Praveze mam pocit ze pokial uz nie si pod zakonom a mozes sexovat kolko len chces tak bez tvojho suhlasu im to povedat nemoze... Jedine ze by si mala povedzme 13 tak musi konat kedze to by bolo protizakonne.
Ak máš nad 15, nič im nepovie... A aj keby si nemala, tak im to nemá čo hovoriť. Hovorí sa tomu neviem aké tajomstvo a on je povinný to neprezradiť. Je jasné, že rodičom nehovoríme všetko... Ale doktorovi občas musíme... A to máš tak ako pri spovedi... Ak by si sa kňazovi vyspovedala, že si smilnila s nejakým pohanom, tak to tvojim rodičom nesmie povedať.
lekar nemoze volne okom zistit ci si panna alebo nie, panna je holka ktora nemala sex...akurat bude videt ci mas poskodenu panensku blanu, a tak ako povedali tamti hore, ta sa moze pretrhnut aj pri sporte, masturbacii, pri zavadzani tampona atd ja ju mam napr pterhnutu vdaka karate a mozem sa na hlavu postavit, nic s tym neurobim
ale lekar sa vzdy pyta ci si mala pohlavny styk alebo nie a ak povies ano, tak nema ziadne pravo povedat to rodicom ak si to nezelas a predpokladam ze keby si chcela tak im to povies sama
ak by to nejaky predsalen urobil, chod sa stazovat, lebo je to lekarske tajomstv
btw, keby nejaky gynekolog povedal nieco o mojom zdravotnom stave mojej mame bez toho, aby som to dopredu vedela a dala mu povolenie, tak by som u toho lekara bola naposledy
dovera je dolezita (a tu ani nejde o to, ze by som mala co pred maminou tajit, lebo nemam, dokonca aj chodime k rovnakemu doktorovi:p)
Je to od 14tich .. Desiree je to lekarske tajomstv .. zlozil prisahu ze ho nesmie porusit ak to nieje protipravne, a protipravne je ak mas 13 a menej .. ale ajk mas viac tak si za vodou
pokial uz nie si panna a mas pod 15 rokov tak ASI by to aj povedal tvojemu zakonnemu zastupcovi.
Ale podla mna je to hovadina...ked mas uz 15 a vsetko co sa tyka tvojho telesneho stavu,zdravia,tela atd je cisto len tvoja osobna zalezitost ako si na tom,lekarske tajomstvo vo vsetkom.lekar tak ako nema pravo kazdemu vykecavat co s tebou je, tak ani ci si alebo nie si panna.
Je jedno kolko mas rokov lekar neni povinny to oznamovat rodicom, pokial pojdu rodicia s tebou tak sa to mozu dozvediet ak pojdes sama tak urcite nebude zohanat rodicov kvoli takej kravine, navyse gynekolog ti nekontroluje ci si panna alebo nie on sa ta to priamo opyta, ak si este panna (alebo ak povies ze si) tak sa ti tam ani hrabat nebude a spravi ti vysetrenie inym sposobom!!!
A zakonom je sex povoleny od 15-tich cize v horsom pripade ti ani rodicia ani zakony nic nezakazuju.
lekar to dokonca nemoze...aspon by nemal...pretoze to je tvoja osobna vec...a jeho lekarske tajomstvo...ci ako sa to hovori...ked nemas nijake problemy, alebo niesi chora...a aj ty sama mu to povec, ze nech je ticho...!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
moze povedat ale to sa ti mohla kludne pretrhnut aj pri sporte,hygiene,bla bla..
ak mas viac ako 15 tak to nepovedia
Ale po 15 má mlčať, ani muk.
ale lekar sa vzdy pyta ci si mala pohlavny styk alebo nie a ak povies ano, tak nema ziadne pravo povedat to rodicom ak si to nezelas a predpokladam ze keby si chcela tak im to povies sama
ak by to nejaky predsalen urobil, chod sa stazovat, lebo je to lekarske tajomstv
Áno, ale posunuli aj túto hranicu... ak ma moje 99% zdroje neklamú
dovera je dolezita (a tu ani nejde o to, ze by som mala co pred maminou tajit, lebo nemam, dokonca aj chodime k rovnakemu doktorovi:p)
ale ide o princip
Ale podla mna je to hovadina...ked mas uz 15 a vsetko co sa tyka tvojho telesneho stavu,zdravia,tela atd je cisto len tvoja osobna zalezitost ako si na tom,lekarske tajomstvo vo vsetkom.lekar tak ako nema pravo kazdemu vykecavat co s tebou je, tak ani ci si alebo nie si panna.
A zakonom je sex povoleny od 15-tich cize v horsom pripade ti ani rodicia ani zakony nic nezakazuju.