Ako ja neviem odkial toto individum doslo,ale taaaaak mi lezie na city ze to az mozne nei..Sesternica mi napisala,ze nejaky blbecek s tymto nickom jej pise dost perverzne a dementne posty pricom o niekolko minut prisla aj mne sparva typu:sewas cupko,no co
Napr:vava viva, ty ma vazne riadne drazdis. rajcujes. musis mat genialnu prdelku v tych zarezanych riflach. a chudatko neurobenu. zanedbavanu. ach jaj, tusim dnes stihnam aj tretie kolecko. kedy sa mozem zastavit v tom tvojom pralese? boj sa ma, lebo aj hryziem...
Alebo:honim si kazdy den. radsej by som ta riadne na tvrdo pretiahol.
Aj mne píše... Ale teda zatiaľ nič perverzné... Mne len povedal, že mam dobrú postavu, že si mám prefarbiť vlasy na čierno a že nemám kadekomu vyplazovať jazyk... Fakt lol... Som sňzvedavá, ako dlho to tu s ním vydržíme...
ach ludia ludia....vy newidite, co je napisane, ako prvy bod???V diskusných príspevkoch je zakázané:
1. písať nadávky, vulgarizmy ale sak jebat nato no mne este ten tipek nenapisal...ale ked mi nieco take napise, potom bude namraky on z mojich "zamilowanyx" post
Caute kolegovia.Sokratesov postoj voci nam je zarazajuci.Dokazem ho osobne nazvat blaznom lebo kebyze ma vlastne trocha potuchy kto bol vlastne Sokrates tek zrejme by presedlal na druhe meno,v nasom pripade nick.Ja mam viacej rokov narozdiel od neho a trocha mam prehlad v dannej historii,ale co si on dovolil,tak to presahuje ludske medze.Tato webka by sa nemala propagovat v zlom mene a preto navrhujem aby bol beznym sposobom stadeto vyhosteny.Nebudem radsej pisat co mi napisal ale v jeho mene by som sa uvedomil a zacal chapat ostatnych. Kto suhlasi tak nech podpori moj nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale inak aj mne píše
Napr:vava viva, ty ma vazne riadne drazdis. rajcujes. musis mat genialnu prdelku v tych zarezanych riflach. a chudatko neurobenu. zanedbavanu. ach jaj, tusim dnes stihnam aj tretie kolecko. kedy sa mozem zastavit v tom tvojom pralese? boj sa ma, lebo aj hryziem...
Alebo:honim si kazdy den. radsej by som ta riadne na tvrdo pretiahol.
Ze chlapček nemá čo robiť
1. písať nadávky, vulgarizmy ale sak jebat nato no mne este ten tipek nenapisal...ale ked mi nieco take napise, potom bude namraky on z mojich "zamilowanyx" post
uz som to raz navrhoval, Flame na neho?
a nadava
ale zas, ja ho odbijam a to ho asi sereee D
jaj ci je len tento svet pestry