ahojte, ja sa chcem iba spytat že čo znamená ked človek grca krv. bola som na jednej žúrke je pravda že sme čo to popili a išla som sa no..vygrcať a zrazu krv. nebol to prúd krvy ale proste aj tak sa dosť bojím že mi je niečo. neviete čo to môže byť a z č
stalo sa aj kamarátke sa ti zrejme iba natrhla taká malá žilka v krku či čo to je ... si pár dní podietuj nech ti nejdú dole krkom kamene a bude to v klidu
@1 tiež som sa chcela spýtať, či nejedla niečo s kečupom alebo tak...
a nemyslím si, že musíš ísť nutne k lekárovi, ak si už teraz v pohode. proste ak máš len citlivejšie - neviem ako to mám presne nazvať, no proste tie trubice od žalúdka po ústa - tak možno si to mala len podráždené žalúdočnými kyselinami...
kokotiny tu ludia dosť vypisujú...... a áno lebo vtedy som s nou bol v nemocnici..na chirurgii... milion pätso vysetreni urobili aj ked nasraty ze preco tam s tymto chodime..... ak negrcas nonstop krv.. tak je to len zilka... btw vracala si z chlastu sama ci si ho vyvolala ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mne sa to este nestalo...
@2 myslis že to nie je nič vážne niejaka rakovina alebo čo?
a nemyslím si, že musíš ísť nutne k lekárovi, ak si už teraz v pohode. proste ak máš len citlivejšie - neviem ako to mám presne nazvať, no proste tie trubice od žalúdka po ústa - tak možno si to mala len podráždené žalúdočnými kyselinami...
to mas za to ze sa ozieras8)
ako.. ďakujem ti práve som si prečítala, že "Zaujímavé je, že hrozí najčastejšie ľuďom s krvnou skupinou 0 a blond vlasmi." - super, nová paranoja
Viac tiez: Pazerakove varixy
Viac tiez: Porucha zaludocnej sliznice
Viac tiez: Vredy
Viac tiez: Rakovina
Viac tiez: Smrt
Jako mladý jsem pil pivo & zvracel zelenou žluč
Jako starší pil víno zvracel červenou krev
Teď zvracím vzduch
Ale je len možné, že si mala sliznicu v žalúdku nejakú podráždenú.
Je to na tebe no.
ale šak ja som v poriadku
no veď stane sa