mam chalana...je to moj spoluziak...najprv som s nim bola len kamaratka ale nejako sme sa zblizili a dali sme sa dokopy...no teraz on zacal doliezat za dalsou spoluziackou,je s nou skoro cely cas v skole...aj ked ja sedim na prestavke sama... ona ma fraje
no jedine ze sa pohybujes v zlej spolocnosti....keby ta mal rad tak nic neriesi s nikym inym...a keby bola kamoska naozaj kamoska...tak nerobi to co robi asi tolko
taKú KamošKu by som poslala do p... a taKého chalana by som ani neriešila.. ale aK ho máš naozaj rada sKús s ním poKecať a uvidíš čo to dá.. a KamošKe by si mohla vyykričať pár vecí do očí aby sa uvedomila, prípadne by som neváhala to oznámiť jej chalanovi, Keď je ona špina, prečo by si nemohla byť aj ty
hmm...no ona ani nie je nejaka moja fajn kamoska, je to skor len spoluziacka...a nemozem jej povedat, ze daj mu pokoj, lebo nemam nijaky dokaz,ved aky je dokaz na to, ze niekto niekoho bali...potom by mu to povedala a by som ostala len ziarlivka..on povie, ona je len moja kamoska, nic viac, mam rad len teba..ona ma velmi ziarliveho chalana a asi ked vie, ze on nevie co sa robi v skole tak aspon tam si uziva...
ja si spominam, ked sme si tak daavno volali, mi povedal, ze sa mu ona paci...to sme boli len kamarati..este..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja si spominam, ked sme si tak daavno volali, mi povedal, ze sa mu ona paci...to sme boli len kamarati..este..