Otazka skor pre baby, ale kludne sa mozu pripojit aj chalani, bude to zaujimavejsie
Poznate osobne nejakych futbalistov, hokejistov, hadzanarov, volejbalistov a pod. Nemyslim tym "celoslovensky znamych", ale tych obycajnych z nizsich lig. Su po
A čo tak napríklad šermiari...aj to sú podla mňa športovci =D ja som šermiar a nemyslím si že som namyslený...tak kedysi som bol ale teraz som už dokonalí =D
ja poznám na môj vzťah k futbalu až príliš veľa futbalistov a nezdajú sa namyslenejší ako nefutbalisti, no ešte ma nebalili, tak z toho hľadiska to posúdiť neviem
Čo som hrávala kedysi basket s partiou, tak to boli jediní chalani široko ďaleko, čo mi nepozerali na boobies, počas driblovania Čiže mali u mňa za to malé bezvýznamné plus
Ale pri kofole s nimi už nebola nejak reč. Oni žili športom.
mame v triede troch sportovcov-individualistov.. jeden hra volejbal, ten je akoze v pohode, neni ani hlupy.. dalsia je akvabela (netusim, ako sa to pise a ta je totalne vymleta, nevedela najst na mape slovenska vysoke tatry (a to nezartujem), ani raz nepisala pisomku bez tahaku, a co je najzaujimavejsie, mysli si, ze vystuduje pravo vo viedni ta tretia je povedala by som tiez jednoduchsia, ale aspon nie je blba ako osoba a da sa s nou pekne pokecat
ale zevraj je niekde dokazane, ze sportovci a taki ludia nadani na rozpravanie (ako moderatori, atd...) su menej inteligentni ako ini ludia.. takze moj nazor je taky, ze to moze byt rozne, ale ti vrcholovi su vacsinou taki pohluplejsi..
človek nemusí byť športovec, aby bol namyslený, ale je pravda, že poznám veľa futbalistov a hokejistov, ktorí majú nos mierne dohora ale takisto poznám aj snowboardistov, čo si o sebe priveľa myslia (a nemajú dôvod), lyžiarov, bikerov, skejterov, spevákov. alebo len takých darebných ničnerobiacich hardcore chalanov, ktorí proste iba existujú, potetovaní, popiercingovaní, 20 a viac roční, peniaze vlastné nemajú, cucajú od rodičov ALE sú veľmi dôležití nejde o to, čo človek robí, ale aký je.
ja sportujem ... mlatim sa hokejkou uz asi 10 rokov + posilka a behanie na kondiciu ... chodim na VŠ s technickym zameranim ... a myslim ze som namyslenyani nic podobne ... skorej som ta utiahnuta mys v dave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale pri kofole s nimi už nebola nejak reč. Oni žili športom.
ale zevraj je niekde dokazane, ze sportovci a taki ludia nadani na rozpravanie (ako moderatori, atd...) su menej inteligentni ako ini ludia.. takze moj nazor je taky, ze to moze byt rozne, ale ti vrcholovi su vacsinou taki pohluplejsi..
baby volejbalistky