Takze caute chalani chcela by som sa vas spytat...ako dlho vydrzite chodit s partnerkou kym sa s nou nevyspite??? Pytam sa to preto lebo s priatelom sme spolu pol roka..a este sme nemali pohlavny styk a bojjim sa aby ma nepodviedol s nejakou inou...Lebo j
hm...ja som sa s nim o tom rozpravala..a on mi povedal ze on si pocka ze on by ma nepodviedol..ale to su len slova..akoze verim mu...ale vzdy je tu to ale..chapes
hm..no to kazdy hovori ze to zistim..ale neviem..na zaciatku nasho vztahu mi klamal ked som sa ho pytala ci je panic....a on odpovedal ze je a pritom uz nebol...a neprisla som na to ze ma klamal..az neskor..tak nevem
Aha...tak to potom trošku mení situáciu, keď ti už na začiatku vzťahu klamal...Je síce pravda, že ľudia sa menia (najmä keď sa zaľúbia), ale v takom prípade by som asi trošku viac pozorovala jeho správanie a zmeny v ňom...ale zase netreba podliehať paranoji
My, ženy, máme 6.zmysel na chlapov a ich muchy, takže neboj...vieme o nich viac, ako si myslia
heh...no tak ked myslis Hm ale asi sa zato hanbil preto mi to nepovedal lebo on sa doteraz vyspal iba s jednou aj to v aute a ani ju dobre nepoznal..a podla mna on si myslel ze kebyze mi to povie tak by som si o nom myslela ze je nejaky zaletnik ze sa vyspi s kazdou..hm nevem podla teba?
jeden jedin krat, nechcem sa nejako vyhovarat alebo co, ale so svojou (uz byvalou) sme vtedy boli zrovna dost... no poviem to tak... pred rozchodom. potom sme sa dali opat dokopy
dakujem kvapalinka...heh..no sak on za mnou chodil 2 mesiace kym ma "dostal" a potom sme zacali chodit.. aj ja sa tomu cudujem ze 2 mesiace vydrzal za mnou chodit..aby som sa stala jeho dievcatom..
ja osobne som chodil s jednou slecnou pol roka a nic...az potom... a po nej som mal dalciu a sup na to po tyzdni tazko povedat ked mu na tebe zalezi tak to necha na teba..bude to tolerovat... je to na tebe ked sa citis nech sa paci je to krasne...ked nie nikam sa neponahlaj
ak ta podvedie, urcite to nezistis, pokial ti to nepotvrdi, alebo ti to nepovie sam. aj ked ti niekto povie, ze ho trebars videl, staci ked ti on povie: a co mi neveris??? a na 98% mu aj uveris
Len sa nenechaj na nic nahovarat a prehovarat.. Ty sama si urcis Kedy aKo a s Kym chlapi su len vypomocKou pre nas zeny hehe nic proti vam btw ja osobne som caKala na svojho priblizne dva roKy a taK on si potom musel na mna pocKat pocas nasho uz chodenia na mna vyse polroKa Kym daco..
Pokial si spominam, tak neriesime ani tovj rocnik, ale 16-rocnu holku ...a kazdy z nas radi nieco ine, kedze kazdy to vidi trochu inak a zrejme ma ine skusenosti
ja ta nechapem ved ked budes na to pripravena ty tak to bude ok.....inac neries...neze zrobis njeco take: ti povje ze ho nelubis bo s nim nechces mat sex a sa s nim vyspis..........cista blbost
Tak to zase nie, čakať 5 rokov je veľa aj na koňa. Ale do ničoho som ju netlačil. A s odstupom času si myslím, že bolo správne, že sme sa najprv spoznali, nenáhlili sa a sex prišiel až potom.
vies co ja mam 19 a mam 16 rocnu priatelku bude mat 17 ale o sexe snou som sa nebavil chodime spolu zatial 3 mesiace aj ked knemu parkrat skoro doslo no stiahol som sa aj ona mame cas neponahlasj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
su chalani ktory dokazu urobit pre tu svoju vsetko aj nemat snou nic rok a pol,,, ale žial pre vas takych je fakt malo,,, ak tak 0,2%
a to či ta podviedol na nom zistis velmi lahko
mala rada, tym ze sa snim vyspis, nic nestratis, naopak vas vztah bude tym ovela krajsi. ale ked sa snim nevyspis, moze to byt len horsie. vyber si
A na chlapovi spoznáš, či ťa podvádza...
My, ženy, máme 6.zmysel na chlapov a ich muchy, takže neboj...vieme o nich viac, ako si myslia
Tak potom to bude asi vážny záujem z jeho strany o tvoju maličkosť
Držím vám palce
mozno s vekom zmenis na niektore veci nazor
svoj sexualny zivot tu rozoberat nebudem, ale trvam na tom, ze sex nie je pricinou, ale vysledkom pevneho vztahu.