monchichi:lebo tu su vacsinou len emo decka,ehm,a myslim ze oldschool emaci nemaju zajem tu vobec prispievat,lebo zase ich vsetci zdrbu ze su len pozeri........
Ja si o kokotoch ktorym hovorite emo kids myslim ze :
rezte zily
obeste sa vy kokoti aby vas bolo menej a pre tych co si myslia ze som anti emo ste na omyle ja len potrebujem vasu skurvetu nenavist pojebanu ....... inzerat : hladam EMO jedno ci boj abo grl na non stop rezanie zil .........
no ja si osobne myslim,ze emo-styl odide tak rychlo ako prisiel...Pred par rokmi behal kazdy druhy chalan s rozkrom na nohaviciach pod kolenami a teraz to uz nejako nieje vidiet...Ale inac ten styl nieje az tak zly
vy sedlaci pojebani najradsej by som vam urval ofinu a vopchal vam ju do zil ako vypchavky.Malujte si oka az tak zeby ste si dojebali sietnicu aby ste vykrvacali z oka a skapali.Vase sedlacke obblecenie,obleciete sa ako z kosa a my hip hoperi sa obliekame v rooftope za 3000 SK.Najradsej by som vam dal zjest hnily banan a sunku cco ani vasa civava zrat nechcealebo dam vam na vyber PODREZTE SI ZILY alebo VYSKOCTE Z OKNA NA ROZBITE FLASKY OD CUCA aleboBUDTE UZ KONECNE NORMALNI.Pocuvajte si rock pop house techno proste hocico ale nie tote songy co trhaju usi vy kokoti sa uvedomte uz konecne lebo na tu ofinu nacisto oslepnete a mamka s ockom budu platit drahe frizury.PEACE chojte do pice aj s vaimi drblymi offinami ....... EMO extremne mastna ofina - excel microsoft office
akoze jak tak pozeram tusim sa tu niekto rozkrikuje..jakeby to, ze mas daco z rooftopu ta robilo kralom, dpc! tym nechcem povedat ze drzim s emacmi..ide totiz o to, ze z toho spravili trapnu pozu, pritom polovicka z nich ani nevie co to je.. teraz to je kazdy druhy clovek co okolo mna prejde, a ked si ja dam nejaku pasikatu mikinu alebo co, hned na mna niekto vybehne ci som emo..co vam to hrabe v tej lebeni?? kym neboli, nikto by sa ma taku stupiditu neopytal.. nech ich to uz prejde, nemam naladu pocuvat chujoviny ked sa oblecem do cernych gati!
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
toto niekto s radosťou prehliada...
A teraz: čo si o tom myslím?? Noo spočiatku ma to strašne vytáčalo-hlavne keď mali 12 ročné decká depky a stavy á lá "nechcem žiť"...no hrozné, vskutku hrozné
Ale teraz to nejako nevnímam....proste je to taký štýl ako každý iný, hoci ho niektorí propgujú povedzme že "žiletkovo"...nechcem rýpať, že sa režú a pod., ale nie je to normálne...
Lenže nesmieme hádzať všetkých do jedného vreca...niektorí vedia byť aj normálny.Teda pevne verím, že án
Pepa511: ze punk neni styl?? aha to si kde vycitala tieto mudre slova....... ako je to tvoj nazor ale ves co je vobec punk?? punk je jeden z najrozumnejsich stylov ktory aj za nieco bojuje to neni len hudba ako rap a techno a spol...sice to uz neni to co to byvalo myslienka toho vsetkeho je krasna a urcite sa zachovala u niektorych aj do dnes.............. PUNK IS NOT DEATH!!
Ten ma pobavil,že oni sa obliekajú v neviem akom obchode, kupujú si háby a kroje za 3000,-..Núti ich niekto?? Zoberie babkine pyžamo, nejaké tepláčiky a fičí. Nikde nie je napísané, že ak chce niekto ,,byť ´´ nejaký štýl, musí si obliekať hento a hento.
Ďalšia vec...Áno, máš prvadu, punk nie je smrť. Ale ani nie je mŕtvy!
K emáčom... No, bez uťrážky tých Mellmanových, čo má v pivnici ...Kedysi sa mi to páčilo-keď ešte nebola frekvencia zhliadnutia ofinky 20 za minútu-keď to ešte nebolo prepeckované. Keď som to brala tak,že jeeej, jaký má štýl-je iný jak ostatní.
No teraz je ich plno...A všetci sú rovnakí! Už je to nudné a asi nevedia inak pútať pozornosť, tak sa režú. Tí, čo s tým začali ešte pred tou veľkou vlnou emo stajlu musia byť pekne naštvaní, že jo? Ale tak oni si zas časom nájdu niečo iné
A najlepšie bolo, jak im ten týpek, ktorého meno sa mi nechce hľadať v tom komente hore, všetkým úplne vynadal do neviem čoho všetkého a potom dal,že PEACE
ja nehovorim ze PUNK nie je styl , ale ze nemam rada STYLY ,ktore uznava vela ludi , jednoducho ludi co su rovnakych , co nemaju VLASTNY STYL citaj co pisem ....
ja neznasam ludi co sa nato hraju , co si nevedia nieco vytvorit sami , ale jedne co vedia je byt ako vsetci ostatny
no ano,niekedy je tazke rozoznat ci to je emacka alebo emak...
my hip hoperi sa obliekame v rooftope za 3000 SK-roftop toje uz len obchod...jak keby niekoho zajimalo ci sa hip hoperi obliekaju za 3 litre....juuuj to bol trapny koment...
Emokok : Bozzeee, ty si dobre retardovany kkt ....Par krat som bol v rooftope kupotvat spreje a fixy a poviem ti, tym oblecenim sa nemas co chvalit .....ved same deti tam nakupovali, a vzdy ked som tam bol tak tam nakupovali 12 rocny "hiphoperi". A k tym tvojim jebnutym poznamkam ze ako ich treba dobit som sa este viac usvedcil o vyske tvojho IQ. NO len tak mimochodom, neviem co si zac, si taky ubohy ze ani profil si nepozrem , ten PEACE nakonci si si mohol odpustit. Ach jaj, ta dnesna mladez je dobre vadna
Hip-hoperi s tymi svojmi rozkrokmi na kolenach,a chodzou, jak keby sa dosrali su este trapnejsi nez Emaci......obrovske tricko, a ciapku jak s hajzeldeklom na hlavu, to je este horsie nez extra masna cierna emo ofinka.......inak ja osobne mam rad ciernovlasky, ale nie s masnymi ofinkami..... kazdy kto sa oblieka jak chuj len preto, lebo vyjadruje nejaku pozu ma u mna nula bodov.....HOTOVO.....
