pawlo: ako som uz pisal qip mi to robi tiez... nenajde sa nikto vzdelany kto mi povie cim to moze byt sposobene ? (myslim si ze netom to nebude lebo pri surfovani ani pri hrani vypadky nevidim)
a robi mi to tak ze napojim sa mam cca 10 sekund kym ma prepne do modu offline potom sa zase napojim a vypojim a to v malych casovych usekoch stale dookola az kym mi to nenapise nieco v zmysle ze som precerpal connection limit ze to mam skusit za 5 minut a nejde mi napojit sa pol hodinu vobec a potom zase mna uz jebne robi to icq 5 icq 6 a qip a ide ma z toho jebnut pretoze potrebujem od spoluziakov ulohy (lebo som bol chory) a vacsina z nich byva 30 km od mesta
dedo: mas s tym problem ? chod sa stazovat na lamparen nehovorim ze toto je idealna diskusia ale napisal som ju v nehoraznom hneve v danej chvili som potreboval odventilovat svoj vztek a je tu ovela debilnejsich diskusii ako je moja prva na tej debilnejsej urovni takze sklapni kapo a inak robil mi to niaky virus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mne nikdy neblblo ani neblbne. Ako to robite?