Sledujete neustále hodinky, máte všetko vždy dopredu naplánované, každý deň si nastavujete budík alebo čas neriešite, nenosíte hodinky, netrápi vás koľko je hodín, nič si neplánujete dopredu, riadite sa len svetlom ...
vacsinou si nenastavujem budik, nenosim hodinky ale mam pri sebe mobilny telefon - vzdy, vacsinou neplanujem a nesledujem kolko je hodin ... ale cas je pre mna dolezity
mam zhruba rozvrhnute co kedy a ako , ale nic sa nestane ked to spravim o hodinu neskor-skor ...samozrejme to neplati ak ide o to ze sa mam z niekym stretnut , tam je predsa cas dolezity
rada robim veci spontanne a nepaci sa mi ked ma niekto vsetko zapisane v diari, teraz nemyslim pracu, ale poznam aj ludi co maju diar na volny cas ale budik si nadstavujem, nechcem prespat cele dni, hodinky nosim malokedy, skor sa pozeram na mobil ze kolko je hodin a na co je cas
budík si nadstavujem každý deň aj keby idem spať o 5 ráno si dám na cca 11-12 aj keďstávať nemusím . inak si neplánujem nič ale vždy meškám a nemám rád čas lebo ide rýchlo
Kedysi som všetko plánovala aj na mesiac dopredu, debilník zapísaný ani som sa v ňom nevyznala ale teraz už nie... som rada ak si pár krát do týždňa vyrazím do fitka, sem tam sa s niekým stretnem hodinky moc nesledujem,skorej že vonku je tma,svetlo,tma,svetlo
ako kedy.... niekedy mám času na rozdávanie a niekedy moc málo..a podľa toho si veci plánujem, alebo neplánujem... ale často si dávam všelijaké pripomienky a budíky a často kukám na hodinky.
na hodinky pozerám vkuse, ale len preto že sa mi páčia a je to jedna z mojich úchyliek a čo sa týka času ako takého.. kedysi som stále plánoval a využíval ho zmysluplne, ale v poslednej dobe je mi to absolútne jedno..
riadim sa len svetlom, vstávam bez budíka, idem spať keď som unavená, jem keď ma mama zavolá na obed atď.. a večšinou ráno neviem čo budem poobede robiť, ale stále sa niečo nájde neriadiť sa časom je taká pohodička škoda že v škole to neplatí tam máme presne 45 min, 10 min, 20 min...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
niekedy riešim somariny čo sú zbytočné...
nechápem