No nie ze by ma to nasralo,ale mam vymysliet nejaky normalny nazov pre maslo a nejak ma nic nenapada..a este aj urobit anketu..takze nejak mi to nezapinaaa..ako by ste vy pomenovali maslo?
A čo tak po niekom koho nemáš rád a hodí sa to k nemu...
Alebo si zaviaž oči, sadni si pred komp napíš od 5 do 10 písmenok a máš názov. Originálny a nikto ti nemôže napísať, že si to odniekadiaľ opísal. A keď sa ťa budú pýtať, že ako ťa to napadlo, tak povedz, že si bral inšpiráciu od admina/webmastra HP.sk.. A to ich už zmagoríš úplne..
Ale po sebe určite nie. To by ti vééľmi rýchlo prischla nejaká nepekné prezývka.
Nechcel som uraziť tvoju kamošku. Bolo to myslené zo srandy. A to som len preposlal, skrátil a upravil radu jedného môjho kamoša, keď som sa ho spýtal, že čo mám napísať do slohu na slovenčinu.
Hipi:
Br to z rezervou a usmej sa na svet. Hneď ťa čosi napadne. Uvidíš...
Pre maslo?Napriklad IPI smiley:Anketu? Uprednostnujete v domacnosti maslo alebo margarin?Ak ano aky? No neviem ja by som to asi urobila takto...ziadna veda su aj horsie a tazsie veci:d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Alebo si zaviaž oči, sadni si pred komp napíš od 5 do 10 písmenok a máš názov. Originálny a nikto ti nemôže napísať, že si to odniekadiaľ opísal. A keď sa ťa budú pýtať, že ako ťa to napadlo, tak povedz, že si bral inšpiráciu od admina/webmastra HP.sk.. A to ich už zmagoríš úplne..
Ale po sebe určite nie. To by ti vééľmi rýchlo prischla nejaká nepekné prezývka.
Nechcel som uraziť tvoju kamošku. Bolo to myslené zo srandy. A to som len preposlal, skrátil a upravil radu jedného môjho kamoša, keď som sa ho spýtal, že čo mám napísať do slohu na slovenčinu.
Hipi:
Br to z rezervou a usmej sa na svet. Hneď ťa čosi napadne. Uvidíš...
(zomres)
ja som pochipil,že len srandu ved ma to pobavil
snád ju niečo napadne
Som si istý, že áno.
A vy ste priatelia alebo sa inak poznáte?
juj to sem nepíš radšej lebo ti tu začne ešte spievať ten rammstein
Otázky:
1. Aké je vaše najobľúbenejšie maslo? Prečo?
2. Používate len jeden druh masla?
3. Na aké účely používate maslo?
4. Máte radi rastlinné maslá?
5. Veríte reklamám na maslá?
6. Páčia sa vám lacnejšie alebo kvalitnejšie? Súvisí to podľa vás?
7. Radšej máte maslo v kelímku alebo v klasickom obale?
8. Myslíte, že od masla sa priberá?
9. Myslíte, že môžete dostať infarkt od jedenia masla?
10. Z akého dôvodu používate maslo (ak ho používate) ?
R-A-M-M-S-T-E-I-N 4ever
A Bleednig ty nemudruj furt
Ja rada spievam