čo si o sebe myslíte? pristupujete k sebe samému pozitívne alebo negatívne???
ked vás niekto skritizuje, ako sa k tomu postavíte? ked vám niekto povie, že ste napr.sprostý tak to hned odrazíte, že je debil ten kto to hovorí alebo nad tým pouvažujete? viem, že to záleží aj od toho, že kto to vraví ale aká je vaša prvá reakcia?? a in
je mi to absolutne jedno od nikoho nic neocakavam verim len sebe a nikomu inemu... ani najlepsi kamos o mne z daleka nevie vsetko... moja reakcia na kritiku moze byt dvojaka. bud snou nesuhlasim a zacnem sa hadat alebo si uvedomim ze je to pravda a nepoviem nic ale chyvu si nepriznam lebo v dnesnej dobe je to tak ze ked clovek povoli zozeru ho zaziva... a pokial ide o pochvalu ? tak tej sa mi dostava vzacne malo a ked aj niaka je obvikle to prehliadnem a uvdomim si ju az neskor ale efekt to na mna nema ziaden lebo ja vidim motivaciu len v peniazoch a pokial ma niaka osoba na ktorej mi zalezi tak ju taham z kase sec mozem ale inak ani prstom nepohnem viac ako treba
Všetko záleží od toho, čo si myslím, že je kritika. Keď by mi niekto mal nadávať do šibnutých, debilných a neviem akých, tak aj keby mal pravdu, viem, že sa to dá povedať inak, a jednoducho nemá právo. Ale to je o človeku.
Neviem či bude na svete dobre, ak každý zneužije čo sa dá zneužiť a použije aj prípadnú pravdu.
No zajacisko to nejak vystihol. Proste ak mi niekto vysvetli normalne ze som sa mylil, normalnou diskusiou kde sa ma bude snazit poucit bez toho aby mi povedal ze som debil, pako, sibnuty alebo tak nejak, tak to zoberem a jasne ze sa nad tym zamyslim. Ale ked niekto zacne s tym ze ty si jake debil sprosty, a co ja viem co, tak si myslim tiez ze na to nema pravo, a hadam sa s nim uz len kvoli tomu.
Tak mne je jedno kto si co o mne mysli, ale ked to prehana, tak si urcite neneham srat na hlawu. Ale po wacsine mi je setko jedno..A myslim si ze nad narazkami a debilmi ktory ich siria, nema zmysel uwazowat
...ja myslim, ze kritika nas posuva dopredu a je dobre prijimat kritiku, ale teraz nemyslim urazky, ked mi niekto nadava, takto uz nie je kritika ale urazanie a ja sa nenecham urazat a zacnem utocit, ved najlepsia sebaobrana je utok, nie?...
No chvalabohu sa mi casto nestava, ze by mi nadavali alebo ma prilis kritizovali... zasa ked aj hej tak mi je to fuk, ak to je niekto koho ani poriadne nepoznam a je mi uplne ukardnuty.Ked sa mi chce hadat tak ho nejak odbijem, nech je sranda Ak by mi skritizovali kamosi, tak sa asi troska skusim uvedomit
Ja som do seba zamilovaná, aj do mojich chýb a je to úžasné. Keď ma niekto skritizuje tak porozmýšľam nad tým, či to, čo povedal, je opodstatnené a pýtam sa priateľov na názory. Láska však ostáva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Neviem či bude na svete dobre, ak každý zneužije čo sa dá zneužiť a použije aj prípadnú pravdu.
...ale inac kritiku uznavam a beriem ju.