že sa mi narodilo dieťa a žila som s ním žila v byte, kde sa nejaký týpek utopil vo vani a diali sa tam paranormálne veci :D a to decko bolo všelijaké pokrčené, akurát som ho išla kojiť, keď ma moja mačka zobudila, som jej za to neskonale vďačná (: a mala som v tom sne ofinu a hrozne cool rôznofarebné, lesklé vlasy! :D
ze som sa vydavala, a kym som sa v izbe obliekala, tak moj buduci manzel stupil na prah a zlomil ho a potom som po hostoch kricala "Nestupajte na prahy!"
bola som s osobou, ktoru uz strasne chcem stretnut a kvoli korone nemozem. Sli sme autom, ja som soferovala a bola tam nejaka divna nemecka značka, že si mam dat pozor, ale ja som jej nerozumela, tak som šla ďalej a zrazu sa moje auto vyskytlo v plameňoch :D v pohode som z neho vycuvala a najviac ma trapilo, ako to vysvetlim mame :D šla som domov, začali ma nahanat 2 škarede čierne mačky a z ruksaku sa mi vysypali učebnice, nevedela som sa po nich vratit, lebo ma tie mačky nemohli chytit. Zastali pred nasimi dverami, ale ušla som im. Nakoniec som sa dohadovlaa so susedom odvedla, ako vieme zrobit vzdušny priechod medzi našimi domami, aby som si mohla ist nenapadne po učebnice a mačky si ma nevšimli :D
Že syn už mal dva roky a povedal mi, nech mu dám peniaze (:
Ale muž mi včera hovoril, že sa mu snívalo, že sme mali dáky byt pri pláži a rozmýšľal, že ako by tam zavolal rodičov, kde by boli, keby nás prídu na dovolenku pozrieť, lebo to bol len dáky 2-izbak, tak som mu povedala, že to by sme im radšej hotel zaplatili, tak sa začal smiať, že to som presne povedala aj v Tom sne :D
Najprv spletitý dlhý sen, v ktorom som bola Matovičova milenka , v ktorom sa dookola rozoberalo, že jeho manželka je PaVlína a ja PaUlína :D
Potom sen, že sa hrám s plyšákmi pred asi 1000 divákmi a hlavnými postavami sú Pandia rodina, kde sa mama Panda rozviedla s otcom Pandom a oženila sa s Drakom a potom si tie Pandy k sebe hľadali cestu.
A nakoniec som hrala metlobal, bolo to veľmi realistické a celú dobu ma v tom sne sralo, že popritom nemôžem fajčiť IQOS :D
Ale predtým sa mi snívala nejaká desivá vec z ktorej som sa prebudil hlbokym vydychom ze co ti jebe a nevedel som či mám ďalej spať alebo nie. Áno! Bolo to niečo o krvilacnych medvedoch ktorí trhali ľudí a nakoniec tuším dostali aj mňa.
Nestihla som túto noc asi toho moc nasnívať lebo cca do 3 mi vypisoval opitý kamarát a potom za tie 2h čo som mohla spať som sa aj tak asi 3x zobudila s tým či je v pohode :D :D
Názory k téme
13 ročné dievča
devil's little sister
a mala som v tom sne ofinu a hrozne cool rôznofarebné, lesklé vlasy! :D
25 ročná žena
22 ročné dievča
hrá sa, že má 0 rokov
Ale muž mi včera hovoril, že sa mu snívalo, že sme mali dáky byt pri pláži a rozmýšľal, že ako by tam zavolal rodičov, kde by boli, keby nás prídu na dovolenku pozrieť, lebo to bol len dáky 2-izbak, tak som mu povedala, že to by sme im radšej hotel zaplatili, tak sa začal smiať, že to som presne povedala aj v Tom sne :D
34 ročný ujo
Chernobyľ
25 ročná žena
Vianočný elf birdzu
Najprv spletitý dlhý sen, v ktorom som bola Matovičova milenka , v ktorom sa dookola rozoberalo, že jeho manželka je PaVlína a ja PaUlína :D
Potom sen, že sa hrám s plyšákmi pred asi 1000 divákmi a hlavnými postavami sú Pandia rodina, kde sa mama Panda rozviedla s otcom Pandom a oženila sa s Drakom a potom si tie Pandy k sebe hľadali cestu.
A nakoniec som hrala metlobal, bolo to veľmi realistické a celú dobu ma v tom sne sralo, že popritom nemôžem fajčiť IQOS :D
28 ročný muž
8 ročný chlapec
hrá sa, že má 0 rokov
Prašivá diera
20 ročné dievča
19 ročné dievča
Kyjev, Ukrajina
trochu závidím
25 ročná žena
Vianočný elf birdzu
40 ročný ujo
40 ročný ujo