Emo ...skor to pouzivaju ako vyhovorku ludia co si nedokazu dat sami do kopy svoje pocity a skryvaju sa za Emo ...a obliekanie hmmm baby vyzeraju celkom OK a le chalany ako bu ...anti
cisto ako baby este zeby zacali vlošku nosit ....Emo nemusim velmy smutne a smutku uz bolo dost .....
a ty co si ?? emo abo punk abo ina prijebana ofina ?? ...... ked si s nami ta zajeb daco na emo ale ked ne ta nepis od veci .... more forum sa vola co si myslite o kokotoch a ona pride ze com o eme ?? sak emo su kokoti ta com ne ??
akoze ludia klud ...... jak more to myslia v tych drblych pravidlach neurazat inych ludi v tom fore co si myslis o eme je to jasne ze na nich bude nekto nadavat akoze sory za par no po blud vulgarizmov ale de je napisane ze kokot alebo pica je vulgarizmus nenajdete to v ziahnych pravidlach pravopisu abo nikde inde ...... a ja sa neobliekam ako chuj preto aby som vyjadril pozu ale preto ze k hip hopu aj neako prispievam chapes ne len obliekanim napr. ja robim rap a emo robia co ?? nic more .... a ja som pozer more donedavna sa nosili reebok carne boty normalne ale ked na teba ukazuju ze more njuera + reebok neide do kopy tak to leze na nervy .... abo clovek si kupi pruzkovanu bundu drahu a dakto mu pove ze pruzky su emo ... nedavno som kupil bundu bielu v kapucni mala sachovnicovy vzor s hviezdami ale cisto rap hej na rici pise RNB a tak pridem do skoly more hviezdy su emo kocky su emo sicko je emo odrazu prednedavnom ani emo nebolo ...... a ja vyrastam v stokarskej ulici a rastie so mnou hip hop a mam zacat pocuvat dajake picoviny o nicom ?? je to na grc ..... a ze v rooftope nakupuju 12 rocni za to ja fakt nemozem ale ked sa chcu utopit vo vlastnom triku tak prosim - to su pozeri a ne ja este mi dakto pove ze som pozer ta sa neznam a peace si neodpustim ............. PEACE
pre mna za mna si vyber od babky aj neznam jaky kroj ale mne je to tazko na pici co dakto si mysli ze preco to hip hoperi nosia neviem ja mozem vonku vyjst aj holy mi to je jedno ale naco by som to robil a ked uz si daco obliect tak urcite ne popisane tramky na tlesnu z cinaku za 24.90 a satku carnu okolo karku a ruzovo carnu siltovku + rifle co ti obopnu chuja celeho dookola a nohy v nich vypadaju jakeby vybuchnut isli od bolesti ..... ja newem no ja som staly zastanca toho ze styly sa maju respektovat ja respektujem metal a take aj par kamosov mam metlakov .... ale oni chuj do metalu prispievaju .... ja by som sa neodvazil o sebe tvrdit ze som hip hoper a neprispievat do hip hopovej kultury nicim ....... a emo to neni styl to je PICOVINA a kym to este bolo take v norme tak sa to dalo okolo toho chodit ale dnes cela moja skola emo v triede sam hip hop neze by mi to vadilo ja mam pici ale itak pocuvam si MP3 idem po chodbe a tu emo tam emo tu dajaka cierna vec ide mastna jaaaj to zas len emo a dalsi a za nim emo este jeden .... more PEACE
hajtik s kym akoze suhlasis ?? ........ ja do nikoho nepindam ... a ty helium nemusis pisat ze moje oblecenie je hab a kroj a podobne sracky ... a ked sa chcete zasmiat povem vam džouk ... sedi zirafa na strome a pletie igelit, okolo leti prasa a pyta sa ze kolko je hodin, zirafa pozrie na teplomer a odpovie ze je pondelok, prasa podakuje a doda - to nevadi ja ajtak fandim sparte ..... NEHEHE peace
OK sorry ja som to nepochopil ja som myslel ze hajtik s niecim uplne suhlasi a to pritom jerry suhlasi s hajtikom som to dojebal ospravedlnujem sa .... emo zdochnite kokoci ..... a este tema na zamyslenie preco vsade emaci pisu aj po rukach sebe ze i must be emo sak na slovensku po slovensky MUSIM BYT EMO dalej pre vychodne slovensko MUŠIM BUC EMO a pre hip hoperov MUSIM BIT EMO ...... beztak chcem len par bab par kar po pici barak a teba zavesit za rebro na hak ty babrak ...... MIER
Podobne......ale on prispieva do hiphopu, chapete....musime ho respektovat , Bez neho by nebola kvalitna hudba, a pocuvali by sme len same take sracky ako Offspring, deep purple.....atd
Musim sa k niecomu priznat.Ste nuly.Trepete tu o eme a sami neviete vyjadrit co to vlastne emo je!Ja napriklad o mojom hip hope viem povedat vsetko.To nie je len o obliekani v rooftope za 3000 korún ale hip hop je nieco co mi dava silu co vy nemozete pochopit.Ze ked idem po ulici a pocuvam rap tak sa cítim akoby mi vsetko patrilo a zaroven som mal setko na haku.Pokrikuje po mne nejaka nula?Je mi to jedno alebo mu idem dat par facek.Zijem dnesnym dnom dam si co chcem robím co chcem a co ma baví.Urcite nebudem smutný a trhat si zily kvoli frajerke alebo rodicom lebo nahnevani su oni a nie ja.Preco nosite tie svoje tenisky a ofiny?A kto je podla vas najlepsi emo?A vobec dokazali títo emo vobec niekedy nieco?Hip hop je siroka kultura zlozena z Breakdancu(zloziteho tanca ktory ide od srdca),Rapu(textov a flowov co nevymyslíte len tak a aby ste sa aj vcítili do textu a vedeli o tom co sa v texte deje.Vela krat je text doplnovany jazykolomnymi kuskami co stoji velku namahu a trening),Graffiti(vytvarne poulicne umenie o ktore som drel 3 roky v kuse na papieri ale aj na stenach).Ale emo je nic.Emo je len to na co sa deti(VY)hrajete ale ani neviete o co ide.A ty flamerage sa uvedom!Myslíš že aký si kár že žiješ v Bratislave a ze nemas rad poškrabane CD a cislo 88.Je este vela vecí co nebudes mat rád a jednou z vecí co budes nenavidiet som ja.Mam rad takychto typkov co sa neboja otvorit si hubu a kecat do vsetkeho, comu prd rozumie.Ako ja za nick si pisem s jednym kamaratom co vyssie uviedol ze je rapper a freestyler.JA som grafiták a o hip hope viem svoje.Vela krat mi pomohol v tazkych situaciach ked som sa mal rozhodnut kam utekat lebo rap nieje o laske o rymoch a o picovinach ale o tvrdej drine a o zivote co vy asi nikdy nebudete rozumiet.A ked uz do mna tak lezete tak sa pozrite na seba.Pasikave tricko,ofina a pocuvate skupiny co asi ani sami nevedia ci su vôbec normalni.No povedzte roztrepal uz niekedy reper gitaru alebo rezal si zily a nosil tie rukavice az po lakte aby vam zakryli vase dorezane zily?Mali by ste sa hanbit.Pokial ja sa pokusam dosiahnut nieco co nikto neurobil napríklad graffiti na vlaky alebo na stenu to je jedno dlho som sa ucil a kreslil a stalo ma to vela casu a vyhranych sutazí.Tak sa uvedomte konecne co a o com rozpravate a na koho si otvarate huby vy SPODINA!Zite ako si ccete ale pre mna budete stale tí naivní emaci so svojim tupým nevinnym xichtom,komplexami,popisanymi teniskami,ciernou ofinou(niekedy aj mastnou a zlymi predstavami o svete.Poznam aj ludí co pocuvaju punk metal a podobne veci ktore síce ja nepocuvam ale respektujem ich.Takze v tejto chvili vam zelam aby ste sa uvedomili a prehodnotili ci je to vazne to co chcete byt a robit v buducnosti.
