Bola som tam trikrát a milujem to tam viac, než kdekoľvek inde. A v júni idem zas, už to mám aj zaplatené.
Najkrajšie miesto na svete. Žiadne iné miesto pre mňa nemá tak dokonalú atmosféru ako toto. A s Parížom si spájam aj Versailles, aj keď to tam priamo nie je... Jednoducho, milujem Paríž.
Bola som, a je to najúžasnejšie mesto na svete Kebyže som mala raz v budúcnosti príležitosť sa tam presťahovať, neváham ani sekundu Alebo by som to brala ako nejaké víkendové sídlo Ale musí sa nechať,že zatiaľ žiadne mesto vo mne neevokovalo to,čo Paríž.
Hej, dvakrát a ešte sa tam určite niekedy vyberiem. Napriek tomu, že viem, že to mesto je neskutočne špinavé a vystresované a neviem čo všetko, má pre mňa neopakovateľnú atmosféru. A ľudia, ktorí majú Paríž prílišne zidealizovaný, tam boli len v historickom centre, po pamiatkach a podobných turistických záležitostiach.
Boli sme tam autom,riadny chaos Aj sme dostali dva pokuty lebo sme parkovali blizko pri Eifelovke.Skoncili v kosi Odporucam v noci je lepsia atmosfera,krasne blika o polnoci eifelovka,ludia vyspevuju,velmi romanticke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Strasne tam chcem iiiiiiiiiiist
proste uz o tom snivam hrozne dlho a byvat tam aach
Nie, ale chcem niekedy, aj na týždeň, nech mám čas úplne na všetko.
Chcem tam ísť aspoň na tri týždne, lebo už len samotná obhliadka Louvre, ak si ho chcete pozrieť poriadne, trvá ževraj päť dní... a ja celkom súhlasím
Najkrajšie miesto na svete. Žiadne iné miesto pre mňa nemá tak dokonalú atmosféru ako toto. A s Parížom si spájam aj Versailles, aj keď to tam priamo nie je... Jednoducho, milujem Paríž.