Keďže nemôžem nájsť moju ideálnu farbu -červenú- (áno viem že má teraz skoro každý červenú, to ma teší ) pôvodne mám svetlo-plavé vlasy, asi polroka niečo medzi červenou a hnedou, ale chcela by som nejaký svetlejší odtieň červenej možno jemne do ryšav
@firestorm aj to raz skúsim ale ešte pred tým chcem červeň -páči sa mi bledá pokožka a červené vlásky a zelené oči čiže už len tu poriadne krásnu červenú -nie takú ako mám teraz
Dobre si rozmysli, či ju vážne chceš...nezbaviš sa jej tak ľahko :/
Ale inak ja použivam loreal preference intenzivnu červenu, ale ak chceš svetlejšiu najdi si iný odtieň... super chytaju a vydržia aj 6 tyždňov s palette mam otrasne skusenosti
@kamilxx používala som ho, ale nebaví to strašne zmývanie farby na začiatku je krásna aj ten lesk, ale už po prvom umytí mi to schádza a vydrží to aj dva mesiace ale veľmi slabí odlesk už teda u mňa, .... @misellind ja ju mám pol roka a v postate červenú milujem a neplánujem sa jej hneď vzdať a ďakujem za radu od loreal som počula tiež že sú dobré
červená sa vymýva tak či tak, ryšavá sa mi tiež vždy vymyje do hneda. neviem ti poradiť. skús ísť ku kaderníčke po nejaké prípravky proti vymývaniu farby.
@kamilxx a aké používaš ty výrobky ak sa môžem opýtať? ja iba elseve -ten červený šampon alebo konicionér -to má byť na udržanie farby alebo tak nejak a nepostrehla som že by to pomáhalo tak by som bola vďačná za radu
@qossyend ja si nepotrpím na značku väčišnou su tie lacnejšie kvalitnejšie momelntalne mám od balei balzam na farbene vlasy , šampon použivam pre lesk vlasou , a potom si dávam na vlasy ked si ich vyžehlim tiež od balei mlieko na poškodene vlasy a nemam ich take suche ide vidno že cih mám lepšie a lesklejšie a ja ten šampon mám už od 9.1 a mám to ešte stále červene aj ked nie take žiarive ako na začiatku ale je to ešte červene ale tento tyžden sa už musim nafarbiť , keby si chcela presnejšie možem ti poslať linky na tie vyrobky ale neviem sem dávať fotky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Šak víš,že ťa milujem
táto bola dobre kriklavá ale mala som ju pred asi troma rokmi takže neviem či ju ešte vyrábajú
Čo tam po všetkých,hlavné je,že ja ťa milujem a že ty mňa ♥
Ale inak ja použivam loreal preference intenzivnu červenu, ale ak chceš svetlejšiu najdi si iný odtieň... super chytaju a vydržia aj 6 tyždňov s palette mam otrasne skusenosti