ak niečo urobím zle a druhý ma na to upozorní...ale ak on urobí presne to iste a ja ho nato upozorním a on sa začne vyhovárať a robiť sa že on môže a bla bla
nemam rada ked sa niekto hra na to ze ma naviac a snazi sa strasne putat pozornost tym ze aky je on uz len velky vyzera ptm ako dieta a jeto detinske
dalej ked su dievcata lacne mohli by mat trocha ucty k sebeň
ale to vsetko su malickosti nerozpalia ma akurat nad nimi prevratim oci co mi je proti srsti a je to uz ale osobne tak to je to ked sa ma snazia zaradit do davu na to pravo nema nikto
@drejka dlha story ale skratim to - majitelka ma zamestnala, ale az po case som zistila, ze chodila predtym tam kde som bola manazerka a stale sa jej nieco nepacilo, stale sa stazovala a si masiruje ego na mne a jednoducho obidve mi davaju hardcore, vsetko je moja vina, aj ked som tam nebola (akoze mala den off) tak je to moja chyba, ak sa nieco neurobilo ja som na vine, nevadi ze tam robi dalsich 6 ludi, len jaaa a jaaaa mozem za vsetko. jednoducho kolegyna jej lezie do pice a stazuje mi moju pracu a mysli si, ze je o 40 rokov starsia ze ma na to pravo. ale idem ju v nedelu poslat do pice, ako aj celu pracu. to len tak v skratke, inak by to bolo trochu viac.
@drejka u mna neskutocne viac ako by si cakala no este uvidim ci v nedelu, si to nacasujem na najlepsiu chvilu nech sa tam aj poseru same. cize zalezi od spravneho momentu, ja zas mam trpezlivost
premúdrelých ľudí- expertov na všetko Viete to je taký ten typ človeka ktorý neguje úplne všetko čo poviete... Príklad : Idem si kúpiť auto . Aké ? Fábiu . Fábiu ? HA tomu ja nehovorím Fábia ale fóbia.... Ale prestaň čo je na ňom zlé ? Úplne všetko. Napríklad... No všetko , to je proste zlé auto. Aha hm. Idem si kúpiť tv. A akú ? Sony. Sony? To je úplne najhoršie čo môžeš urobiť... atď..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(True story.)
tak to musis byt neustale "rozpalena"
to, že kritik nenapíše pieseň
a najmä to, že drogy sú návykové.
ked si niekto taha hore sople
nemam rada ked sa niekto hra na to ze ma naviac a snazi sa strasne putat pozornost tym ze aky je on uz len velky vyzera ptm ako dieta a jeto detinske
dalej ked su dievcata lacne mohli by mat trocha ucty k sebeň
ale to vsetko su malickosti nerozpalia ma akurat nad nimi prevratim oci co mi je proti srsti a je to uz ale osobne tak to je to ked sa ma snazia zaradit do davu na to pravo nema nikto
...bodaj by si to dotyčný aj prečítal (ach)