@mielikki to akoby som ja hovorila ja to tiež neznášam, akoby to bolo privilegované, že my musíme byť tie čo sa starajú o poriadok atd. a keď to spravi chlap tak je to ok. ja som strašný bordelár tak to poznám
Nevyhodou zien su kramy, moznost otehotniet a to ak mala zena viac sexualnych partnerov idioti co zavidia ohovaraju. Poziticnych veci je dost vela, od krasneho oblecenia, starostlivosti od chlapov a vela inych vyhod...
púšťajú ťa cez prechod, cez dvere (hoci občas pustím aj spolužiaka, šak emancipácia), stále ťa dakto ochraňuje, hovoria aká si pekná ikeď to v danom momente nie je pravda........
a keby sa dodržiavala etiketa, bolo by nám ešte lepšie..........
@n0win0u ale ako jasne, ze by si bol nadherna ciernovlaska! ako povedal blekota, pohodil by si hrivou a ostatne baby by hrooozne moc chceli byt ako ty! sakra. uz teraz ti zavidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Každopádne, neznášam vety typu: "Dievča, a taký tu máš neporiadok!"
a taktiez, ze keby som ja zenska, tak som strasna kurva, ale nehorazna
a odpoved znie chlapi !
a keby sa dodržiavala etiketa, bolo by nám ešte lepšie..........
a..drinky zadarmo nema kazda co keby si bol skareda baba?
ved @nowo by pohodil svojou kuceravou hlavou a vsetkym chlapom by padla sanka a zdvihli by sa nohavice v urcitych partiach
@n0win0u ale ako jasne, ze by si bol nadherna ciernovlaska! ako povedal blekota, pohodil by si hrivou a ostatne baby by hrooozne moc chceli byt ako ty! sakra. uz teraz ti zavidim