svoj, ten na topankach, nejake cudzie a inak este asi ze anglictinu, alebo sa o to pokusam. ale nemala by som problem ani s nemcinou. a zavidim kazdemu francuzstinu. a chcem sa ucit po spanielsky. a madarsky.
slovenský, český, anglický, hindský, arabský a indonézsky. Nedokážem povedať, že ovládam dobre nemčinu a francúzštinu, pretože nemčina 45min. nasprostých slovíčok a francúzština s na piču učiteľkou, to je ako nič.
@zasovickovanasrnecka Prvý človek slovenskej národnosti, o ktorom viem, že sa učí islandsky! :o jéjo. ja tiež chcem. Ale pri množstve jazykov, ktoré sa chcem naučiť neviem-neviem, či sa k tomu niekedy dostanem.
Odporúčam Ti na začiatok Hvalur-domáci učiteľ islndčiny Je zadarmo stiahnuteľný na nete. Vytvorili ho český študenti, ale ak chceš vedieť islandsky, najlepšie je na Island ísť, alebo si nájsť učiteľa. Na Slovensku, bohužiaľ nie sú ani učebnice a neviem ani o učiteľovi,ktorý by bol schopný islandsky vyučovať. Preto Ti na začiatok, ak chceš vedieť aspoň niečo, určite odporúčam toto Alebo si zájsť za Moravu do ČR a kúpiť si nejaké učebnice tam. Sú síce v češtine, ale nevidím v tom jedinú prekážku Veľa šťastia!
aj angličtina, aj nemčina, dva semestre fínčiny smiley:, francúzske nadávky, čítam po rusky a ja už neviem.. skúšala som sa ich veľa naučiť, ale väčšinou som to po jednom trimestri, resp. semestri nechala tak, lebo som lenivé prasa, čo máva v čase, kedy sú hodiny v jazykových školách, totálny útlm. tak
Angličtina a pomaly sa na mňa lepí poľština. Vo voľnom čase sa učím japončinu. Z ruštiny ovládam písmo resp. celú cyriliku (čítať a písať) + nejaký ten základ.
učím sa anglinu, nemčinu, latinu a začala som gréčtinu ale nechala som to plávať keď som kukla do učebnice pamätám si nejaké slovíčka a toť vsio ešte viem celkom po rusky, pozdraviť v 12 jazykoch, ak mám čas doma sa učím francúzsky, taliansky a španielsky a pomáhajú mi pri tom filmy s anglickými titulkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
end svediš. džast litl bit.
latinsky prelozim este stale dost, dohovorim sa po spanielsky, a chorvatsky, a slovencinu a cestinu neratam...
a angličtina som začiatočník, čiže nič poriadne z nej neviem..
učím sa angličtinu a fracúzštinu a v budúcnosti by som chcela aj španielčinu alebo taliančinu..
1.) ani nie
2.) dost zabavna odpoved
no tak vies, treba vymyslat nieco nove, ten pojem "svoj" jazyk je uz dost otrepany a trapny
Odporúčam Ti na začiatok Hvalur-domáci učiteľ islndčiny Je zadarmo stiahnuteľný na nete. Vytvorili ho český študenti, ale ak chceš vedieť islandsky, najlepšie je na Island ísť, alebo si nájsť učiteľa. Na Slovensku, bohužiaľ nie sú ani učebnice a neviem ani o učiteľovi,ktorý by bol schopný islandsky vyučovať. Preto Ti na začiatok, ak chceš vedieť aspoň niečo, určite odporúčam toto Alebo si zájsť za Moravu do ČR a kúpiť si nejaké učebnice tam. Sú síce v češtine, ale nevidím v tom jedinú prekážku Veľa šťastia!