V príspevku hore nadával na to,že ak je niekto zo Slovenska, má to napísať po slovensky. Ale slovné spojenie graffiti power asi ťažko nájdem v našom slovníku. To len tak mimochodom...
emokok : LOL, toto bolo skvele . Neviem aky je rozdiel ci zijem v Bratislave alebo dakde v pici na lazoch. A to s tym ze ked pocuvas Rap na ulici a mas pocit ze ti vsetko patri, bolo nesmierne trapne. Graffity ukradli ti lolkovia s velkymi trickami. A chces mi povedat ze Skateri nepisu ? Podla mna viac. A Skateri maju k EMU blizko. Vies co ma vie nasrat ??? Ked idem do depa a kazdy vlak popisany picovinami. Clovek aby pol hodinu hladal volne miesto. A keby to boli aspon pekne veci, ale same skurvene tagy a mena. Samozrejme ze ani jeden hiphoper nerozmlatil gitaru, lebo pochybujem ze vobec vedia na co sluzi. Na nich je to moc vzneseny a zlozity nastroj, im staci PC a robia "hudbu" . A nemam preco ta nenavidiet.....nahodou sa krasne bavim . Inak k tym 3000 korun, ked tak uvazujem....to je dost malo. Ved poebane rifle v NY stoja 1700 sk , neratam mikinu (1100sk) tricko (500sk). A to hovorim o obycajnom newyorkeri. A za 3000 sk mas akurat tak boty. No dobre, to bolo len tak filozoficky . A laskavo sem nepis ked uznemas co vtipne povedat.
Ked ides do depa a vidis tolko tagov a mien pritom si neuvedomujes ze za to vsetko mozes ty.Taky kokotko co nepochopil ani taku banalnu vec ako je priblizna suma tritisic korun a ked si myslis ze graffiti su iba v depe tak si fajny kokot.A graffiti nikdy nepatrilo k skejtakom a to uz vobec ne k emu!Vidno ze si vymleta nula flamerage!ked si spocitas tie ciastky co si spomenul tak je to trochu viac ako 3000 korun a nepocital som to na haliere prese ty trtko.Ako mozete byt takí nechapaví kokoti.A nebojte,na tomto fore budem vzdy az kym tie vase eble hlavy nepochopia ze emo je detska sracka.A este k tomu graffiti.Ludia ktori robili graffiti v minulosti sice pocuvali tu vasu nezmyselnu hudbu plnu okridlenych vyrazov ktorym sami chuj chapete.Emaci graffiti sami zavrhli a uchytilo sa to potom v hiphope a tak je tomu 30 rokov.A medzi tymi srackami v depe sa urcite najdu aj veci ako daor senior derick kast opal mutants rascals SPK ABC ISK Bang Panel separ fear serm a ini skvelí ludia ktori az na daora pocuvaju rap.Takisto Futura2000 Cope2 Atom See a ine svetove spicky graffiti tiez pocuvaju rap.Ked prides na nejaky graffiti jam co tam pocujes?Dalsi rap!Tak mi nehovor ze aj graffiti je emo punk a neviem jake picovinky.Este si povedal ze hladas pol hodiny na vlaku volny cisty flek.Volne fleky sa nehladaju ale pretieraju sa sracky decak co nerozumeju co je to graffiti.Emo uz rok alebo dva si reze zily farbi si oka a geluje tie svoje poebane ofiny a chodi ako vymlete.A tym ze sa bdete pred svetom schovavat za svoju ofinu nic nedokazete.Emo je len modny vymysel!Sracka!Nic!Co taka nula ako ty dokaze vo svojom zivote?Popisat tenisky?Kupit jeden sprej pocmarat budovu kokotinami a hovorit ze to je graffiti?Kupit bundicku z obchodu co mozte kludne mat z kosa?VY ringle vyjebane!Nadavate na to ze som povedal Graffiti power?Kazde slovo je len slovo a vy hladate tu spravnu indiciu aby ste mi mohli odpisat nejaku trapnu picovinu.Sami uvidite!Za rok za dva roky kazdeho uz prejde rezat si zily lebo ste slaba uplakana ani nie tak kultura ako modny vystrelok.No povedzte sami co vy prispievate do svojho pokurveneho ema?Ja robim graffiti kamarat robi rap dalsi hip hoperi robia breakdance a vy robite co?Nemyslim si ze svojou mastnou ofinou a potrhanymi nohavicami spojenymi pripinacikom prispievate k emu.Ja pocuvam len slovensky a cesky rap a vy pocuvate billy talenta foo fighters a ine sracky.Rozumiete vobec textu o com tie songy su?Mozno vrieskaju o kyslom mlieku a 2 rozkoch.Mozno vrieskaju o tom ako si perfektne porezali ziy a ako im bolo dobre.A Flamerage,vtipne veci sem pises ty a nie ja.Ako som zistilnevies ani pocitat ani realne uvazovat a tak ako ked ja nechapem ako si rezes zily a ukajas sa na vlastnej mame tak ty nebudes rozumiet tomu ako mam vstetko krasne v pici a idem si po ulici AKOBY mi vsetko patrilo.Rad by som sa stretol a rozbil ti picu kokote.Sanku by si mal na kolene a koleno za uchom pootocene o 80 stupnov.Uceste si ofiny popripade si kupte nejake roztrhane nohavice a zadrbte tu nieco o com este neviem alebo nejaky dobry vtip o emakoch ako si rezu zily.
