Čo by ste kupili alebo čo kupujete priateľovi na Vianoce?
Ma 22 rokov, sme spolu pol roka ale beriem to už ako važnejši vzťah. Nema žiadne špecialne zaľuby. Rozmyšlala som nad vankusom s nasimi fotkami kedze pracuje v zahraniči tak nech ma ma stale
porozhliadni sa u neho, zisti, či sa mu nemíňa obľúbená voňavka alebo deodorant, kozmetickým balíčkom tiež nič nepokazíš, tričko, košeľa, sveter, mikina, podľa toho, čo nosí, zisti čo sa mu páči (napr taká lávová lampa, tá sa páči tuším každému)
ja som kupila vonavku, ale ked pridete na niečo zaujimavejšie rada sa necham inšpirovať pretože o dalši mesiac ma čakaju meniny a o dalši narodky..nie moje samozrejme
Záleží na tom koľko si ochotná investovať hodinami nepokazíš nič buď náramkové alebo nástenné hodiny, keď si chcela aby ťa mal všade tak s tvojou alebo spoločnou fotkou napr. ako si dávate pusu to by ho isto potešilo a tie nástenné sú ani neni drahé kukni môžeš si tam dať hociakú fotku » hodrexshop.sk/reklamne-hodiny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
veď mu niečo kreatívne vyrob, zakomponuj do tej gift idea nejaký váš interný humor..