čo robiť s agresormi ? (pozerajte na to super slovo :D :D )
ahojte birdzáci mám jeden problém je istá parta chujov ktorý proste stále majú nejaký problém štýlu pozrel si my na botasky buzerant a vkuse do mna podjebujú alebo skočia do mna čo s tým ?
Fuu.. s tymto sa (uz ani) mne nechce vtipkovat, lebo to je fakt neprijemne. Ja ked som mala taketo "problemy", tak som sa proste snazila sa im vyhybat a taketo.. A ak sa da, do co najvacsej miery ich ignoruj.
tažká otázka. ignorácia zaberá len niekedy, vo viacerých prípadoch nič nezmení, v niektorých to len zhorší. rovnako ako "silová" odpoveď (zmlátenie a podobne), pokus o racionálny rozhovor je takým ľuďom obvykle na smiech... najlepšie asi zaberá vyhýbať sa im, ale to sa nie vždy dá.
ked chces s vlkmi vyť, nauc sa s vlkmi zit nemyslim tym aby si bol ako oni, len sa musis naucit spravat tak aby to proste nerobili a nemylim tym aby si sa zmenil. Byvam v Petrzalke a ver tomu takych tu je jak v lete komarov a nikdy som nemal nejaky vacsi problem. A bolo vselico.
Ale ako sa hovori ked si chce debil udriet vzdy si najde dovod..je smutne ze taky zebraci chodia po svete..
tu mas par moznosti ako by si to mohol riesit:
1 - Ignorovat ich a snazit sa vyhybat ale moze sa to tym aj zhorsit
2 - Dat im na papulu ale poriadne aby uz viac neskakali,ak mas nejakych starsich kamosov co by ti pomohli tak snimi,aby vedeli ze zatebov niekto stoji a viac ta otravovat nebudu (inak sa ten konflikt bude len prehlbovat a o tyzden dostanes od desiatich)
3 - Riesit to kludnou cestou porozpravat sa snimi ale ako uz bolo spomenute moze sa stat ze ta vysmeju a este sa to zhorsi
4 - Dokazat im ze niesi buzerant,najdi si nejaku segzualnu babu alebo
ich poraz v nejakom sporte aby ta respektovali
Ale zalezi to od teba a tiez od tych agresorov sam som bol v tejto situaci par krat..takze gl hadam to snimi vyriesis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo
alebo
fakt, stači si len vybrať
Alebo proste im jednu prijeb, alebo najdi holku.
Kamosko, fakt ti neviem, drzim ti ale palce.
Ale boli to 2 roky strachu.... ten typek to nemal v hlave v poriadku v amoku by vedel aj zabit.
su nabuchani..atd. ked je to niaka kinder mafia tak im daj na .... a vyriešene nič si uz nedovolia
tu mas par moznosti ako by si to mohol riesit:
1 - Ignorovat ich a snazit sa vyhybat ale moze sa to tym aj zhorsit
2 - Dat im na papulu ale poriadne aby uz viac neskakali,ak mas nejakych starsich kamosov co by ti pomohli tak snimi,aby vedeli ze zatebov niekto stoji a viac ta otravovat nebudu (inak sa ten konflikt bude len prehlbovat a o tyzden dostanes od desiatich)
3 - Riesit to kludnou cestou porozpravat sa snimi ale ako uz bolo spomenute moze sa stat ze ta vysmeju a este sa to zhorsi
4 - Dokazat im ze niesi buzerant,najdi si nejaku segzualnu babu alebo
ich poraz v nejakom sporte aby ta respektovali
Ale zalezi to od teba a tiez od tych agresorov sam som bol v tejto situaci par krat..takze gl hadam to snimi vyriesis
nech ani nevedia, odkiaľ to prišlo..........také údery vedia paralyzovať
ak niečo vyvedú a vieš, že majú kontakty na polícií, medializácia....... telky sa potešia