tak pocujte vy pojebane sracky .... tento nick emokok je robeny tak ze ho pouzivam ja raper freestyler Kampo a writer Shade za ATS a vy pojebani kokoti uz pochopte ze tie emo sracky su kokotiny a skateri aby som im nenapchal skaty do ucha ty flamerage ty co si za jeden ... hovoris ze nesi emo a co si nemas rad zirafy a neonacistov ... ves jaky ja som antifa .. kokoti raz sa dorezete tak ze budete biely jak kokain ked raz bude Shade robit graf tak si vas nevsimne ze stojite opreti o stenu jaki ste bileli a pretre vam ksichty vy kokoti pojebyni emo boha ja uz nevladzem na vas picovat ......... spametajte sa a ked v mojom meste nenajdem ziadneho emaka tak prestanem davat na net tieto eseje ktore itak necitate lebo by ste reagovali k veci a nepisali by ste picoviny a prestante uz vlacit v prispevkoch tu vec s 3000 sk my sme to mysleli tak ze jedna vec tam stoji 3000 cca ..... ved bumda stoji v NY 1000 a v quinse abo hhshope abo v rooftope stoji bunda od 3 do 7 litrov a boty za 2500 az 4 a njuera za 1500 rifle 2500 abo dajak tak taze keby som cel nakupit na seba v rooftope tak tam necham asi 10 litrov a vy sa v cinakoch a secondhendoch obliekate za 10 korun kokoti jebli .... OK caute a ostrihajte sa .... a vy nadavate na graffiti power a pritom po rukach pisete aj mast bi imou
a punk is not ded a picoviny debili skurveni PEACE
emokok : hhh, tak toje haluz....cudujem sa ze ta to bavi pisat. Ale neviem ci sa mam smiat alebo plakat, tak jebleho cloveka som uz dlho nestretol. Vidim ze si kukal gympl a teraz si zneho nadrzany. Pochybujem ze si dakedy dal co i len jeden skurveny tag ty lama. Chod do pive a neotravuj, zbytocne zaplnas birdz tvojimi kokotskymi recami o tej tvojej pokurvenej hudbe (rozumej rap). rap nepatri do papule bielym. Z huby negra znie dobre, ale ked zacne rapovat biely kokot (rozumej ty a tvoji super "kamarati") tak je todost ubohe. A nehovorim ze neprispievam k hudbe....vravim k hudbe, nie k tym vasim detskym rymovackam kde sa omiela stale dookola to iste. Hram na gitaru a hram normalnu hudbu. Ty kokot vyjebany, si este nepochopil ze hrat sa na rappera je trapne ? Chod do ozajsneho ghetta a vtedy pochopis co je tvrdy zivot. By si neprezil ani 10 minut.....a uvedomil by si si ze vsetkocomu veris su len chujoviny a predstavy. A este k tomu obleceniu. JA viem pocitat na rozdiel od niekoho. ....a tie vase teplaciky kupite aj na mileticke. tricko zoberes dedkovi, kupis si v bizuteri "zlatu retaz" a si rapper. Fuha, fakt tazke. . A mas horiaci sud ??? ...kazdy rapper musi mat horiaci sud....a vytunovanu embecku mas ? Aby si na ulici hlasno pustal rap. Ach jaj, deti deti. Radsej sa uc, a nestaraj sa do veci ktorim nerozumies.
Flamerage: hhh si ty ale kokot si ma mylis so svojimi prijebanymi kamaratmi fotrom a tou kurvou ktorej hovoris mama!Chuj si pochopil o tych rymovackach comu ja hovorim rap.Chuj rozumies aj svojej sedlackej gitare co uz od davnych cias dedis od svojich rodicov.Viem preco nemas rad petrzalku.Lebo ta tam spraskali ako psa a si zabudol na vsetko co sa deje teraz.Mas iba svoj obrovsky predkus ofinu dotrhane rifle,osrane gate po tvojom mladsom bratovi a styri retardovane deti co ti porodila tvoja priatelka.Aj ta si ta obrala len z predstavy ze emo je nieco dobre.Kokot tomu rozumies lebo zijes pod ruchom tvojich rodicov.Ak tak rad hovoris o tom obliekani tak skusim nieco ja:od mamy vydrankas 1000 korun na nove extra pripinacky na ktore stala grcala cela skupina SlipKnot, kupis si od bezdomovca 12 rocne papuce a chvalis sa s nimi pred tvojimi kamaratmi ze je to nova moda.Aby som bol hip hoper tak nemusim zit v gete a takych 10 minut v nom by som zvladol.Myslis ze ked teba skopali v petrzalke tak musia aj mna v gete?Ja mozno pustam rap nahlas ale nehanbim sa za svoju hudbu tak ako ty ze ju pocuvas iba v deckej izbe alebo cez tvoj oblubeny vybity mp3 prehravac.Uc sa ty lebo ty mi nemas dat nic nove.Emo je picovina a ty sa bojis si to pripustit.Bojis sa vzdat svojej ofiny.Bolo by mi do smiechu co by si robil v 70 rokoch ked by ti tvoja ofina zacala vypadavat.Ja som gympl sice kukal ale rap poznam od svojich 7 rokov a teraz mam 15.Celych 8 rokov som pocuval rap,3 roky sa venujem graffiti ale od malicka mozem jebat do huby ako si ty.Ty mas jeble reci a kokot rozumies nielen tomu co je rap ale aj tomu co je emo punk a ie vase zebracke PICOVINY.Prajem ti aby ti jebalo dalej aby si dalej tu kecal picoviny a aby si mi dvihal naladu svojim retardovanym rozumom ty emak vyjebany.Tesim sa na dalsie rozjebanie tvojho maleho ega a pozdravujem vsetkych prijebanych prisluhovacov Flamerageho ako je homar a prijebany zuvac hovien Hellium.Dakujem dámy este som ssa tak nikdy nesmial aky ste kokoti a ako vam to jebe!Chodte do kemping parku so svojimi rodicmi hrajte vybíjanu a ine buzerantske sporty a rozjebavarte si gitary premna za mna aj o aš maly kokot.Dakujem za pozornost milí citatelia tesim sa na vysu priazen aj nabuduce.Srdecna vdaka dovidenia zajtra !
EMOKOK: ty trapko, preco tu na kazdeho pi*ujes jakeby si bol nejaky kral?? sak sa tvaris ako keby vsetci co sem pisu boli emaci! ale keby si ason pouzival rozum(ak nieco take aj mas) tak by si si poriadne precital co sem ludia pisu! uz len zakladatel fora nema rad emo, ale o tom ty vies velke hovno, lebo kuknes emo a hned si myslis ze ich tu seci uznavame a ospevujeme! a to ze tu stale trepes nejake chujoviny, ze prispievas do hudby a podobne omacky trapne nikoho netrapia.. prosim ta, v kazdom tvojom komente je napisane skoro to iste co v tych predtym, len zmenis slova. to ze ty si o nas myslis ze sme chudaci alebo co, si mysli vacsina ludi o tebe ale neham ta v tom..
Emokok : Jaaaaj, toto bolo skvele, uz konecne postupujes z urovne 8 rocneho na uroven 10 rocneho. A mas 15 ?? Tazko uverit. Picu mas 15. Lizes pazuchy, tomu verim...ale ze by si lizal picu ? O nej si pocul iba v tych vasich amaterskych basnickach. Ja ta nechapem....ty si ten najviac zakomprexovany kokot akoho som kedy stertol, a s este viac jeblymi poznamkami ako moj brat. Keby si vedel cosi ohudbe tak by si tak nerozpraval......ale ty nevies vobec o nicom. Ne ze ja zijem v tieni rodicov.....to ty....ked sa obliekas do takych veci ako hovoris tak som si isty ze z nich drankas prachy ako z poslednych kuriev. Zarob si kurva, a potom sa chval. Ja som teraz cely tyzden makal aby som si kupil fallen-y. Rodicia by mi dali, ale to by som sam nezobral. Mam nejaku tu chrbotvu kost a ked si chcem kupit nieco drahe tak si na to sam zarobim. A petrzalku mam rad z inych dovodov. Je tam spina, ale ty si tvrdas, tebe by sa tam pacilo. Inak vies co je zaujimave ??? To co si chcel ze keby si ma stretol tak by si ma zmlatil. Ked niekedy budes v BA tak sa ozvi. Mne to nerobi problem. Uz 1000 krat som sa dohodol z takymi kokotmi ako ty a tvoja parta, a nikdy nic z toho. Vyfajcil som pol krabicky a stale nikoho. No toto je ta vasa odvaha ??? Vy mali skurveni vidlac. A homar a hellium niesu moji posluhovaci....ja si na rozdiel od teba nenamyslam ze mi vsetko patri ked pocuvam hudbu. Maju len podobny nazor na teba. A mysli si ze teraz zabavas polku fora. Toto fakt chce aby som si tvoje prispevky ukladal. uvedom sa chlapce, kym nieje neskoro. Chces byt taky kkt ako rytmus ???Nevzdelany chuj co sa ani spravat nevie ? Radim ti....bez sa vyspat a ked rano vstanes, daj si kakao, pusti si tvoje basnicky, oblec si handy hoc aj za 100000 , ale nestaraj sa do niekoho koho nepoznas. Co tina EME vadi ??? Preberaju vam vsetkym ciapkatym kokotkom baby ? Sa necudujem ani....ja byt baba v tvojej blizkosti sa ti povraciam do chrapy. LOL
aha tak on ma chudatko 15! tak potom tu neni o com!! ludia ved on zjedol vsetku mudrost sveta! este raz sa niekto bude hadat ze on nema pravdu asi nas vsetkych zbije ze nam SANKY pootaca i ked ja by som radsej BOBY
Presne toto neznášam...Keď niekto ani za nič nechce akceptovať, že aj niekto iný môže mať pravdu. Takto by sme asi nikam nedospeli, kebyže je každý ako TY a stále dookola omiela svoju filozofiu, ktorá nedáva priestor iným (v mnohých prípadoch oveľa sofistikovanejším). Nehovorím, že nemôžeš byť hip-hoper, pre mňa za mňa si počúvaj čo chceš, no nenávažaj sa do iných len preto, že nie sú ako ty. Určite by ťa to časom omrzelo, kebyže každý na svete počúva len hip-hop. A prosím ťa, nájdi si v slovníku slovo TOLERANCIA a skús to pochopiť. A prepáč, ak bolo v tomto príspevku nadmerné množstvo cudzích slov.
