Neradim ti lentak to enchat na seba, mozes dostat zapal, a spravit si este viac nerpijemnosti, a s tym nie su zaidne srandy. zapal dasna alebo mas daco ine. a to ine ti moze sposoboti aj ine ochorenia a nakoniec skoncis v nemocnici. i ked to je iba taka mala balamita ktora sa moze odstranit ihned.
Takze zajdi k doktorovi. povedz mu, ze mas strach a ak by cel daco robit ano? tak existuje metoda mam pocit hipnoticka ci aka. raz asi pred dvoma rokmy o nej vraveli, a pacient pri tom neciti nic
Tak mu povedz ze chces injekciu....ja som sa tiez vzdy bala zubara...A potom som si nasla takeho fajn mladeho ...vzdy mi da injekciu 5 minut pockam a potom nic necitim ...
Nemáš mať prečo strach, keď sa bojíš, že by ťa to bolelo, môže ti pichnúť injekciu a máš to v pohode, nič necítiš. Dnes sa už nie je prečo báť, pred takými 20-30 rokmi to bolo oveľa horšie. Keby si vedela, aké boli vtedy metódy, bola by si šťastná, ako je to dnes.
zajdi k sukromnikovi tam je injekcia standart urobi len male pich a potom uz nic necitis aj keeed u mna to raz bolo velmi neprijemne lebo mi ju pichol priamo do zuba myslel som ze sa mu tam poseriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to ostatne sa da domysliet
Takze zajdi k doktorovi. povedz mu, ze mas strach a ak by cel daco robit ano? tak existuje metoda mam pocit hipnoticka ci aka. raz asi pred dvoma rokmy o nej vraveli, a pacient pri tom neciti nic
ludia, vsetci sa lekarov bojime, ale chodit tam musime...lebo s nimi je zle, bez nich este horsie
njn vy ste potvorky,ma pomaly vazne dozeniete k tej zubarke..lenze ked ta nasa je taka hroznaa...skoda reci