podla mna vsetko okolo Zidov, Americanov, Haarpu, dvojiciek... to su len konspiracne terorie, pozliepane z mozno polopravd, media maju ohromnu moc manipulovat s ludmi, tak ja neviem...moc tomu vsetkemu neverim(asi som idealista, co? )
@marosko81 ano praveze som videl..a zda sa mi ako nejaka podivna propagacia niecoho ...neobhajujem amikov, to nie, ale tie media su take zakerne svine...
pre ostatnych napr. existuje taky obrazok 2 amikov so samopalmi pomahajucich iracanovi... no je taktiez snimok, kde je len cast tej fotky, a vidno tam len amika so samopalom namierenym na iracana
@opinko tak ako povedal @hetfield , oni majú prezidentskú formu vlády, my parlamentnú...a nie sú sami...tento systém má napr. takmer celá južná Am., vyskytuje sa i v Ázii a Afrike a okrem toho podobne na tom je i Rusko či Francúzko...
ide len o formu vlády...demokracia či totalita je o úplne inom...
@wosush pre mňa za mňa nech je aj pán boh, ale Amerika je obrovské lajno. Mimochodom No. 1 je Rusko, akurát západné štáty označujú Ameriku za No. 1 len preto, že sa im každý pchá do zadku ako náš bicyklista, ale každý rozumný človek vie že najsilnejšie štáty sú na opačnej strane planéty(Čína, Rusko). Keby celá Európa brala Ameriku objektívne a nie subjektívne, tak v živote ju neoznačia za No. 1.
@pa3cek Rusko? Tá primitívna krajina živiaca sa výhradne tým čo jej nadelila príroda? Takmer všetko má svoj koniec a výnimkou nie sú ani zdroje fosílnych palív v Rusku. To pochopil aj Dmitrij Medvedev, keď bol nedávno spoznávať novinky vyspelého sveta za Atlantikom (alebo "obrovského lajna" ako tomu hovoríš ty), aby sa ich následne snažil presadiť v zaostalej ruskej spoločnosti. To, že jeho krajina drží titul "svetového No. 1" si nemyslí ani on sám, ale ako vidím ešte existujú klauni, ktorí ho v tom radi zastúpia
@wosush Jediným klaunom si tu možno tak ty. Po prvé ja tu Rusko nepresadzujem, len tvrdím že čo sa najsilnejšieho/najmocnejšieho štátu týka tak je No. 1. Zase mi tu nepíš, že Amerika je akýsi príklad toho ako by mal fungovať svet. Preto píšem o Amerike že je sračka/lajno, lebo už mám dosť tej ich politiky akú vedú, že sa starajú do každého a pri tom vo vlastných radoch majú bordel. Bol si niekedy chlapče v Amerike?? Asi nie, keby si tam bol tak by si videl tu špinu a bordel, vieš Amerika to nie len Manhattan ako si to 80% ľudí myslí. To ako sa oni propagujú, tak vám pekne opantalo hlavy, ale skutočnosť je úplne iná.
@pa3cek Špina, bordel sa nájde takmer všade, ťažko predpokladať, že v krajine, kde žije 300 miliónov ľudí bude každý kút výstavnou sieňou. Ale napriek tomu aké sú SŠA obrovské v nich žije drvivá väčšina ľudí výrazne nad celosvetové pomery, čo kontrastuje s ostatnými populačnými gigantami (Čína, India, Indonézia), v ktorých musí naopak žiť väčšina občanov, oproti zvyšku sveta, skromnejšie. Takže "bordel-nebordel", aj preto odchádza každý rok do Ameriky (a nie do Ruska), pracovať a neskôr možno aj žiť, najviac ľudí z celého sveta.
A áno bol som v Amerike, v meste Kenmore (štát Washington) mám príbuzných - nie je to Manhattan, ale žiť by som tam dokázal.
prezident nema nic, vladnu nadnarodne korporacie a kapital. preto je to sice oficialne demokracia ale prakticky je to kapitalizmus. hadam si nemyslite ze by krajiny mali moc bez penazi, ropy a surovin. vsetky tieto veci vlastnia nadnarodne korporacie a tie maju svojich majitelou a vykone rady, riaditelov atd. to sa vola monarcha ( kral a slachta )
@wosush....jj nech sa isiel medvedev ucit do USA prosim.....ale amici su taky zavisli na technike ze bez nej nepotrafia ani domov......asi nws ze americania ked isli v roku 1999 bombardovat belehrad mali vsetky plany namierene na BA zmenili to o 5min 12 -tak si NATO vazilo spojenca kt mu povolil prelet......ale na porovnanie Rusov a Amikov jee krasny vtip:Amici vymislali niekolko rokov za niekolko miliard pero kt pise vo vesmire-Rusi pisu ceruzkou...
čudné že to všetko hádžete na židov i keď ste nikdy nijakého žida nevideli a nič o židovskom národe neviete odporúčam prečítajte si knihu Dejiny židovského národa od Paul Johnson
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
kto to nevidel kuknite si v jednotke je to pekne vysvetlene
pre ostatnych napr. existuje taky obrazok 2 amikov so samopalmi pomahajucich iracanovi... no je taktiez snimok, kde je len cast tej fotky, a vidno tam len amika so samopalom namierenym na iracana
ide len o formu vlády...demokracia či totalita je o úplne inom...
» dnes.atlas.sk/svet/rusko/6575...
» www.sme.sk/c/5435037/medve...
A áno bol som v Amerike, v meste Kenmore (štát Washington) mám príbuzných - nie je to Manhattan, ale žiť by som tam dokázal.