uuuu niekto si cital rpofil ten chlapec ma zabijak,ma to 15 nasrate v gatkach a picuje to tu jak nejaky ostrielany raper... a cihate jak pise ghetto ? ze ´´geto´´
no a ked ste taki mudri s tymi mopmi handramia prilbou povedzte mi nieco o sebe aki ste mudri vy.A hlavne co pocuvate a co na tom vidite.Preco ma stale rozoberate ked nemate radi emo?Vsak sam melman to povedal.A je uplne jedno ako napisem geto ci ghetto.Myslim jednu a tu istu vec.
Flamerage:no sak ma 15,cudujes sa mu ? sak toto robia mali zasrani...no a co ideme za emokokom ludia ? kolko nas bude ? alebo on si zavola na nas svoju elitu 15 rocnych ?
volam sa homar,mam 7 rokov(v lete to bude 7 a stvrt)a ja pocuvam robka kazika a mariku mazikovu...vieto no oni su taki hip hopovo zalozeni.....a vedia secko o vyklenkoch v petrzalke...
Melman ake vyvysoval?toto je forum a vo forach sa presadzuju vlastne nazory a ihned zo zaciatku som jasne povedal ze emo sa mi nepaci a hip hop sa mi paci tak co sa ti nelubi?
Dobre no, odpoviem mu na konečne inteligentnú otázku...Ja počúvam veci ako starý dobrý klasický rock plný gitaroviek ,lebo tie tóny mi dodávajú pocit, že je to skutočná hudba so skutočnými nástrojmi. Potom punk, má to takú hlbšiu myšlienku...Grunge, pri ktorom dokážem zabudnúť na všetko naokolo a vnímať len silu hudby... No a samozrejme vtipné optimistické ska, lebo je to najlepšia muziga na totálne odviazanie sa, vySKAkanie sa. Nie je nad to, ako počuť živú hudbu na koncerte...
no jasne.. vo fore sa presadzuju vlastne nazory..ale ked niekto hned zacne pi*ovat na vsetko a zacne sa zevraj chvalit tym ze ked on nakupuje niekde tak je nieco ine ako ostatny tak to neni vyvysovanie..neee to je asi.. mm, co to len moze byt??
Bohatstvo....tolko prispevkov....uz zacinam stracat prehlad . Kazdopadne emokok - zvaz to co sem napises. Mne sa nechce stale hadat....ale ked budes pokracovat tymto tempom tak ver tomu ze sa to zmeni
Takze:tiez som mala asi taky pol rok,co som pocuvala hip-hop,ale nerobila som sa za velku hip-hoperku ako to tu niekto robi...a jak sa na to kukam a pozriem dozadu,se stydim...okolie ma naucilo pocuvat,punk rock,rock,SKA...proste Slize,Polemic,Nirvana,Sum...a veci podobne tomut a tato hudba ma bavi,lebo som sa k nej vratila po druhy krat
no,a maminka potom vybehne s varechou:nechajte mojho synacika,on chce byt vacsi hip hoper nez bol 2pac,ale on chudacik malicky nemoze za to ze je trochu dementny...
1,2,3,4,5,6,7,8,devať,10 ...1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...Desať devať osem sedem šesť päť štyri tri dva jeeeden...Takéto ľudofky mám rada aj ja. A ešte aj detskú tvorbu typu Malé koníky ľúbi boh, hoc sú len zvieratká...
jaaj zabudla som.. na ska milujem to odviazanie napr na koncertoch.. a tu hudbu ktoru ked pocujem, ze sa nedokazem nehybat..
alebo ked pocujem uzasny zvuk bicich takeho Travisa alebo tak, dam si tu hudbu uplne nahlas a nevnimam nic okolo.. proste nieco uzasne.. ne nejake umele pocitacove zvuky alebo tak.. obycajne dunenie.. ee
No a samozrejme aj to reagge ...Bob žije! Taká pohodová muziga, len si ľahnúť a nemyslieť... Metal má tiež dobré veci, no žiadny trash ani death,to už je moc. Folk má tiež pár dobrých vecí...Taký ten rockový, chápeme sa Co dál..naivný rock! Slíže musia byť... Trochu punk-rocku... A funk je úžasná vec. Jazz tiež nie je zlý... A občas dostanem chuť na klasiku- tie unplugged veci so sprievodom orchestra majú niečo do seba. No a priznám sa, niektoré songy od sk raperov sú dosť vtipné Asi dva-tri sa mi páčia..Také, v ktorých sa netvária, že sú drsní čávovia z ulice a nemajú nové najky
kto na koho picuje ?? ..... kto nadava na vas .... ja nadavam na emo na ten pojebany vymysel malych deti co sa chcu na daco hrat ......... a vy si pocuvajte ten klasicky rock ci jaky toutou dip parpl mika dzegra metaliku a ine 100 rocne kapely ale ja rastiem spolu s hip hopom a nebudem pocuvat hudbu ktoru ma na platni este moj dedo .......... ale proti nej nic nemam .... mne len vadi emo a flameragove nazory nic viac ..... a vadi mi to ze nemate radi peace co vam vadi na miere chcete vojnu .... zoberte igelity a napchajte ich do papule .... PEACE
Ja tiež nemám nič proti PEACE-u, len to znie divne, keď napíšeš:
Najradsej by som vam dal zjest hnily banan a sunku cco ani vasa civava zrat nechcealebo dam vam na vyber PODREZTE SI ZILY alebo VYSKOCTE Z OKNA NA ROZBITE FLASKY OD CUCA aleboBUDTE UZ KONECNE NORMALNI.Pocuvajte si rock pop house techno proste hocico ale nie tote songy co trhaju usi vy kokoti sa uvedomte uz konecne lebo na tu ofinu nacisto oslepnete a mamka s ockom budu platit drahe frizury.PEACE chojte do pice aj s vaimi drblymi offinami
A potom dáš PEACE: To si tak trošililinku odporuje,nie? Vynadať niekomu do ... a potom sa tváriť, že si obrovský pacifista.
ale to nepatrilo vam ...... sak ked neste emo ťak si to tak neberte a nehajte tak abo sa pridajte k nam pacifistom ....... Picujeme na EMO a ne na vas chapete ked tu pride dajaky emak ta si precita a vy si to hned berete na seba .... sa uvedomte a zacnite konecte pisat o eme a ne o mne :......... PEACE
emokok : Ani mne neprekaza peace, ale ked ho povie taky agresivny curak ako ty, tak je to skratka absolutne zneuctenie toho slova. . A moje nazory ti mozu byt ukradnute.....tak ako ja mam tvoje hlboko v p... . A uz skratka daj pokoj.
