je tu par takych diskusii...napr.o parkoch,blog o vegetarianoch(opis videa na ziskanie masa z delfina a aki su ludia kruti ku psenici,len aby ty si mohol jest chleba-inak super blog)...alebo forum ,,co ste nasli v jedle,,(asi 2 dni stare,presne neviem)....youtube je takych videi vela...a porozmyslaj,co vlastne si davas do ust...nejako si to spoj...len aby sa z teba nestala anorekticka a bulimicka po tom vsetkom
@zajkousko myslím, že to práve nie... tuším mi mama raz spomínala, že keď ležala v nemocnici, tak tam pribrala 0,5 kg (s minimom pohybu a veľa spánkom je to myslím logické)
a to s tým intrákom je ako pravda? lebo to by som nerada...
@espii ale vieš ako dôkladne ti to stiahne žalúdok? nebude sa ti dať jesť, aj keď by si chcela...
@11 čitala som čo ste našli v jedle ... to bolo dobré ale nejak ma to veľmi neodradilo od jedla aj tak budem jesť to čo chcem pokiaľ nenarazím na niečo také ako myš v konzerve či čo to tam bolo ale sama
naco ti je rychlo schudnut?? ak chces rychlo schudnut a naozaj chces,tak zacni riadne cvicit,hybat sa,chodit vsade peso,svihadlovat,brusaky,steper...bud chces a urobis pre to nieco alebo nechces(iba si nahovaras,ze chces) a po 2 dnoch to vzdas
v tom prípade určite schudnúť nepotrebuješ... 54 kg je pekných na 160 cm, tak na tvoju výšku je to eňo-ňuňo.... skôr to asi potrebuješ len spevniť, čiže začni cvičiť...
@31 pochybujem ze ma nedostatky na postave pri vyske 170cm a vahe 54kg. jedine co by si mozno potrebovala je spevnit telo, co nedosiahnes inak ako cvicenim.
ja to neviem vysvetliť z čoho presne chcem schudnúť moj učiteľ telocviku povedal že sú to mišelinky či čo ale ja neviem no.. sa to nachádza na bokoch a keď si dá taká holka na seba rifle tak to prevísa na páse .D ako mne to neprevísa ale troška to trčí alebo ako to povedať nieje to strašné ale bojím sa že to bude vyzerať ako na nejakej tučnej babe čo ja proti tučným ľuďom nič nemám hej ale ja by som sa nevedela zniesť tučnná alebo tak chaápete? či nie?... a ešte na bruchu faldičky potrebujem spevniť to sa dá len brušákmi asi nie??
@lilly09 učiteľ telocviku som prvý krat použila D voláme ho menoM áá budem sa snažiť cvičiť
@najivna ani by som nepovedala ono to vidim aj keď nemám na sebe nič proste tot am vidno že to tam je taká vlnovka že BOKY! ale mne sa to nepáči ja to musim dať dole
jesť zdravo, jesť pomaly, veľa piť a cvičiť raz denne---chudnutie je dlhodobá záležitosť, načo rýchlo schudnúť keď ti potom kvôli nesprávnemu stravovaniu skočí váha naspäť?
Osobne poznám pár jedincov, ktorí dali dole drastickou dietou desiatky kíl, a nevrátili sa im , lenže to je proste záležitosť vôle, ktorú hocikto nemá.
@espii co by som ja dala zato aby som mala aspon tvojich 54kg.... s mojou vyskou 174cm mam pod 50kg a nie a nie pribrat tak si to radsej pekne rozmysli
@espii cim viac kalori zjes a nevydas (nevypotis,nevybehas,nespalis) tym viac priberes....cim menej kalorii prijmes a viac vydas (vybehas,spalis,vypotis) tym vac shudnes..menej jedz vac cvic!!to je vsetko...ked sa niekoho opytas ako pribral...kohokolvek tlsteho - SAMOZREJME OKREM CHORYCH NA STITNU ZLAZU ALEBO INYCH POSTIHNUTIACH A LUDI KTORY MAJU RODENY TAKYTO PROBLEM!!!!-co myslim ze ty nemas -vies co ty povie??zacal zrat..ale asi aj nic nerobit..ma sedavu prácu...nepohybuje sa...cize vonku je pekne chyc bycikel alebo daco alebo mp3 a chod si zabehat a menej jedz...jedz 4-6 krat za den mensie porcie..lepsie ako 3 velke za den!!!!!!!!!optimalne kazde 2 hodky nieco zjest....ranajky...jogurt z niecym...obed.....nejaky caj s pecivom,,,nejaky syr.....vecera...pred spanim nieco...nie ovocie pre spanim!!ovocie je cukor!!!cukor je latka ktoru si telo vie najrychlejsie premenit na energiu no pred spanim ziadnu enegiu nevydavas teda sa cukor ulozi ako tuk!!aj to vie celkom dobre!!!i hope i help...
