká.... tak ich za to, že to počúvajú, zabime
Hm kedysi som milovala Hannu Montanu No a teraz je to Nightwish Ale paci sa mi stale jej pesnicka Nobody"s perfect No co uz Ale inak ako Miley nemusim ani vsetok ten osial a tricka ale mam aj celkom rada stale ten serial lebo ma vtipneho otca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ak to bude v top, bude to aj vďaka tebe, lebo si komentovala
Hannah Montana je babika z vydrbanych USA a jej fanusikovia su 12 rocne nerozumne nevyvinute deti.
@jessiqa tak to sme dve, čo sa vyhýbajú blbým diskusiám ale nemohla som si tiež pomôcť...
@fr4nk1 takto sa to robí :
Ah bOzHe hAnNaH MoNtAnA LoWwAaAm wElMi *MuUuUcK*
ja sa tu stoho snad
hannah je proste naj !!!!
počkaj, napíšem ti TS a tam sa o nej porozprávame a môžeme si pomeniť aj linky na fotky, tu sú všetci trápni.
Hannah Montana
ale mam od nej rada Nobody"s perfect
k teme - "if we were a movie" a "nobody"s perfect". Prve cedecko sa da pocuvat skoro cele, tie zvysne skor nie..