robiť iné veci, stretávať sa s ľuďmi, bude chvíľu trvať pokiaľ zabudneš ale zabudneš teda tak, že prestaneš po čase myslieť..po čase úplne vymaž si ho zo všadiaľ aby si si ho nepripomínala toľko
hlavne nepúšťaj smutné songy...všetko veselo kamaráti, rodina, niečo si nájdi kreslenie alebo tak a neber to hlavne tragicky..spomeň si iba na tie pekné chvíle, bolo fajn ale bude ešte lepšie
najprv sa ozerem potom sa uplne nehorazne vyrevem (niekedy sa tieto dva body parkrat zopakuju) popritom nadavam a chodim vonku pripadne robim veci ktore som akosi nerobila a snazim sa samu seba presvedcit ze som nikdy v zivote nebola stastnejsia
pripadne klin sa klinom vybija....
ked si to po sebe citam asi sa nad sebou idem moralne pohorsovat tak ale co uz. pointa neni uplne zabudnut pointa je zmierit sa s tym ved aj mne je kolkokrat v noci smutno za tym a hentym to je v pohode
@5 a treba dobrych kamaratov ako ma napriklad najivna ktorym nevadi ze ich vidis raz za 2 mesiace a to sa vyhrnies z autobusu s takym velmi neurcitym vyrazom a zacnes hukat aky je to chuj taki kamarati ta potom aj pozbieraju ked uz o sebe nevies a nalozia na spravny vlak domov
a este sa ta aj pytaju co si zelas ked nad tebou leti stihacka
niečo čo máš veľmi rada a veľmi dlho si to odkladala a uži si to poriadne ja som si hneď vtedy kúpila lístky na koncert a mala som sa aspoň na čo tešiť a po mesiaci je to už celkom ok. teraz bude ťažko, ale potom už len lepšie šak sme mladí.
kúp vo farby laky, 5 litrov primalexu, najlepšie červený a vylej mu to na hlavu.......ak to spravíš, zabudneš na pôvodného a už ho budeš mať v mysli iba v červenom vydaní ........no a na to rychlo zabudneš! .........filip
čokoľvek, čo mi robí radosť... počúvam veľa hudby, ale nie zas depresívnej aby to na mňa nedoľahlo... a keď prídu také chvíľky tak revem jak malá... musí to ísť von... rozprávam s ľuďmi a obklopujem sa tými, čo mi neubližujú... a v poslednom čase sa akosi nespoznávam... pretože robím veci, ktoré by som nikdy nerobila
@nikol545 --dokonale viem ako sa cítiš... ja by som tiež bol teraz 19teho rok so svojou priateľkou no čo čert nechcel rozišli sme sa a v zlom ... tiež mi to dáva zabrať .... nesústredenosť... dodriapane cele a všetky možne vyrážky ... nechuť do jedla ..ale život ide ďalej ono to prejde ... hádam časom ... hlavne hlavu hore príde lepší
@millieandrea no presne.. a ja sa bulimičkou stať nechcem navyše nemám čas riešiť takéto veci teraz, pred maturitami... bola som za lekárkou tá mi dala antidepresíva, na potláčanie plačlivosti, na zlepšenie chuti do jedla a na lepší spánok, tak som veľmi zvedavá či to pomôže...
@klaudiqaaa ved ja som kvoli tomu potom ochorela s krvou. som mala podvahu a aj ked som potom jedla vsetko zaradom, tak uz sa mi nedarilo pribrat. odvtedy som pribrala 3 kila a som rada,ze aspon nieco. ............. cize na predpis. ja sa pytam, lebo som tak mala nejake, ale neboli na predpis. boli na sestredenie a dobru naladu. len uz neviem, ze co to bolo zac.
Keď si sa s ním ty rozišla tak si na to musela mať dôvod.tak nechápem prečo to ľutuješ a si z toho vedľa.
a ináč súhlasím so všetkým čo tu padlo,rob to,čo si do teraz nerobila,sústreď sa na úplne iné veci,stiahni si novú hudbu,čo ti nebude pripomínať ani jednu situáciu s ním,resp. ako tu padlo viac krát klin sa kilnom vybíja.
tak teraz nieco take prezivam a fakt netusim co robit. najst si nieco, na co budes mysliet, co mozes vo volnom case robit. nejako to proste vypudit z hlavy. to celkom ide.
akurat, ze vzdy sa najde nejaka minutka, ked si spomenies... a na to treba cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
funguje
hlavne nepúšťaj smutné songy...všetko veselo kamaráti, rodina, niečo si nájdi kreslenie alebo tak a neber to hlavne tragicky..spomeň si iba na tie pekné chvíle, bolo fajn ale bude ešte lepšie
pripadne klin sa klinom vybija....
ked si to po sebe citam asi sa nad sebou idem moralne pohorsovat tak ale co uz. pointa neni uplne zabudnut pointa je zmierit sa s tym ved aj mne je kolkokrat v noci smutno za tym a hentym to je v pohode
a este sa ta aj pytaju co si zelas ked nad tebou leti stihacka
@perkele
a pocuvaju tvoje opilecky nestastne nesuvisle vylievania duse
zdvihnúť sa, ísť sa previezť a mať čistú hlavu.
Vyrovnávať sa s tým trvá dlho.
byt stale naviazany na nejakeho cloveka a zacat balit dalsieho s tym ze "klin sa klinom vybija"
a ked sa do neho nikdy nezamilujete ale on do vas hej to ej potom sranda ze..
vedz, že teraz ti síce je zle, ale neskôr ti bude zasa oveľa oveľa lepšie
a hlavne v sebe tie pocity nedus a nezamykaj ich, lebo si ťa aj tak nájdu neskôr, čiže ak máš napr. chuť plakať, tak plač...
a spomeň si, aké má ten rozchod pre teba výhody (dúfam, že má)
urob si radosť, urob niečo čo si už dlho chcela, hovor s ľuďmi, humor je najlepší liek
..určite lepšie ako @22
@klaudiqaaa a co za lieky si ides kupit? inac poznam. ja som tak pred rokom a pol schudla za 2 mesiace 13 kil z tych stavov. bol to des.
a ináč súhlasím so všetkým čo tu padlo,rob to,čo si do teraz nerobila,sústreď sa na úplne iné veci,stiahni si novú hudbu,čo ti nebude pripomínať ani jednu situáciu s ním,resp. ako tu padlo viac krát klin sa kilnom vybíja.
good luck
akurat, ze vzdy sa najde nejaka minutka, ked si spomenies... a na to treba cas
@warhawk ty si trápny problém