Emokok : Mojej gitarke by som nikdy neublizil. Keby su ju drzal, keby si citil to podajne telo, jemne vypukle boky, symetricky krk.....vtedy by si pochopil
Toto ma štve najviac, že EMO sa sere do punku, ktorý existuje oveľa dlhšie... A súčasné EMO je viac o póze a o imidži ako o nejakej ideológii, ktorú punk predstavoval.
nikkamanson___emo xalanov nepoznam sak emo chalan vyzera v podstate ako holka,,,je mi s toho na sabluu...!!
EMO obycajne POZéRSTVO ktore sa pcha vsade kam sa nema a o chvilu prehrmi,tak ako prehrmel aj osial okolo babik Barbie,Tokio Hotelu alebo cohokolvek ineho ako pokial emak ticho cusi a nevyskakuje mam ho v pecku..ale minule sa mi stalo ze som isla po meste s kamosom a dvaja s ofinkou zacali kricat po nas ze "socky,socky" kamos zastavil pri nich a som myslela ze mu uz pri*ebe ale nee on prisiel za emakom,rozstrapatil mu ofinku a tenn husty chlapec sa rozplakaaaal...ako to bol zazitok na ktorom sme sa smiali 2 tyzdne ak nei viac
Pattismith : Jasne, s tym placom ti to vsetci verime ......je brutalne trapne ked sa tym vsetci ohanaju a kazdu "vtipnu historku" zakoncia tym ako sa Emaci hromadne rozplakali....a ked ti je na sablu, tak sa vysabli....som zvedavy, keby si ty dala fotku ci by nam nebolo
mne na tom vadi jedine to trapne podrezavanie, robenie zo seba zdochlinu....inak original emocore je o niecom inom, ale ani to sa mi nepaci, ale preco nie? sak to je to iste ako hiphop techno alebo co. ked sa im paci ta hudba a oblekanie tak v pohode. ale tie trapnosti okolo, prosimvas
asi tak , ludia spamätajte sa , neznasam tých ludi co nevedia co je emo a kecaju blbosti , najpr si prosím zistite co je emo , emo nieje podrezávanie , to vam kto natrepal ???? a este nieco ked chcete hovoriť príbehy tak ich aspoň tak neprifarbujte
Preboha ja nechapem k comu je dobre toto cele forum,vseobecne o EMO!!!naco?!!
len si tady vseci vypisujete totalne p*coviny,nadavate si,navzajom sa urazate...najradsej by ste sa vseci pozabijali...
ked sa chcete stale dokola do konca zivota urazat emaci neemaci tak sa radsej stretnite a vybavte si to medzi sebou a nie tady zbytocnym pridr*anym vypisovanim kto sa vrazdi,kto nie,preco sa reze ten,preco by sa nemal atd atd atd....
takze po prve:: emo nie je o rezani ako si aj dost vela ludi mysli!! emo je hlavne styl hudby a obliekania, je to styl ako kazdy iny.. preco kazdy odsudi ihned prave emo?? preco nie punk alebo hiphop?? v emo piesnach su vyjadrovane hlavne emocie a spieva sa vacsinou o laske, depresiach a vrazdach... a ked sme uz pri to co si vlastne myslim o emo alebo co podla mna emo je thag cem povedat ze emo vzniklo v amerike na pomoc detom v afrike a ofiny mame preto aby sme nevideli bolest!! a tíí ozajstní emaci su este aj vegetariani... takze emo nie je vobec o tom co si tieto male deti s ofinkami myslia... samozrejme potom vznikaju rozne clanky aj v novinach ze emo je o rezani ale nie je to tak!!! newiem ako to uz mam inaq povedat....
takže ty si to teraz úplne presne napísala mas pravdu len dodám , nosia čierne podla niektorých aby na nich nebola vydiet krv ale to je chujovyna , pomocou výzoru vyjadruhu svoje dusebne pociti
Mno takze EMO?tak ako dobre pochopim ze niekomu sa to lubi,ja som na metal dobry tvrdy tiez sa to vela ludom nepaci.ale enviem pochopit zmysel cierno ruzovich kostriciek a srdiecok a t okolo toho.o ucesoch pomlcim.po lopate EMO y som zakazala
179. Metal tu je dlhsie.... a ak sa nato pozries tak, kolko ludi pocuva emo hudbu po tom ako ich prejde puberta? o ziadnom takom som ani nikdy nepocul ale je dost ludi co maju aj nad 20-25 a stale pocuvaju metal. Ale suhlasim, ze to je vec nazora, mne vadia len ti poseri, ktori sa nato tvaria a dokonca ani taku hudbu nepocuvaju atd.
180. ked to nevies sama, tak nie si a aj vacsina , co sa za emo prehlasuje nim nie su....
nemam nic proti emo co bolo pred 6-7 rokov..ale to co je teraz sa da nazvat jedine HUMUS..+ milujem ked sa spytate emaka co pocuva..on povie ze punk a ked sa spytate co z punku povie ze blink, simple plan a podobne..
emo je nenormalna stupidita!! vobec nevedia o com to je,cest vynimkam a hovoria ze su emo,daju si ofinku,cierne linky az k usiam a nalakuju si na cierno(popripade jednej necht cierny,dalsi cerveny alebo ruzovy) je to neskutocne trapne,zrazu su vsetci smutni,urevani a s ofinkami..je*e vam vsetkym? sa spametajte,hovno o tom viete a myslite si,ze ked pocuvate My chemical romance,fall out boy a dalsie komercne sracky ze ste emo..omyl!
