@nietimekki nowa nemusí ked mám fajku na izbe... a teraz takto.. ak si chceš kupovať dáky pičiacky tabak z trafiky za desat eur tak to si radsej kúp tie kamienky.. aj ked na ne ti treba kotol bez tých dierok a ku tomu budeš potrebovať tie uhliky briketove inak to nerozpalis... btw rozdiel v dyme tam neni.. ba ani v chuti... ale fajciarom to trochu chyba proste ten tabak.. je to na tebe
@nietimekki noo ja tie tabaky riešim vždy radšej zo zahraničia... kamarát to objednáva z egypta.. 500g za 12 eur.. na slovensku to dostanes za 25..a taba dobre chuti aj je fest vlhky...a dosiel mi uz
ale tie kamienky su na zaciatok väcsia investicia ale potom ti staci kupovat len tie prichute co to do nich naleješ
@acheraya netreba vela, staci tak jemne na zjemnenie vody, deci-dva povedzme .... hadica, mno kamosi v Brne objavili take, co maju pri koncoch take dute miesto, kde sa davaju take bombicky, co predtym das do mrazaku, neviem co v nich je, asi nejaky roztok alebo tak, takze este aj tesne predtym nez ti ide dym do ust, tak sa este ochladi ... vylepsili to tak, ze zobrali polorozbitu hadicu Nammor (to su tie drahe umyvatelne) a tam tie bombicky nejak narvali aj pomocou lepiacej ... tak rozmyslam, ze by to slo nejak nasimulovat, aj ked musim zistit co bude dobre na udrzanie chladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2.) Samorozpalovacie
lepšie sú jednoznačne brikety (samorzejme, ak ich máš kde zapáliť)
mne sa kamienky celkom osvedčili, ale KVALITNÝ tabak, je predsa len kvalitný tabak
takéto
kokosové uhlíky...niečo ako @5
ale ďakujem ti
ale tie kamienky su na zaciatok väcsia investicia ale potom ti staci kupovat len tie prichute co to do nich naleješ
kokosaky - cocobrico ci bamboocha
vortex korunka, 100% citron stavu do vazy, kusok mlieka, ladove kocky
nammor hadica upravena na mraziace bomby (este nemam, ale uz mam tipy, cakam na dostatok cashu)
a tak,
@matwejo .. sa vyznáš teda ja to mlieko neviem teda odhadnúúť, bojím sa že sa spení .. tak skôr citrón dávam a ľad... ale to s tou hadicou nechápem