@espii nechccem byt zla, ani zeby to malo vy zniet za zavidim ale proste neviem ako vyzeras, ale podla mier super!! to ze chces nieco vylepsit, na tom nie je nic zle, ale myslim, ze chudnutie ti nepomoze, skor by som to nazvala zdravy zivotny styl, takze naozaj treba zacat cvicit, mna tiez doma nebavi cvicit, preto chodim na zumbu a pomaha aj 5 tibetanov ( vygoogli, sa mi to tu nechce rozpisovat ) na spevnenie postavy.... ako sa hovori spokojnost=smrt, takez je fajn, ze chces na sebe stale makat a nieco zlepsit, ale na druhej strane bud rada za to co mas a kolko mas kg, ine by za to vrazdili ja mam o 10 kg skoro viac a meriam menej a som spokojna, ale vzdy to moze byt aj lepsie
Necudujem sa, ze tu niektori hundru, ze z coho chces chudnut, tiez ma to hned napadlo ti vynadat lebo ked kuknem na vek ze 15, tak sa bojim, aby z teba nebola dalsia anorekticka .... a to rychle chudnutie fakt nikam nevedie.... naberies naspat a este aj viac mozno ....
menej peciva, nahradit celozrnym, ovocie doobeda, pobede zelenina, castejsie jest a mensie porcie a take tie otrepane veci
@espii ti to prasi, pri takej vyske a takej vahe chudnut?....ja mam 162cm a vahu ako ty...a vyzeram dost chudo....aspon mi to vsetci vycitaju....takze si viem predstavit, aka troska musi byt z teba.....preboha, ze boky, jasne, ved sa z teba stava zena, takze sa ti zaobluju, ak chces vyzerat ako zena, tak sa s nimi proste zmier....s prsiami si sa tiez asi zmierila, ci tie si chces dat tiez prec?
anorexia vďaka telocvikárovi, to tu už dávno nebolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to, čo máš, sú normálne ženské krivky............pri takej hmotnosti je zázrak, že dáke máš............telocvikár má buď divný vkus, sám je anorektik alebo neni až tak na baby......každopádne je debil
to je dnes hanba byť ženou, či čo?! my musíme mať sadlo na živenie detí, nie svaly na fyzickú prácu..........
P.S. MÁŠ BMI 18,69.....to je hranica podváhy......
dala by som facku každému, kto povie tínedžerke, že je tučná tak, aby to ONA videla.......otcom, mamám, učiteľom, šibnutým lekárom ,susedom......A POTOM IM ZAKÁZALA TRI DNI JESŤ
koľko životov by sa tak zachránilo?! koľko ľudí by sa ušetrilo cvokárne?!
Pracujem ako VÝŽIVOVÝ PORADCA v Bratislave. Pri chudnutí to je 80% strava a 20% pohyb. Viem poradiť čo Vášmu telu pomôže, žiadna diéta, žiadna hladovka - to iba ubližuje. Vaše telo potrebuje ŽIVINY, MINERÁLY A VITAMÍNY! A pritom sa dá regulovať/znižovať váha. Dosahujeme krásne výsledky, bez ubližovania telu ale práve naopak! Budete plný energie a Váš organizmus bude mať všetko čo potrebuje. Pre viac informácií ma kontaktuje na ivana.hybenova1@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
to pomaha
spravna strava a ne tie hlupe diety zo zenskych casopisov (to fakt nerozumiem ako take veci mozu tlacit zenam do hlavy a sport
treba cvicit
a to s tým intrákom je ako pravda? lebo to by som nerada...
@espii ale vieš ako dôkladne ti to stiahne žalúdok? nebude sa ti dať jesť, aj keď by si chcela...
ked chces rychlo schudnut, tak to aj rychlo priberies naspat (ked prestanes mat "chudnuci rezim")
kazdopadne fakty ucinne je ked pijes denne len paradajkovu (alebo inu zeleninovu) stavu. tak 1l denne.
ma to malo kalorii 13kcal/100ml, zasyti to a ta od relaxu chuti jak polievka.
a obsahuje aj co to vlakniny.
robi sa to vacsinou na precistenie organizmu alebo na vyhladovanie "nadorov" pod dohladom lekara. max 42 dni - 6 tyzdnov.
schudnes rychlo. fakty rychlo. (tyzden or so).
ale je jasne, ze ked z nej zides tak to naberies znova.
ale teraz ma tak napadlo, že zo stresu môžeš aj pribrať, lebo niektorí ľudia vtedy práveže žerú...
do týždňa schudneš 10kg
ze ucitel telocviku
@najivna ani by som nepovedala ono to vidim aj keď nemám na sebe nič proste tot am vidno že to tam je taká vlnovka že BOKY! ale mne sa to nepáči ja to musim dať dole
Pripájam sa k vyššie uvedeným radám + si do stravy pridaj potraviny , ktoré prirozdene urýchlujú metabolizmus.
(chilipapričky trebars) , ale nech ťa ani nenapadne jesť iba to.
Ak piješ malinovky , ser na ne, pi len vodu a nesladený čaj
A samozrejme to nie je velmi v prospech zdravia.
Necudujem sa, ze tu niektori hundru, ze z coho chces chudnut, tiez ma to hned napadlo ti vynadat lebo ked kuknem na vek ze 15, tak sa bojim, aby z teba nebola dalsia anorekticka .... a to rychle chudnutie fakt nikam nevedie.... naberies naspat a este aj viac mozno ....
menej peciva, nahradit celozrnym, ovocie doobeda, pobede zelenina, castejsie jest a mensie porcie a take tie otrepane veci
to, čo máš, sú normálne ženské krivky............pri takej hmotnosti je zázrak, že dáke máš............telocvikár má buď divný vkus, sám je anorektik alebo neni až tak na baby......každopádne je debil
to je dnes hanba byť ženou, či čo?! my musíme mať sadlo na živenie detí, nie svaly na fyzickú prácu..........
P.S. MÁŠ BMI 18,69.....to je hranica podváhy......
koľko životov by sa tak zachránilo?! koľko ľudí by sa ušetrilo cvokárne?!