Dám rovno aj vlastný názor: Ja osobne som úplne proti zbraniam a mali by ich podľa mňa vlastniť iba poľovníci, policajti, vojaci, športový strelci atď. pod prísnymi podmienkami. A rozhodne by som ju nechcela mať ani v dome.
a tak normálne:
1. zbrane nemusím, som skôr pacifista a v podstate ani nemám,
teda už veľa veľa rokov mám doma vzduchovku (slavia 630, to neviem či sa dá považovať za zbraň, keď asi aj príborový nožík spraví viac škody), ale nepoužil som ju asi tak 10rokov, alebo viac?
2. nie
3. ale jedine keby bola v trezore zamknutá a používaná maximálne na strelnici.
Môj otec vlastní zbrane a nijako mi to neprekáža, práve naopak, cítim sa o to bezpečnejšie. Ja zatial nemám potrebuje zbraň vlastniť, (teda vlastním nože, dýky a pušky bez preukazu) ale nič papierové zatial nepotrebujem.
To že má niekto zbraň, ešte nutne neznamená, že niekoho zastrelí, alebo že sa niekto zastrelí, alebo že z detí vyrastú kriminálnici. Ja osobne si chcem kúpiť prinajmenšom repliky historických zbraní. Ak budem mať čas a chuť tak si spravím zbrojný preukaz a budem zberateľ. Keď človek nemá na jednom mieste náboje a zbraň, tak sa nič nestane. Každý má koníčky. A niekto proste rád vystrieľa zásobník do terča.
Podla mna je to fajn pocit bezpecia hlavne vo vacsich miest.. Hlavne v takom new yorku napr je to podla mna velmi potrebne. Osobne zijem len v Prahe ale aj tu som bol 2x takmer okradnuty takmer zbity a je to hnusny pocit, ani nie ten cin ako ten strach potom len vyjst vonku dalsie tyzdne... A ja osobne som proste relativne obycajny priemerny chlap, ktoreho by proste nemal problem niekto agresivnejsi a vacsi zmlatit. Takze so zbranou by som sa urcite citil bezpecnejsie. U napr zeny vo velkom meste mi pride takmer nemozne nemat zbrat. Doba je kruta a ludia su kkti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Otec bol polovnik, u nasich doma su este stale zbrane, zavrete v trezore, kym ich nevidim, je mi to asi jedno???
áno
nevadilo
Ľavou rukou, zabijem aj medveďa ,a pravej sa sám bojím.....
1. zbrane nemusím, som skôr pacifista a v podstate ani nemám,
teda už veľa veľa rokov mám doma vzduchovku (slavia 630, to neviem či sa dá považovať za zbraň, keď asi aj príborový nožík spraví viac škody), ale nepoužil som ju asi tak 10rokov, alebo viac?
2. nie
3. ale jedine keby bola v trezore zamknutá a používaná maximálne na strelnici.