je mi to jedno, co mi pride do rany to si kupim. v Londyne je tych obchodov mrte vela, v kazdom sa najde nieco solidne. Nemam ani jednu znacku, ktoru by som nakupovala viac ako inu.
najviac mi sedí oblečenie H&M, Fishbone-NewYorker a tieto značky, som po skúškach segiň tenký, s jemným náznakom športovca ale už len jemným. Inak nemám vo zvyku vyberať čo sa mi páči to si kúpim (v cenovej dostupnosti samozrejme).
U mňa je to Roxy a Volcom. Pretože je to kvalita a dizajn s ktorým sa stotožňujem. Nenznášam nakupovanie handier a preto vždy, keď mi treba nové oblečenie idem do týchto dvoch obchodov na istotu a nemám problém vysoliť za to akékolvek peniaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
sekáče su aj tak top!
Pietro Filipi - aj keď sú to vlastne Česi
pánske tričká značky Mckenzie
dánske oblečenie Desigual
a inak hocičo čo sa mi páči, nie je to len jedna značka
autá Bugatti
kabelka zn. Hermes
tie dve posledné spomenuté nebudem vlastniť nikdy .. nevadí
a ešte sa mi páči také veľké auto, čo jazdí po ostatných autách v Amerike (v tom raz budem sedieť )
mam rada playboy obchody ale to aby sa clovek trepal do talianska zas co asi aj spravym ...
a potom z tych lacnych co ja viem orsay v poslednej dobe asi a HM