toto je schopnosť, ktorú by som chcela zo všetkého najviac! a stále verím tomu, že zvieratá sú inteligentnejšie ako ľudia, tak by som o tom aspoň všetkých presvedčila konečne...
@gukol ked zvieratám rozumieš, nemusíš s nimi "kecať". Niekedy je o tom nechať ich na pokoji. Oni reagujú na naše emócie, takže ked si v pohode, tešia sa z Tvojej prítomnosti.
ked sa trápis, prídu ťa utešiť (pes, mačka, koza, prasa, potkan, myš, papagáj) ...zvieratá reagujú podobne.
ked sa napr. bojíš psa, vychádza z teba stresový zápach a pes to vyhodnotí akože ideš útočiť. Preto niekedy pokúše.
Stačí si zvieratá dlhodobo všímať, netýrať ich, nevnucovať im svoju vôľu...žiť s nimi a zrazu si rozumiete.
Aj teraz rozumiem zvieratám, oni nehovoria nemajú reč verbálnu my áno, oni komunikujú inak. Napríklad mojím mačkám rozumiem dosť dobre, kedy sa ako cítia čo práve chcú a to nemusia mňaukať zrovna pri miske
@gukol Tak isto ani ľudia sa s tebou nerozprávajú všetci naraz prečo by to robili zvieratá ?
Inak ale myslím, že by sa z ľudí stali vegetariáni . Nechcem si predstaviť zabíjanie ryby, ktorá kričí niečo v zmysle "Nie, prosím, nezabíjaj ma, ak ma ušetríš, splním Ti tri želania!" "..fakt?" (Odháčkneš rybu a pustíš ju do vody...) "Há-há!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a inak - uhm :3
ked sa trápis, prídu ťa utešiť (pes, mačka, koza, prasa, potkan, myš, papagáj) ...zvieratá reagujú podobne.
ked sa napr. bojíš psa, vychádza z teba stresový zápach a pes to vyhodnotí akože ideš útočiť. Preto niekedy pokúše.
Stačí si zvieratá dlhodobo všímať, netýrať ich, nevnucovať im svoju vôľu...žiť s nimi a zrazu si rozumiete.
@gukol Tak isto ani ľudia sa s tebou nerozprávajú všetci naraz prečo by to robili zvieratá ?
a preto hadom, lebo su ppci
@tomias Vieš, že to nabáda k otázke, prečo?
Prečo?