Da sa podla vas zit s cudzim telesom v tele? Ja osobne cudzie teleso v sebe mam.
V prostredniku na prave ruke, mam po nechtom pichliac z kaktusu. Je pomerne velky asi 1 cm a aj pomerne hruby, je tam uz skoro 8 rokov a vobec nic mi to nerobi, ziadny
Nič, o čom by som vedela... jedine že by mi po niektorom z mojich bicyklových úrazov ostali v kolenách mikrokamienky
Ale určite sa dá... Koľko príbehov koluje o ľuďoch, ktorým po dlhých rokoch našli v tele náboj alebo niečo podobné... A taký kardiostimulátor je tiež cudzie teleso
jasnacka ze sa da zit s cudzim predmetom , dokim to neni nejaka rapava sracka co ti spravi nejaku infekciu tak to tvoje tkanivo obali a je to v pohode , max by to vadilo keby to bolo zle umiestnene a pri pohyne by sa to nejak priecilo.Ja nic nemam ale moja sestra ma tuhu z ceruzky v mieste kolena ktoru som jej tak zamrdal pred 1O rokmi ....
Dostala sa mi trieska do stehna. Vybral som ju. Po pol roku sa mi to tam zapálilo, a na chirurgii mi vyoperovali odtiaľ maličký konárik. Proste sa to tam nejako rozkonárilo...
@hetfield ak mas surodencov tak by si to mal chapat , ak ne tak nazorny priklad : sestra utocny postoj , j anahodil defensivny .. 1 utok som vyblokoval a hned zautocil , moj utok mal ale negativne nasledky zvysenia atack rate mojej sestry .Zasadila mi par kritikalov , tak som chnapol po weapone ... prva rana do kolena sla a hned ju sundala ... normalne surodenecke zabavky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale určite sa dá... Koľko príbehov koluje o ľuďoch, ktorým po dlhých rokoch našli v tele náboj alebo niečo podobné... A taký kardiostimulátor je tiež cudzie teleso
a zijem