Stalo sa Vam uz niekedy ze po zjedeni jedla z Mekáča ste mali kŕče v bruchu bolesti alebo ine zazivacie problémy? Mne aj môjmu frajerovi sa tento problem uz niekolko krat zopakoval tak sme premyslali ci sa to stalo aj niekomu inemu.
jednoznacne ano, pretoze som prisiel hladny jak vlk. Zožral som Big Mac menu s velkymi hranolkami, nato som dal pol litra Coly. A este ako dezert som si dal McFlurry zmrzlinu s lentilkami a vanilkovy koktail. Pekne na pi.. mi bolo
Noo my sme sa na to uz davnejsie vykaslali a nechodíme tam,len sme si na to spomenuli ked sme si tam zaskocili po studeny napoj haha. Zaujimalo ma strasne ci to len my mame citlive zaludky
Ja papam iba zmrzlinu malokedy nieco iné aj to iba kuracie. Ale keď som mala 8 rokov tak som zjedla 2 burgery lebo som nevedela ze hovadzie je zlo a 6 hodin som pregrcala
@kierkegaard Napísal som najprv to isté, potom si všimol, že aj ty, tak som to zmazal
Ale nechápem moc, keby máte 12 tak ok, ale ako dospelý človek, keď mi je z niečoho zle, tak to nežerem predsa
Ja tam raz jedol a zgrcal som sa. A viem o ludoch co dopadli rovnako. A bolo to bez chuti takze nevidim dovod preco by som tam mal ist znova. Nechapem ludi co tam chodia XD
ja sa cudujem ze ludia vobec taketo nieco navstevuju v dobe ked sa rozbieha kvalitny a dobry streetfood a isto mnohokrat chutnejsi a poctivejsi alebo ak mam na nieco take uz chut urobim si doma ved ked is zoberies tu cestu kt tam investujes, cakas skoro za rovnaky cas si to urobis doma a velmi chutne samozrejme ak mekac nemas pod panelakom, ale aj tak.. ved je to jeden velky hnus..
@victoryya áno, vždy keď sa prežeriem, prekročím tú McDonalds hranicu ktorá je u mňa tri hamburgery a shake. toto množstvo je úplne dokonalé pre mňa ešte na také to príjemné prežratie.
hocičo viac a už je mi vyslovene zle.
lebo proste konzervanty robia svoje. treba nájsť to akurátne množstvo.
@ady8854 to by mal po čomkoľvek lepkovom, čiže po každom hocijakom chlebe, cestovinách (špagety, kolienka, hocičo), a tak. čiže ak sa to prejavuje len pri mekáči, nebudú to žlčníkové problémy, len proste citlivý žalúdok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a komentár nadomnou mi robí neskutočné chute ._.
Nechápem, načo to žeriete, keď vám je z toho napiču.
Ale nechápem moc, keby máte 12 tak ok, ale ako dospelý človek, keď mi je z niečoho zle, tak to nežerem predsa
a k téme: môže to byť aj z toho že jete horúce jedlo a potom to zapíjate studenou kolou a žalúdku sa to nepáči
hocičo viac a už je mi vyslovene zle.
lebo proste konzervanty robia svoje. treba nájsť to akurátne množstvo.