mal niekto pruser koli raziam ktore policia robila tento vykend na slovensku ? ja som bol s kamosom na pive ma 17 a capli ho ja nakolko uz plnolety by som problem nemal keby som si ja drbo nezabudol zobrat obciansky fnuk ale inak pohoda
mno a co ti mozu spravit ak si nezoberies obciansky zo sebou? Pokial si vo svojej bliskosti - bydlisku mozu ti hovnno .... kazdy vravi inak. Fizli vravia 80 m od svjho bidliska a profka vravi vo svojom meste. Ale aspon ste zazili srandu no nie?
neviem preco ale ja mam obcansky pri sebe vzdy, takze nejake problemi som nemal. Tento week ziadne, ale pred dvoma rokmi som zazil raziu v alcatraze. To bola sranda. Kamarat tam dostaldobre s obuskom. Kuklac stal pred nami, a pytal sa kamarada ze kde ma obcansky, on si ho isiel vytiahnut z vacku a typek ho skopol a jebol mu radnu s obuskom.
A potom len doplnil, pytal som sa kde ho mas, nechcel som aby si ho vYtahoval, mohol by si na mna vytiahnut nejaku zbran.
noo moja kamoska ma 16 a nafukala nevem kolko ale proste po polroku jej mame dosla pozvanka ze ma ist na socialku..ale kamoska to neak uhrala a bolo ok vsetko..
2 IT: oni to pravdepodobne maju v naplni prace, ze musia tak reagovat, takze na nich by som az tak nenadaval, skor by som nadaval na tych, ktori dali rozkaz aby tam isli zrovna kuklaci a nie napr. "obycajni zeleni" - ti by tak nemohli zautocit
mna razia este nikdy nechytila, ani ked som mala pod 18, lebo vtedy este moc nehodili, aspon v Dubnici nie.
Ale aj tak ich z duse neznásam,lebo ked mi bolo asi 12 rokov, tak ma chytili so psom, že som ho mala voľne pusteného. A išli so mnou aj domov, sak som normálne vtedy revala, nato nikdy nezabudnem.
A mafiánov a váznejsie veci, to sa riešiť boja, ale pokuty za prekročenú rýchlost alebo za nadávanie na futbale, to vedia skvele
Luboso No ale keby to mali v hlave poriadku tak by aspom povedali "kde mas obciansky ? Povedz mi iba kde ho mas nevyberaj si ho" to bolo ako priklad. Stacilo upozornit ze si ho nema vyberat, ne sa ho len opytat a cakat kedy si sahne do vacku a moze mu jednu prijebat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A potom len doplnil, pytal som sa kde ho mas, nechcel som aby si ho vYtahoval, mohol by si na mna vytiahnut nejaku zbran.
Cisty kokoti.
Ale aj tak ich z duse neznásam,lebo ked mi bolo asi 12 rokov, tak ma chytili so psom, že som ho mala voľne pusteného. A išli so mnou aj domov, sak som normálne vtedy revala, nato nikdy nezabudnem.
A mafiánov a váznejsie veci, to sa riešiť boja, ale pokuty za prekročenú rýchlost alebo za nadávanie na futbale, to vedia skvele