Ja sI MiSlIm zE EmO StIl yE UpLnE NoRmAlNi a nEwIeM PrEcO Ho nIeQtOrI NeZnAsAyU A Z CeLeY DuSe nEnAwIdIm aNtI EmO No aLe eMo yE PoDlA MnA DoBrI A SuPeR StIl yAkO NeMaM NiC AnI PrOtI HiP-HoPu aNi nIc aLe eMo yE PoHoDoFfI StIl tAq nEwIeM PrEcO Bi sMe hO NeMaLi rEsPeQtOfFat
nechce sa mi tu citat vsetki vulgarizmi deticiek,co si myslia ked nadavaju, jaky su IN a jaky su velky ******
k teme- Emo je podla mna cool styl, len to netreba prehanat- rezanie a sebaposkodzovanie. inac ta rubrika," ako byt emo" napriklad bod cislo 31."Uverejňuj na ňom fotky cudzích chlapcov a dievčat stiahnutých z VF " alebo bod cislo 16."Doma sa večer namaluj a obleč a nafoť si minimálne 60 fotiek v kúpeľni tak aby ze tebou bolo vidieť záchodovú misu a ma stenách by mali byť kachličky(nie sadrokartón)........" no neviem, ale ja som ziadne fotki Emo zo zachodom este nevydel . asi to mal bit zart. alebo body 45.-46."Viď pravidlo č. 13....2x si strekni repelent do tváre a myslíš na deti v Afrike
Keď sa fotíš a netrafíš si foťákom hlavu, tvár sa že to tak malo byť, lebo to je EMO..." fakt vtipne. ale uplne odveci.
ja si myslim ze sice su rozne specificke styli ale kazdy jeden clovek ho prezentuje podla seba proste da toho nieco zo seba..ved preco aj nie??roznorodost je super pokial teda zostane podstata veci v prezentacii...
hm... EMO čo si myslíte, že keď budete na svet pozerať jedným okom, plakať a roznášať negativitu že zmeníte svet k lepšiemu? Ak EMO hovorí, že svet je zlý, prečo ho VY sami robíte horším??!
Kopírujete prvky Gothicu, neprinesiete nič vlastné, hovoríte ako plačete a trápite sa, pričom láska je to hlavné čo by sme mali podporovať.... Ste LOOZERI a necháte, aby vo vaších radoch stáli aj trápne malé deti čo si myslia že keď je niekto EMO, tak je cool, lebo že to teraz letí a preto je to tak! O nič sa nesnažíte, len prehlbujete zlo na tomto svete. Total nechápem, šak čo týmto zmeníte? Aj ja môžem povedať že som EMO, keď som mal hormonálnu nevyrovnanosť pri vstupe do puberty a chcelo sa mi plakať.... Lenže prečo by som mal furt vidieť len to negatívne? Aby som zmenil svet? Nie je láska podstatom každého človeka? Lenže vy, ako sa zdá a ako sa hráte, opovrhujete takýmito citmi....
EMO je v pohode ta hudba sa mi lubi... aj emaci su dobry... ale nenavidim tych sprostych fake pozerov co robia emo hambu... ja sice niesom emo ale nemam nic proti nim su to dobry ludia
EMO?? ... ako Fake?? .. hovadiiiina ....ale nemam asi nic proti "pravym" EMakOm..(nie samovrahom a pod.) Vsak to je to v podstate to iste ako Punk, Metal,... vsetci su ludia aj ja x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
219 komentov
rezte zily
obeste sa vy kokoti aby vas bolo menej a pre tych co si myslia ze som anti emo ste na omyle ja len potrebujem vasu skurvetu nenavist pojebanu ....... inzerat : hladam EMO jedno ci boj abo grl na non stop rezanie zil .........
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-to si myslim o EMO a kompletne o ludoch co nemaju svoj styl , co su PUNK , HIP-HOP , EMO a neviem co este ...
V diskusných príspevkoch je zakázané:
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
toto niekto s radosťou prehliada...
A teraz: čo si o tom myslím?? Noo spočiatku ma to strašne vytáčalo-hlavne keď mali 12 ročné decká depky a stavy á lá "nechcem žiť"...no hrozné, vskutku hrozné
Ale teraz to nejako nevnímam....proste je to taký štýl ako každý iný, hoci ho niektorí propgujú povedzme že "žiletkovo"...nechcem rýpať, že sa režú a pod., ale nie je to normálne...
Lenže nesmieme hádzať všetkých do jedného vreca...niektorí vedia byť aj normálny.Teda pevne verím, že án
Ďalšia vec...Áno, máš prvadu, punk nie je smrť. Ale ani nie je mŕtvy!
K emáčom... No, bez uťrážky tých Mellmanových, čo má v pivnici ...Kedysi sa mi to páčilo-keď ešte nebola frekvencia zhliadnutia ofinky 20 za minútu-keď to ešte nebolo prepeckované. Keď som to brala tak,že jeeej, jaký má štýl-je iný jak ostatní.
No teraz je ich plno...A všetci sú rovnakí! Už je to nudné a asi nevedia inak pútať pozornosť, tak sa režú. Tí, čo s tým začali ešte pred tou veľkou vlnou emo stajlu musia byť pekne naštvaní, že jo? Ale tak oni si zas časom nájdu niečo iné
A najlepšie bolo, jak im ten týpek, ktorého meno sa mi nechce hľadať v tom komente hore, všetkým úplne vynadal do neviem čoho všetkého a potom dal,že PEACE
Čúús
ja neznasam ludi co sa nato hraju , co si nevedia nieco vytvorit sami , ale jedne co vedia je byt ako vsetci ostatny
my hip hoperi sa obliekame v rooftope za 3000 SK-roftop toje uz len obchod...jak keby niekoho zajimalo ci sa hip hoperi obliekaju za 3 litre....juuuj to bol trapny koment...
OBLIEKANIA JAK VYZERAJU SU TO LEN BUZNY
BIT ICH TREBA
cisto ako baby este zeby zacali vlošku nosit ....Emo nemusim velmy smutne a smutku uz bolo dost .....
PEACE ofiny mastne carne .... vy kominari pojebani
pre mna za mna si vyber od babky aj neznam jaky kroj ale mne je to tazko na pici co dakto si mysli ze preco to hip hoperi nosia neviem ja mozem vonku vyjst aj holy mi to je jedno ale naco by som to robil a ked uz si daco obliect tak urcite ne popisane tramky na tlesnu z cinaku za 24.90 a satku carnu okolo karku a ruzovo carnu siltovku + rifle co ti obopnu chuja celeho dookola a nohy v nich vypadaju jakeby vybuchnut isli od bolesti ..... ja newem no ja som staly zastanca toho ze styly sa maju respektovat ja respektujem metal a take aj par kamosov mam metlakov .... ale oni chuj do metalu prispievaju .... ja by som sa neodvazil o sebe tvrdit ze som hip hoper a neprispievat do hip hopovej kultury nicim ....... a emo to neni styl to je PICOVINA a kym to este bolo take v norme tak sa to dalo okolo toho chodit ale dnes cela moja skola emo v triede sam hip hop neze by mi to vadilo ja mam pici ale itak pocuvam si MP3 idem po chodbe a tu emo tam emo tu dajaka cierna vec ide mastna jaaaj to zas len emo a dalsi a za nim emo este jeden .... more PEACE
Spoznal som pár kvázi EMO ľudí, ale nechceli sa so mnou baviť, lebo som nebol EMO
helliuuuuum: ty onaa...to malo ostat v utajeni, jasne??
a ked uz aj kocky su emo tak ja som potom asi ludovka
Ja neviem,čo som a neriešim to. Počúvam to, čo sa mi páči, trebárs aj ľudofku , obliekam si to, čo chcem a myslím si,čo chcem.
Howg
úúúúúúplne suuhlasim vystihol si to jak nikto iny
Graffiti power
A rozmlátenie gitary je strašne emo,jasné
V príspevku hore nadával na to,že ak je niekto zo Slovenska, má to napísať po slovensky. Ale slovné spojenie graffiti power asi ťažko nájdem v našom slovníku. To len tak mimochodom...
