@mielikki tiež ma tam posielajú, keď poviem, aké chcem číslo... raz mi ponúkla tetka čižmy podobné snehuliam, ale ešte otrasnejšie. okamžite som pálila preč, lebo by som sa neudržala nakupovanie je horor
inač baby pokiaľ si od výšky odrátate kilá a vyjde vám číslo väčšie ako 110 tak chudnúť nemusíte! nechápem niektoré myšlienkové pochody že 170/55 a chce chudnúť... to je blbosť...
ale najlepšie je vypočítať si BMI:
hmotnosť deleno výška v metroch na druhú
teda napr. moje: 51 / (1,65x1,65) = 18,733
a potom normálne BMI pre baby je 19-24, pre chalanov 20-25. nižšia hranica je podváha, vyššia nadváha... takže ja by som mala ešte pribrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
a chcem pribrať!! správny chlap musí mať brucho
ale bola som dosť zarazená, keď zbadám spolubývajúcu, vidím, že je nižšia odo mňa a je na pedagogike učiteľstvo prvý stupeň
tak tá to bude mať ťažké musí byť prirodzená autorita inak sa stratí
inač baby pokiaľ si od výšky odrátate kilá a vyjde vám číslo väčšie ako 110 tak chudnúť nemusíte! nechápem niektoré myšlienkové pochody že 170/55 a chce chudnúť... to je blbosť...
ale najlepšie je vypočítať si BMI:
hmotnosť deleno výška v metroch na druhú
teda napr. moje: 51 / (1,65x1,65) = 18,733
a potom normálne BMI pre baby je 19-24, pre chalanov 20-25. nižšia hranica je podváha, vyššia nadváha... takže ja by som mala ešte pribrať
60 kg
co uz....
176 a nejak okolo 75, veĎ svaly sú svaly.