jasné... toto poznáme.
všetky tu budú hovoriť že vtipny aby ma rozveselil. a pritom všetky chcú "radšej" toho drsného... :ehm: vtipný - dobrý kamarát, ale s drsnejším radšej spať... asi tak nejak...
vtipny v spolocnosti, nemy ked sme spolu a drsny v posteli
Ale inak totych akoze "drsnych" typkov slovenskych co sa tvaria akoby holymi rukami zabijali vo Vietname, pritom vsetko co maju je ojazdene bmw a perma do fitka, takych by som hodila do studne a zaliala betonom
Celkovo neznášam ľudí, ktorý sú drsný v každodenných situáciách, myslím si že si tým daný človek niečo kompenzuje, hlavne z detstva. Netvrdím, človek sa môže rozčúliť a byť drsný, ale na to musí byť aj adekvátna situácia.
haha dobrá téma, hlavne je potrebné byť sám sebou drsný je fajn ale len do určitého veku, skôr tá jemná drsnosť spadá do posteľovej problematiky. A vtipný to hej, každý sa rád smeje, možno aj í čo tvrdia, že nie tak áno. Ale zo všetkého je najdôležitejšie aby si bol sám sebou. Možno to sa niekomu bude páčiť.
Tak zapracuj na inteligencii lebo bez urážky to čo som tu prečítal . nikdy jej nie je dosť. Zbytok možno príde sám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A inak,to "račej" ...to si robíš srandu,že?
všetky tu budú hovoriť že vtipny aby ma rozveselil. a pritom všetky chcú "radšej" toho drsného... :ehm: vtipný - dobrý kamarát, ale s drsnejším radšej spať... asi tak nejak...
Ale inak totych akoze "drsnych" typkov slovenskych co sa tvaria akoby holymi rukami zabijali vo Vietname, pritom vsetko co maju je ojazdene bmw a perma do fitka, takych by som hodila do studne a zaliala betonom
@13 :-S
Pozri si film Drsný Harry. Potom uvidíš.
:-S
Tak zapracuj na inteligencii lebo bez urážky to čo som tu prečítal . nikdy jej nie je dosť. Zbytok možno príde sám.