Srsly, to, čo si dokážu napáchať na vlasoch, je pre mňa väčším zdrojom zábavy s nádychom žalúdočných štiav derúcich sa hore hltanom, ako link, čo som poslala @etelnairovi
D deti deti .. tzv. "EMO" nie je o rezaní sa a podobne D a myslím si že to môže byť každému jedno kto čo je, keď sa do dakoho takto staráte, len ukazujete akými veľkými hlupákmi ste nech si je čo chce.. pre mňa za mňa aj bárbi ale nenadávala by som na ňu, keby ju nepoznám..
@schizoofrenik =D tak tak =D inak nerozumies sa do pc ? nieco som nastavil z netom a nemozem pisat statusy , ani zakladat forum , ani TS nemozem pisat , a ked dam kurzor napr na to kde mi ukazuje priatelov, neukazu mi kdo je online , ked dam kurzor napr. na tvoj nick tak mi neukzae tvoju fotku , proste nic help please .. iba komenty vo forum mi idu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Pokial si sedia v ramci vlastnej grupy, tak nech si robia co chcu.
A keď sa serú, nech si vyjebú oči a nasadia grapfruity, tak ako všetci čo sa do mňa serú.
--------
Srsly, to, čo si dokážu napáchať na vlasoch, je pre mňa väčším zdrojom zábavy s nádychom žalúdočných štiav derúcich sa hore hltanom, ako link, čo som poslala @etelnairovi
Vytvorte si nazor
moja sesternica je emáčka emo ako také je fajn, ale rezanie si žíl a podobné veci, sú trápne