A prepáč, asi som si nevšimla, že by tu niekto ešte obraňoval emo ...
tak pocujte vy pojebane sracky .... tento nick emokok je robeny tak ze ho pouzivam ja raper freestyler Kampo a writer Shade za ATS a vy pojebani kokoti uz pochopte ze tie emo sracky su kokotiny a skateri aby som im nenapchal skaty do ucha ty flamerage ty co si za jeden ... hovoris ze nesi emo a co si nemas rad zirafy a neonacistov ... ves jaky ja som antifa .. kokoti raz sa dorezete tak ze budete biely jak kokain ked raz bude Shade robit graf tak si vas nevsimne ze stojite opreti o stenu jaki ste bileli a pretre vam ksichty vy kokoti pojebyni emo boha ja uz nevladzem na vas picovat ......... spametajte sa a ked v mojom meste nenajdem ziadneho emaka tak prestanem davat na net tieto eseje ktore itak necitate lebo by ste reagovali k veci a nepisali by ste picoviny a prestante uz vlacit v prispevkoch tu vec s 3000 sk my sme to mysleli tak ze jedna vec tam stoji 3000 cca ..... ved bumda stoji v NY 1000 a v quinse abo hhshope abo v rooftope stoji bunda od 3 do 7 litrov a boty za 2500 az 4 a njuera za 1500 rifle 2500 abo dajak tak taze keby som cel nakupit na seba v rooftope tak tam necham asi 10 litrov a vy sa v cinakoch a secondhendoch obliekate za 10 korun kokoti jebli .... OK caute a ostrihajte sa .... a vy nadavate na graffiti power a pritom po rukach pisete aj mast bi imou
a punk is not ded a picoviny debili skurveni PEACE
EMOKOK: ty trapko, preco tu na kazdeho pi*ujes jakeby si bol nejaky kral?? sak sa tvaris ako keby vsetci co sem pisu boli emaci! ale keby si ason pouzival rozum(ak nieco take aj mas) tak by si si poriadne precital co sem ludia pisu! uz len zakladatel fora nema rad emo, ale o tom ty vies velke hovno, lebo kuknes emo a hned si myslis ze ich tu seci uznavame a ospevujeme! a to ze tu stale trepes nejake chujoviny, ze prispievas do hudby a podobne omacky trapne nikoho netrapia.. prosim ta, v kazdom tvojom komente je napisane skoro to iste co v tych predtym, len zmenis slova. to ze ty si o nas myslis ze sme chudaci alebo co, si mysli vacsina ludi o tebe ale neham ta v tom..
a to PEACE si strec DO PRDELEEEEE!!!!!!
SI JEDEN UBOHY LOL!
čuus
čúúús
alebo ked pocujem uzasny zvuk bicich takeho Travisa alebo tak, dam si tu hudbu uplne nahlas a nevnimam nic okolo.. proste nieco uzasne.. ne nejake umele pocitacove zvuky alebo tak.. obycajne dunenie.. ee
A ešte taká ožranská od Názov stavby, len neviem,ako sa volá. Homár, ty máš to cdčko,ne?
Najradsej by som vam dal zjest hnily banan a sunku cco ani vasa civava zrat nechcealebo dam vam na vyber PODREZTE SI ZILY alebo VYSKOCTE Z OKNA NA ROZBITE FLASKY OD CUCA aleboBUDTE UZ KONECNE NORMALNI.Pocuvajte si rock pop house techno proste hocico ale nie tote songy co trhaju usi vy kokoti sa uvedomte uz konecne lebo na tu ofinu nacisto oslepnete a mamka s ockom budu platit drahe frizury.PEACE chojte do pice aj s vaimi drblymi offinami
A potom dáš PEACE: To si tak trošililinku odporuje,nie? Vynadať niekomu do ... a potom sa tváriť, že si obrovský pacifista.
EMO obycajne POZéRSTVO ktore sa pcha vsade kam sa nema a o chvilu prehrmi,tak ako prehrmel aj osial okolo babik Barbie,Tokio Hotelu alebo cohokolvek ineho ako pokial emak ticho cusi a nevyskakuje mam ho v pecku..ale minule sa mi stalo ze som isla po meste s kamosom a dvaja s ofinkou zacali kricat po nas ze "socky,socky" kamos zastavil pri nich a som myslela ze mu uz pri*ebe ale nee on prisiel za emakom,rozstrapatil mu ofinku a tenn husty chlapec sa rozplakaaaal...ako to bol zazitok na ktorom sme sa smiali 2 tyzdne ak nei viac
pattismith: to s tou ofinou sa aj mne zda niako pritiahnute za vlasy ale neberem ti tvoje zazitky
len si tady vseci vypisujete totalne p*coviny,nadavate si,navzajom sa urazate...najradsej by ste sa vseci pozabijali...
ked sa chcete stale dokola do konca zivota urazat emaci neemaci tak sa radsej stretnite a vybavte si to medzi sebou a nie tady zbytocnym pridr*anym vypisovanim kto sa vrazdi,kto nie,preco sa reze ten,preco by sa nemal atd atd atd....
HOVADINY NA N-TU!
180. ked to nevies sama, tak nie si a aj vacsina , co sa za emo prehlasuje nim nie su....
Uz sme to uzavreli,jo, dnesni emaci su trapni komercni humusaci. Tak ich nechajme nech sa dorezu,ked im to robi dobre...
prosim respekt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k teme- Emo je podla mna cool styl, len to netreba prehanat- rezanie a sebaposkodzovanie. inac ta rubrika," ako byt emo" napriklad bod cislo 31."Uverejňuj na ňom fotky cudzích chlapcov a dievčat stiahnutých z VF " alebo bod cislo 16."Doma sa večer namaluj a obleč a nafoť si minimálne 60 fotiek v kúpeľni tak aby ze tebou bolo vidieť záchodovú misu a ma stenách by mali byť kachličky(nie sadrokartón)........" no neviem, ale ja som ziadne fotki Emo zo zachodom este nevydel . asi to mal bit zart. alebo body 45.-46."Viď pravidlo č. 13....2x si strekni repelent do tváre a myslíš na deti v Afrike
Keď sa fotíš a netrafíš si foťákom hlavu, tvár sa že to tak malo byť, lebo to je EMO..." fakt vtipne. ale uplne odveci.
Kopírujete prvky Gothicu, neprinesiete nič vlastné, hovoríte ako plačete a trápite sa, pričom láska je to hlavné čo by sme mali podporovať.... Ste LOOZERI a necháte, aby vo vaších radoch stáli aj trápne malé deti čo si myslia že keď je niekto EMO, tak je cool, lebo že to teraz letí a preto je to tak! O nič sa nesnažíte, len prehlbujete zlo na tomto svete. Total nechápem, šak čo týmto zmeníte? Aj ja môžem povedať že som EMO, keď som mal hormonálnu nevyrovnanosť pri vstupe do puberty a chcelo sa mi plakať.... Lenže prečo by som mal furt vidieť len to negatívne? Aby som zmenil svet? Nie je láska podstatom každého človeka? Lenže vy, ako sa zdá a ako sa hráte, opovrhujete takýmito citmi....